Skip to main content

Mis keemiat keegi võtab?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Mis keemiat keegi võtab?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Carina
    Member

Noh kas on ka siis julgeid kes tunnistavad, et mida võtavad? Olen kulturismi kohta nii palju lugenud ja tean ju kuidas asi käib. Siin pole mõtet mingeid kärpseid pähe ajada!

Vilbo
    Member

Mis se sinu asi on mida teised teevad. T sellist kasutajat pole siin enne näinud. Ajab kõige hullemat t suust välja. Tydruku nime taha peitnud debiilik. Vana sa yldse oled. Ära aja teistele kärbseid pähe m.

punamtsike
    Member

kle naljanoku meil eestis ei ole sellisel tasemel kulturistegi hetkel. profikaarti pole kellegil. põhilised keemikud on sellised kes lavale eriti ei tiku. nagu sina. ja üldse kui alustad teemat a’la mida keegi võtab, siis loogiline oleks et kõigepealt puistad enda südamelt kõik ära. mida sa sunnik sööd sii kah.

swoosh16
    Member

njaa,see keemia teema on kyll mõtetu ju!!!

Carina
    Member

Kohe kui keemiast juttu tuleb, nii on suurtel meestel suu kinni ja mina kohe paha-paha. See et ma tean et kulturism ilma keemiata ei anna mingeid tulemusi, see on ju õige!

Carina
    Member

Pisikesed mehed kirjutavad, et keemia on pähh. Aga mida suuremad arvavad? Ott ja Marek, miks te siin ei kirjuta? Ja naised ka?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.