Mis arvate selliset asjast?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Mis arvate selliset asjast?
- This topic has 50 replies, 24 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
JACKO.
-
AutorPostitused
-
oktoober 14, 2009 at 7:40 e.l. #227205
Aile
MemberTänud sulle Aile, mul läks tuju veel paremaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja kus juures empaatiaga pole mul kunagi probleeme olnud, seda on isegi üleliia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu mees saab 65 aastaseks (st elukogenud…) ja tema ytleb, et k6ik mehed, kes v2idavad, et nad m6istavad naisi, kas ei tea, millest nad r22givad v6i valetavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 7:51 e.l. #227211R.Tamm
MemberMinu mees saab 65 aastaseks (st elukogenud…) ja tema ytleb, et k6ik mehed, kes v2idavad, et nad m6istavad naisi, kas ei tea, millest nad r22givad v6i valetavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub tõsi olevat. Kuid eks see ole vica-versa: ega naised mehi kah üdini mõista. Väga oluline näib asja juures olevat, et üks oskab oma soove teise jaoks vajalikuks muuta (vajalikuna näidata).
oktoober 14, 2009 at 7:55 e.l. #227214Rain 6 kanget
MemberJah, tänapäeval paneb suureltjaolt raha asja paika – kes kellega käib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>parandaks siiski väheke. alati ei pane asju raha paika ja kohe kindlasti mitte enamjaolt. Kui arvata, et elame vaid materiaalses maailmas, siis eksime rängalt. jah, raha annab turvatunde, kuid… Elus on olemas palju muudki, mis loevad: oskus kuulata teist inimest, oskus tunda, mida teine tunneb, lohutada ka siis, kui öeldakse, et midagi pole lahti, üllatada inimest positiivselt väikeste asjadega, olla toeks rasketel hetkedel. Neid asju raha eest ei saa. minu lühike elukogemus näitab just eeltoodu vajadust.
Vend Vähile vastuseks – tänapäeval jah vaadatakse seebikaaid ja omatakse üheöösuhteid ja armukesi oma kaaslase kõrvalt. kuid kas see ajab lahku, paneb siiski paika omavaheline kokkulepe ja oskus andestada ning inimest edasi usaldada. me keegi ei või väita, et kaaslane kuulub vaid sinule. ei ta kuulub iseendale ning meil kõigil on elus vaid üks tähtsaim ülesanne – OLLA ÕNNELIK. kui seda ei suuda sina oma partnerile pakkuda, siis on sinu kohustus kõrvale astuda ja aidata teisel ja lõppkokkuvõtteks ka endal õnnelik olla.
oktoober 14, 2009 at 8:13 e.l. #227221joey
MemberLugesin ühte raamatut ja seal oli selline jutt:Üldiselt meeldib naisele, kui mees on temast vähemalt mõne cm. võrra pikem ning tugeva kehaehitusega, naisest suurem, kuid ta ei tohiks olla paks. Pikk ja tugev mees tekitab turvatunde, mis on üks naise põhivajadusi. Mehele tuleb kasuks olla kena, kuid mitte ülepingutatud iluleedi ega massiivsete lihastega atleetvõimleja. Viimane viitab eneseimetlusele ja eneseimetlajel ehk nartsissistil on kalduvusi suhelda inimestega selleks, et teised neid imetleksid. Aga naine vajab, et teda peetakse ilusaks…
Kuidas siinsetel meelstel siis naistega läheb ja mis te arvate üldse sellest?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loe õigeid raamatuid. Sellistele küsimustele soovitan lugeda seda:
oktoober 14, 2009 at 8:43 e.l. #227229matroxx
Memberõllekõhud ja värgid…inimene kes ei austa iseennast ei asuta ka teisi.
oktoober 14, 2009 at 9:03 e.l. #227238Aile
Memberparandaks siiski väheke. alati ei pane asju raha paika ja kohe kindlasti mitte enamjaolt. Kui arvata, et elame vaid materiaalses maailmas, siis eksime rängalt. jah, raha annab turvatunde, kuid… Elus on olemas palju muudki, mis loevad: oskus kuulata teist inimest, oskus tunda, mida teine tunneb, lohutada ka siis, kui öeldakse, et midagi pole lahti, üllatada inimest positiivselt väikeste asjadega, olla toeks rasketel hetkedel. Neid asju raha eest ei saa. minu lühike elukogemus näitab just eeltoodu vajadust.Vend Vähile vastuseks – tänapäeval jah vaadatakse seebikaaid ja omatakse üheöösuhteid ja armukesi oma kaaslase kõrvalt. kuid kas see ajab lahku, paneb siiski paika omavaheline kokkulepe ja oskus andestada ning inimest edasi usaldada. me keegi ei või väita, et kaaslane kuulub vaid sinule. ei ta kuulub iseendale ning meil kõigil on elus vaid üks tähtsaim ülesanne – OLLA ÕNNELIK. kui seda ei suuda sina oma partnerile pakkuda, siis on sinu kohustus kõrvale astuda ja aidata teisel ja lõppkokkuvõtteks ka endal õnnelik olla.
