Minul kui algajal tekkis küsimus, et miks on masinatel tehtavad harjutused mõttetud “> ?
Kas mingi aeg siis pean mina ka minema üle vabade raskustega treenimisele? Vbl naistele ei ole see nii oluline kui meestele…? Olen nõutu;) Mulle muidu masinad meeldivad hetkel;)))
Masinad on isoleerivad, st seda et töötab ainult üks lihas, vabaraskustega tehes on sunnitud ka muud ‘stabiliseerivad’ lihased osa võtma millega kaasneb jällegi parem areng, masinad on ‘OK’ kui mõni vigastus näpistab aga üldjuhul on ikkagi vabaraskustega targem teha..
Enamusele ei meeldi kükki teha ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei näe küll mingit põhjust miks ei peaks tegema. Äkki ei tee te piisavalt sooja, et need raksuvad? Mitte midagi tegemine on KA minu üks vihatutest.
Enamusele ei meeldi kükki teha ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei näe küll mingit põhjust miks ei peaks tegema. Äkki ei tee te piisavalt sooja, et need raksuvad? Mitte midagi tegemine on KA minu üks vihatutest.
Ka mina arvan, et harjutus, mida ma ei tahaks teha on kükk. Seda sellepärast, et kükiseeriad on alati nii rasked ja võtavad väga läbi. Jalapäev üldse on paras enesetapmine, aga sellegipoolest üritan korrapäraselt ta ära teha, vahele ei jäta.
kõige nõmedam harjutus minu jaoks on negatiivne pink kus surud rinda see on lihtsalt haige ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei vihka ka otseselt ühtegi harjutust, aga vastumeelselt, kuid siiski teen näiteks:
etteasteid kangiga ( see väsitab lihtsalt nii ära, et tegu oleks nagu vastupidavusalaga, jõudu nagu oleks aga võhm saab otsa ), kõhupressi, jalgade tõsteid.