Skip to main content

Mis koha saab Gerd Kanter?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Mis koha saab Gerd Kanter?

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 96 total)
  • Autor
    Postitused
    jorsik
    Member

kas keegi muidu teab, kes on järgmine eestlane kes võistlustulle läheb ja mis alal? MM võistluste ajakava

Vägivaldur
    Member

MMi pronks kergejõustikus on kõva. Enamus kergejõustiklasi ei saa seda mitte kunagi. Aga olen kindel, et Kanter ei ole oma sees selle tulemusega rahul. Õnneks on tal veel palju võistlusi ees, kus ta saab endaga rahule jääda. Mõistusega pöidlahoidjad on muidugi ka selle pronksi üle õnnelikud.

muzuke
    Member

aitähh

jorsik
    Member

MMi pronks kergejõustikus on kõva. Enamus kergejõustiklasi ei saa seda mitte kunagi. Aga olen kindel, et Kanter ei ole oma sees selle tulemusega rahul. Õnneks on tal veel palju võistlusi ees, kus ta saab endaga rahule jääda. Mõistusega pöidlahoidjad on muidugi ka selle pronksi üle õnnelikud.

wait, did you just call me, daemonium, rait83, pacman jne a moron?

T6nu69
    Member

Imelik vaadata et sinna 65 ringi kõik visked.

Ketast siiski heidetakse.

-AJ-Styles
    Member

Suht jama, et kuld ei tulnud, aga siiski tema tõi vähemalt medali.

Aimuu
    Member

polnud lihtsalt tema päev, see, et 2 meest teda edestasid täna, sellepärast ei tohi teda kohe maha laita.

-AJ-Styles
    Member

polnud lihtsalt tema päev, see, et 2 meest teda edestasid täna, sellepärast ei tohi teda kohe maha laita.

No ses suhtes vaevalt teda keegi maha laidab, siiski igaüks ei ole ju maailmameister ja olümpiavõitja

renku
    Member

Krt, vorm ei saa kaduda paari päevaga, närvid ei saa ###### minna mingiks võistluseks jne. Ma ei kujutaks ette, et trennis surun ilma särgita 200 ja võistlusel surun 170- pole võimalik. Ainuke kahtlane värk on selle oma uue Kanteri nimelise kettaga- 2 nädalat enne võistlust sai kätte, äkki ikkagi ei harjunud ära vms. Jube kahju, aga midagi oli viltu. Kaotasin mitmeid konjakeid, aga sellest ei ole kahju, kahju on kullast ilma jäämisest. Edaspidi igatahes edu Kanterile ja hoian püialt alati edasi:)- ja pronks on ikkagi suur suur pettumus-

daemonium
    Member

Mõistusega põidlahoidjad on õnnelikud siis,kui on rahul ka tegija ise,

Bulletproof
    Member

Kahju

JACKO
    Member

Kahju ei ole siin midagi. Iga organism väsib lõpuks. Ka Gert on inimene. Nii pikalt olla heas viskevormis suht võimatu. Oleks pidanud viimasel ajal rohkem keskenduma MM-ile. Näha, et väsimus oli sees. Aga sakslase tulemus oli võimas!

Küll järgmine kord veab!

rait83
    Member

Ma arvan ka, et oleks võinud mõned väiksmead võistlused tegemata jätta hooaja sees ja timmida ennast veel rohkem mm-i jaoks. Ok, koht kohaks, aga resultaadiga ei saa rahule jääda.

rait83
    Member

Ma arvan ka, et oleks võinud mõned väiksmead võistlused tegemata jätta hooaja sees ja timmida ennast veel rohkem mm-i jaoks. Ok, koht kohaks, aga resultaadiga ei saa rahule jääda.

Vägivaldur
    Member

wait, did you just call me, daemonium, rait83, pacman jne a moron?

Eks igaüks tõlgendab vastavalt tujule.

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 96 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.