Mis kasu on kui proteiinile lisada süsivesikuid??
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
yamikazi.
-
AutorPostitused
-
märts 8, 2007 at 6:27 p.l. #10080
VõhiK
MemberLgp. Fitness.ee rahvas!
Ma pole sellest asjast veel õieti aru saanud, et mis kasu on kui proteiinile lisada süsivesikuid??
Kas HERA80 sobib kokku MALTO6’ega? Ja kui palju ma peaksin veele lisama proteiini ja süsivesikuid(nagu mitu supilusikatäit ja kas triiki või ikka kuhjaga) ?
Ma loodan, et mõned teadjamad isikud suudavad mulle mõne asjaliku vastuse anda
märts 8, 2007 at 6:34 p.l. #108900Xero
MemberPõhimõtteliselt alustame ÕIGESTI. Proteiinile peakski lisama süsivesikuid, kui proteiin ei sisalda või süsivesikute kogus on väike. Süsivesikud taastavad glükogeeni varud su lihastest. Oluliselt vajalik. Mina saan läbi nt odavama süsivesikutega – glükoos e. viinamarjasuhkur (Trauben Zucker) mida peaks igas korralikus poes olema.
Vajalik kogus oleks suhe 1:1 või siis 1:2 süsivesikutele.
märts 8, 2007 at 7:16 p.l. #10890854321
MemberMa pole sellest asjast veel õieti aru saanud –
On mõeldud… “ma pole sellest asjast veel nagu aru saanudki” – ja pole ju midagi valesti!?
märts 8, 2007 at 7:25 p.l. #108910popwar
Memberõieti ehk õigu poolest, kõik oli korrektne siiski
märts 8, 2007 at 7:38 p.l. #108914yamikazi
MemberPõhimõtteliselt alustame ÕIGESTI. Proteiinile peakski lisama süsivesikuid, kui proteiin ei sisalda või süsivesikute kogus on väike. Süsivesikud taastavad glükogeeni varud su lihastest. Oluliselt vajalik. Mina saan läbi nt odavama süsivesikutega – glükoos e. viinamarjasuhkur (Trauben Zucker) mida peaks igas korralikus poes olema.Vajalik kogus oleks suhe 1:1 või siis 1:2 süsivesikutele.
Hmm…Xero kas sa lisad viinamarjasuhkrut proteiinile ka või sa mõtlesid seda kreatiinile lisades? Kreatiinile lisades peaks 1:2 suhe olemas vist(viinamarjasuhkrut rohkem). Või on proteiinile ka tarvis seda lisada?!
märts 8, 2007 at 10:10 p.l. #108937Vikatman
MemberPeale trenni on loomulikult parem kui proteiini süsivesikutega koos võetakse.
Mõju taastumisel on suurem. Ise panen 30g valku ja süsikaid ka umbes sama palju. Kui mõne grammi rohkem sööd, siis pole ju hullu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Malto6 pole vist just kõige parem variant trennijärgseks süsivesikuks. Võta näiteks 15g malto6 ja 20+ glükoosi(kasv6i Dextro).
märts 8, 2007 at 10:12 p.l. #108939yamikazi
MemberPeale trenni on loomulikult parem kui proteiini süsivesikutega koos võetakse.Mõju taastumisel on suurem. Ise panen 30g valku ja süsikaid ka umbes sama palju. Kui mõne grammi rohkem sööd, siis pole ju hullu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Malto6 pole vist just kõige parem variant trennijärgseks süsivesikuks. Võta näiteks 15g malto6 ja 20+ glükoosi(kasv6i Dextro).
Hehhe väga hea seljuhul, joon peale trenni massilisajat ja see sisaldab piisavalt süsivesikuid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2007 at 2:57 e.l. #108946Xero
MemberHmm…Xero kas sa lisad viinamarjasuhkrut proteiinile ka või sa mõtlesid seda kreatiinile lisades? Kreatiinile lisades peaks 1:2 suhe olemas vist(viinamarjasuhkrut rohkem). Või on proteiinile ka tarvis seda lisada?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma mõtlesin suhet 1:2 ikka samuti proteiinile. Organismi vajadus on suur ja seega, kui on rohkelt süsivesikuid (mitte üleliia), taastuvad varud kiiremini. 1:2 tõin välja seepärast, et see võiks olla maksimum, aga oleneb see ka kehakaalust.
Loe seda artklit
märts 9, 2007 at 9:18 e.l. #108977yamikazi
MemberMa mõtlesin suhet 1:2 ikka samuti proteiinile. Organismi vajadus on suur ja seega, kui on rohkelt süsivesikuid (mitte üleliia), taastuvad varud kiiremini. 1:2 tõin välja seepärast, et see võiks olla maksimum, aga oleneb see ka kehakaalust.Loe seda artklit
Aga näiteks paned 30g valku siis 60g viinamarja suhkrut ? Ja näiteks 5g kreatiini siis 10g viinamarja suhkrut. Asi kipub päris magusaks minema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.