Mis juhtus Andrus Veerpaluga?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Mis juhtus Andrus Veerpaluga?
- This topic has 87 replies, 36 voices, and was last updated 12 years, 10 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
aprill 7, 2011 at 6:50 p.l. #296330
gmaster
MemberAsi on pigem selles, et kasvuhormooni tase kehas kerkib raske trenni või võistluse käigus juba loomulikul teel ja kõrge taseme saamiseks ei peagi seda alati füüsilisel kujul tarbima. Kuna test tehti vahetult pärast pingutust, on kahtlus, et testi ei saa uskuda ja siit ka kohtusse mineku vajadusJa oled sa kindel et referentsväärtused pole määratud seda arvestades?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2011 at 6:54 p.l. #296333nightq
MemberEnne tõestamist pole ma milleski kindel ja kui lubatud toidulisandid l-arginiin ja/või meditropin suurendavad kasvuhormooni taset, siis võivad kõik suu ilusasti kinni panna. Kui on lubatud, siis on lubatud
aprill 7, 2011 at 7:17 p.l. #296335frh
MemberAsi on pigem selles, et kasvuhormooni tase kehas kerkib raske trenni või võistluse käigus juba loomulikul teel ja kõrge taseme saamiseks ei peagi seda alati füüsilisel kujul tarbima. Kuna test tehti vahetult pärast pingutust, on kahtlus, et tulemusi ei saa uskuda ja siit ka kohtusse mineku vajadus.Sel juhul kui proov võtta suvaliselt võistlejalt peale võistlust (tugevat pingutust), siis peaks iga võistleja testis positiivse saama? Kindlasti dopingunormide tegijad sellega ei arvestanud ja neil ei ole aimugi millise tasemeni see nö. loomulikult võib tõusta?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Lisan veel juurde, et kui Veerpalu oleks tõesti midagi tarvitanud, siis ta enda süütuse eest tõenäoliselt ei võitleks ja kohtu poole ei pöörduks.”
Samas kui mingi suure “jamaga” hakkama saada, millest sõltub VÄGA palju, siis võideldakse vahendeid valimata. Kui ikkagi mingi teoreetiline võimalus on püüda näiliselt puhtalt välja vingerdada, siis seda tehakse.
Lõpetaks ehk selle jõuluvana olemasolu uskumise juba? Kas keegi tõesti usub, et tippspordis on võimalik mingeid märkimisväärseid kohti saavutada (isegi suurematele võistlustele pääseda!) kui eales pole tarbinud aineid, mis praegu dopingainete nimistusse kuuluvad? Praegu on 21. sajand, praegusel ajal käib mäng selle üle, et “juriidiliselt oleks kõik korrektne” ehk et vahele ei jääks.
aprill 7, 2011 at 7:39 p.l. #296340nightq
MemberMind paneb imestama pigem Eesti spordikangelase mahategemine kaaskodanike poolt. See on minu silmis samal tasemel riigireetmisega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aprill 7, 2011 at 7:59 p.l. #296342Sarge
MemberKasvuhormooni tõstavad arginiin, ornitiini ja galaniin. Aga see selleks.
Kas ma eksin kui ütlen, et kasvuhormooni tase tõuseb treeninguga kuni 20 korda?
aprill 7, 2011 at 10:19 p.l. #296348Archangel
MemberMind paneb imestama pigem Eesti spordikangelase mahategemine kaaskodanike poolt. See on minu silmis samal tasemel riigireetmisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keegi ei tee Veerpalu maha, lihtsalt keegi pole ka nii sinisilmne, et vahime positiivset dopinguproovi ning valame pisaraid Veerpalu pärast, et oi milline ebaõiglus teda tabanud on… selline tore poiss ju ometigi midagi ei tarbiks…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Veerpalu on ja jääb igavesti üheks parimaks Eesti sportlaseks läbi aegade. Ükskõik, kas ta on või ei ole süstinud kasvõi viimased 10a jutti…
Kuna minu arvates kasutavad ala tippudes niivõinaa kõik sportlased steroide siis ei anna see dopingu kasutamine mitte mingit eelist. Pigem võrdsustab taset. Ning võidab see, kes kõvemini ja targemini treenib/toitub kõige selle juures ning omab võimsaimat tahet!
Kehvikutele võid ju ilgema kompoti veeni süstida aga ei tule sealt paremaid kohti kui 10+ kohad….
aprill 7, 2011 at 10:58 p.l. #296351AlanBStard
ModeratorKas ma eksin kui ütlen, et kasvuhormooni tase tõuseb treeninguga kuni 20 korda?Ma arvan et palju rohkemgi… GH vallandub impulssidena ja nende suurus sõltub koormuse intensiivsusest, süsivesikutest ja rasvhapetest veres.
Fred on meil siin omajagu GH vallandamist õpetanud.
Ega testid ei valeta.Valetavad ikka küll.
aprill 8, 2011 at 3:49 e.l. #296354JamesC
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Sama arvamus
aprill 8, 2011 at 4:52 e.l. #296355Aile
MemberValetavad ikka küll.Hoian pöialt, et õiglus võidaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 8, 2011 at 5:59 e.l. #296359originaal
Memberhttp://sport.delfi.ee/news/suusatamine/mur…55&l=fplead
Ega mõned ei usu siiamaani ju ka seda, et Ader ega Kalmus midagi keelatut pannud oleks..Näete. See oli ainult aja küsimus.
aprill 8, 2011 at 6:23 e.l. #296366Indrek Viska
Memberaprill 8, 2011 at 6:28 e.l. #296369kristo1979
Memberhttp://sport.delfi.ee/news/suusatamine/mur…55&l=fpleadEga mõned ei usu siiamaani ju ka seda, et Ader ega Kalmus midagi keelatut pannud oleks..Näete. See oli ainult aja küsimus.
näita mõni tippkulturist, kes ei oleks kunagi midagi kasutanud…
aprill 8, 2011 at 6:40 e.l. #296370IVARK
MemberSama arvamusIgalühel oma arvamus, seda ei saa keelata aga ma usun Andrusesse! Ma ei hakka vaidlema nendega, kes mul ka tööl, kõrvalkabinetis teisiti arvavad.
Tegelikult pole meist keegi ka siin foorumis sellisel tasemel sporti teinud, nii et oleks pädevad sõna võtma.
aprill 8, 2011 at 7:33 e.l. #296376rennosport
MemberKeegi võiks siin meelde tuletada mis need kaks ainet oli, mida Alaver tunnistas, et Veerpalu on tarbinud. Need väidetavalt tõstavadki kasvuhormooni taset
Kasvuhormooni tõstavad arginiin, ornitiini ja galaniin. Kas need olid need Sarge nimetatute hulgas ei mäleta enam:(
Igaljuhul, kui fitshopis neid leidub, siis ilmselt ostetakse letid tühjaks:)
Ega vist isegi ei ütleks ära ühest looduslikust kasvuhormooni tõstjast.
Keegi mäletab mida mühlegg kasutas. See mees nägi küll nagu kulturist välja. Poole suurem teistest:)
aprill 8, 2011 at 7:37 e.l. #296378Sarge
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.