Skip to main content

Mis lisandeid peaks kasutama.

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Mis lisandeid peaks kasutama.

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    maximus89
    Member

Kas see mitte massilisajana juba ei tööta?

Ei, ta töötab taastusjoogina.Ma mõtlen sageli kes see geenius oli, kes massilisaja välja mõtles.Lisada madala klvaiteediga valgule hunnik glükoosi ja kallis hinnasilt külge panna – geniaalne.

AlanBStard
    Moderator

Ei, ta töötab taastusjoogina.Ma mõtlen sageli kes see geenius oli, kes massilisaja välja mõtles.Lisada madala klvaiteediga valgule hunnik glükoosi ja kallis hinnasilt külge panna – geniaalne.

Kes kuidas teeb. Doriani-härra ntx lisas kõrge kvaliteediga valgule kaerakliisid.

maximus89
    Member

Kes kuidas teeb. Doriani-härra ntx lisas kõrge kvaliteediga valgule kaerakliisid.

No aga mis kasu on madala GI-ga trennijärgsest sheigist?Ma heameelega tahaks omal kortisoolitaseme võimalikult kiiresti alla viia, et lõpetada lihaste lagundamine aminohapeteks ning taastada kiiresti lihaste glükogeenivarud.Just sellist asja soovitavad/kasutavad ka 99% spetsialistidest.

Härra Yates ilmselt ei nõustu nendega ning leiab, et madala GI-ga süsivesikud, mis mõjutavad insuliinitaset väga aeglaselt, viivad kortisoolitaseme kiiremini alla.

gmaster
    Member

Kas see mitte massilisajana juba ei tööta?

Ei, see 1:2 on optimaalne ja soovitatav suhtarv, 1:4 ja 1:6 on pekilisaja

AlanBStard
    Moderator

No aga mis kasu on madala GI-ga trennijärgsest sheigist?Ma heameelega tahaks omal kortisoolitaseme võimalikult kiiresti alla viia, et lõpetada lihaste lagundamine aminohapeteks ning taastada kiiresti lihaste glükogeenivarud.

Oleneb su kehatüübist ka. Lihas saab süsivesikud ilma insuliinita ka kätte nii et kui pekki kergesti koguneb või oled juba paks siis on hea aeglaseid süsivesikuid süüa või äärmuslikus variandis üldse ainult valke süüa ja glükoneogeneesile loota.

Törts on Lean Gainis kiireid valke ja süsikaid ka et kortisooli pärast liigselt muretsema ei peaks.

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.