Skip to main content

Mis koha saab Gerd Kanter?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Mis koha saab Gerd Kanter?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 96 total)
  • Autor
    Postitused
    BRIKI
    Member

Millist kohta ennustate homme finaalis Gerd Kanterile?

Lexusl
    Member

1. ikka

marjasha
    Member

Loodan, et ikka esimese koha, kuigi Alekna pidi ka päris heas vormis olema praegu

-renku
    Member

Gerd , kuna ta maailma edetabelijuht ja rääkis et kettakaar võib üle 70meetri olla

Ott Kiivikas
    Member

Sellise kaliibriga mehele ei ole muud ennustada kui 1 koht, vaevalt et ta vähemaga rahulduks, eriti kui oled juba olnud maailmameister ja olümpiavõitja. Kogemusi on palju juures ja nüüd ei ole enam mingit väristamist, seda näitas ka esimene kettakaar kvalifikatsioonis.

Pöidlad pihku!!

Bulletproof
    Member

I

R.T
    Member

Arvan, et esimese koha.

Vilps
    Member

Loodan esimest kohta, aga kardan, et võib äkki veidi nihu minna. Medali saab ta nii või naa, selles pole küsimust. Nagu ta ise mainis tuleb kindlasti viimaste aastate põnevaim esikohaheitlus. Konkurentidest jättis kvalifikatsioonis parima mulje Harting. Võistleb kodus, mis kindlasti aitab kõvasti lisa sentimeetried juurde saada.

Tammertist on kahju, kõigest 5cm välja jääda finaalist on väga nutune. Ei tea, mis selle Israeliga juhtus, vigastas end, nagu aru sain. Kunagi ei püsi Eesti sportlased 100% terved, väga imelik minu arust, et meil laatsas alati nii palju sportlasi on.

renku
    Member

Mina loodan ise, et võistlus teisele-kolmandale-neljandale kohale tuleb tihe, mille nimel võistlevad Alekna, Harting ja Malachowski, sest Kanter võidab kindlalt enam kui meetrise ülekaaluga ja võiduheide algab numbriga 7:-). Kanteri särk mul juba praegu seljas ja elasin juba täna eluga kaasa:-):-):-)!

renku
    Member

Loodan esimest kohta, aga kardan, et võib äkki veidi nihu minna. Medali saab ta nii või naa, selles pole küsimust. Nagu ta ise mainis tuleb kindlasti viimaste aastate põnevaim esikohaheitlus. Konkurentidest jättis kvalifikatsioonis parima mulje Harting. Võistleb kodus, mis kindlasti aitab kõvasti lisa sentimeetried juurde saada.

Tammertist on kahju, kõigest 5cm välja jääda finaalist on väga nutune. Ei tea, mis selle Israeliga juhtus, vigastas end, nagu aru sain. Kunagi ei püsi Eesti sportlased 100% terved, väga imelik minu arust, et meil laatsas alati nii palju sportlasi on.

Tippvormis ongi vigastused kerged tulema. Mul endalgi alati enne surumise eestikaid rinnalihase vigastused tekkinud, kui hakkan heasse vormi jõudma (see ei tähenda muidugi seda, et ennast maailma tippudega võrdleksin, aga efekt on sama).

-AJ-Styles
    Member

Alla 1se talt ma oodata ei oska:D

wer-rax
    Member

Eks ikka 1

H2TheO-Z
    Member

No loodan muidugi, et ta võidab

tarmzz
    Member

1.

PumaZ
    Member

Kindlalt 1

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 96 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.