Skip to main content

Mis koha saab Gerd Kanter?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Mis koha saab Gerd Kanter?

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 96 total)
  • Autor
    Postitused
    noPAINnoGAIN
    Member

Nuh pronks oligi tal puudu

oks
    Member

Kolmas koht, tubli !

Me oleme harjunud ainult võite nägema, vahelduseks ka kolmas, kuigi

ajastus oli halb

muzuke
    Member

Gerd oli tubli, palju õnne eestile:)

tarmzz
    Member

Ülipõnev võistlus oli vähemalt…

BRIKI
    Member

Ega nuriseda selle pronksi pärast küll keegi ei tohiks

Vilps
    Member

Loomulikult ootasid kõik kulda, ka ise. Aga millegi pärast oli juba selline halb eelaimdus, et seekord jääb säravaim medal saamata. Arvan, et saatuslikuks sai liigne võistlemine ja kõik sellega kaasnev. Mina olen siiski medaliga rahul – Kanter juba on olümpiavõitja ja maailmameister. Üks tiitel sinna tänna pole hullu:)

Aga mida te sellest Lõuna-Aafrika 18-aastasest 800m jooksjast arvate. Räägitakse, et äkki on mees. Ise olen ka vist samal arvamusel. Kui keha on lihases, siis on tavaline, samas nägu kuuluks nagu meesterahvale. Väga kahtlane. Pikalt lüpsis kõiki.

Lexusl
    Member

Loomulikult ootasid kõik kulda, ka ise. Aga millegi pärast oli juba selline halb eelaimdus, et seekord jääb säravaim medal saamata. Arvan, et saatuslikuks sai liigne võistlemine ja kõik sellega kaasnev. Mina olen siiski medaliga rahul – Kanter juba on olümpiavõitja ja maailmameister. Üks tiitel sinna tänna pole hullu:)

Aga mida te sellest Lõuna-Aafrika 18-aastasest 800m jooksjast arvate. Räägitakse, et äkki on mees. Ise olen ka vist samal arvamusel. Kui keha on lihases, siis on tavaline, samas nägu kuuluks nagu meesterahvale. Väga kahtlane. Pikalt lüpsis kõiki.

Jah, peale jooksu pühkis veel nagu tolmu õlgadelt, et oli veel aeglane jooks nagu

BRIKI
    Member

Netis kirjutas, et tegemist võib olla hermafrodiidiga

rait83
    Member

Mart Muru
    Member

Palju õnne pronksi puhul!! Alati ei saagi võita!!

daemonium
    Member

jorsik
    Member

Olgem ausad, pronks on valus põrumine, Kanter oli selge favoriit ja viskas oma võimetest 5-6m vähem, samal ajal kui teised tegid isiklikke rekordeid.

pacman
    Member

Ega koha üle muidu ei nurisekski, aga tulemus oli kasine..hooaaja tähtsaimal sündmusel alla oma keskmiste tulemuste heita on ikka jama küll. Selleks ajaks peaks olema just lihvitud vormi tipp.

muzuke
    Member

kas keegi muidu teab, kes on järgmine eestlane kes võistlustulle läheb ja mis alal?

soomusk
    Member

Vaevalt, et Kanter ise kolmanda kohaga rahul on, eriti seetõttu, et tulemus oli suht kesine. Tundub, et kevadel maailmarekordi üritamine (rekord jäi ikka kaugele mägede taha) maksis MM-i parema tulemuse. Raske on nii pikalt heas vormis püsida. Aga pronks on parem ikka kui mitte midagi.

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 96 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.