Skip to main content

Mis klubides käite?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Mis klubides käite?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 68 total)
  • Autor
    Postitused
    thunder
    Member

Tunnen huvi, millistes Tallinna klubides on parimad tingimused jõusaalitreeninguks? Ise käin Planet Spordis, mis peaks suht tasemel olema.

Siiski tunnen huvi ka teiste klubide vastu, näiteks olen kuulndu, et Reval Sport-is on päris hea masinapark ja head hinnad.

hugo boss
    Member

ise käin küll mitmes kohas. tegelikult käin isegi kõik tegijamad eesti klubid läbi. no eks ikka naiste saamiseks. vahel tükin liialdama kah. oih. te rägite spordikluibdest. sorry väga sorry. las moderaator kustutab mu mõtetu postituse ära nagu tavaliselt. ma siin mõtlesin et jutt käib ikka ÖÖ klubidest.

kame
    Moderator

varem flexeris aga nyyd tty s sest seal saan soodsamalt!

hernes
    Member

zelluloosis

nurmsalu
    Member

Reval Spordis

thunder
    Member

to:Nurmsalu

Kuidas Reval Spordiga rahule jääd?

muc
    Member

Zelluloos

nurmsalu
    Member

to:Thunder

Reval Spordiga jään väga rahule väga hea koht…

madridista
    Member

Arcticus (Y)

Raul1
    Member

Tartu Ülikooli spordihoone jõusaalis

Asko
    Member

Ma käin tulbi spordiklubis,suhtleiselt hea minu arust,sest ei meeldi kui on palju rahvast ja seal just eriti palju tavaliselt ei ole.Samuti tulid hiljuti uued masinad Teca omad.Hind on aga suhteliselt kallis,olen kuulnud et mujal palju odavam.

kaspar550
    Member

ALBERTIS

hatebreed
    Member

MSK jõusaalis.Kuupilet 60 eeku.Masinaid pole.Korralikku seina vahel pole.Kõik kohad kettlereid täis.Ventilatsiooni pole.Soojendust pole.Ruumi ka eriti pole.Adminid ja klubi boss mängivad ######.aga lihas ja jõud tuleb mõnusalt

jaanuse
    Member

Keila Tervisekeskuse jõusaal.

Kunagi oli Planet Sport, kuid see seltskond arvab seal endast vist liiga hästi, et nii kõrget piltihinda küsib…

hugo boss
    Member

hatebreed on küll kõva mees. tulevane ronnie. ronniga saamdes tingimuste treenivad ju praktiliselt.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 68 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.