Lastel yritatakse piirata teleka vaatamist.
Ma ytlen ausalt…ka t2iskasvanule on see aju surm. Lugege parem raamatuid.
Rain 6 kanget… Elatakse koos t6esti nende momentide p2rast, mil “syda l88b yhes taktis”. Minu jaoks on r66mu jagamine palju t2htsam…ja iga yhega ei ole jagatud r66m kahekordne.
Usaldus on aga v2ga t2htis…
oktoober 14, 2009 at 9:12 e.l. #227240Beljo
Membermina olen veel noor “tatikas”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma tean suhetest vähe. Hetkel olen olnud koos juba poolteist aastat. Kõrvalepõikeid pole olnud. Aga lugesin, et kõrvalepõikeid, üheöösuhteid, magamist kellegi teisega tehakse sellep. et midagi on suhtes puudu. Alati saab andestada, rääkida asjad läbi milles oli põhjus. Vaevalt keegi lihtsalt uudishimust kellegi teisega magada tahab, aga on ka selliseid ma tean…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 9:45 e.l. #227251vend vähk
ModeratorVend Vähile vastuseks – tänapäeval jah vaadatakse seebikaaid ja omatakse üheöösuhteid ja armukesi oma kaaslase kõrvalt. kuid kas see ajab lahku, paneb siiski paika omavaheline kokkulepe ja oskus andestada ning inimest edasi usaldada. me keegi ei või väita, et kaaslane kuulub vaid sinule. ei ta kuulub iseendale ning meil kõigil on elus vaid üks tähtsaim ülesanne – OLLA ÕNNELIK. kui seda ei suuda sina oma partnerile pakkuda, siis on sinu kohustus kõrvale astuda ja aidata teisel ja lõppkokkuvõtteks ka endal õnnelik olla.
Et siis nagu saad oma abikaasalt suguhaiguse (hea, et mitte HIV positiivse veel) ja oled õnnelik? Et nagu nii või? See on tagasihoidlikumaid näiteid… Üldiselt sellel teemal ei viitsi ma pikemalt sõna võtta. Eks igal inimesel on oma kogemused ja tõekspidamised. Andestage ja kui veab, siis saate teinekord juba nii mõnusalt, et enam ei tõuse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 5:43 p.l. #227420Lexusl
MemberMinu mees saab 65 aastaseks (st elukogenud…) ja tema ytleb, et k6ik mehed, kes v2idavad, et nad m6istavad naisi, kas ei tea, millest nad r22givad v6i valetavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pole isegi mõelnud selle peale, et ehk ma nüüd mõistan neid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Lootusetu case
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks kui sulle tundub juba mõnda aega, et naisterahvas võib olla sinust huvitatud ja sa otsustad siis ise esimese sammu teha ja asjast avameelselt rääkida, siis selgub aga, et kus sa sellega. Ta lihtsalt üli-giga-super sõbralik jne. Krt läks puusse, nojah mis seal ikka, juhtub ka parematel.
No nii, läheb siis aega mööda ja jälle selline olukord. Mida teha mõtled? Ah nagunii jälle üli-giga-super sõbralik jne.
Aga ei, kus sa sellega. Seekord läheb siis veits kauem aega ja siis ta nähvab sulle umbes, et mida sa ootad, kas sa siis ei saanud aru, et huvitun sinust.
No proovi siis neid naisi mõista või nendest aru saada???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2009 at 6:47 e.l. #227532daman
MemberSiin lugu ühest liigist naistest, kelle küüsi nii mõnigi mees (loe: kõik mehed) vähemalt korra elus on sattunud:
oktoober 15, 2009 at 6:56 e.l. #227533Goleteral
MemberMa pole isegi mõelnud selle peale, et ehk ma nüüd mõistan neid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Lootusetu case
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Näiteks kui sulle tundub juba mõnda aega, et naisterahvas võib olla sinust huvitatud ja sa otsustad siis ise esimese sammu teha ja asjast avameelselt rääkida, siis selgub aga, et kus sa sellega. Ta lihtsalt üli-giga-super sõbralik jne. Krt läks puusse, nojah mis seal ikka, juhtub ka parematel.
No nii, läheb siis aega mööda ja jälle selline olukord. Mida teha mõtled? Ah nagunii jälle üli-giga-super sõbralik jne.
Aga ei, kus sa sellega. Seekord läheb siis veits kauem aega ja siis ta nähvab sulle umbes, et mida sa ootad, kas sa siis ei saanud aru, et huvitun sinust.
No proovi siis neid naisi mõista või nendest aru saada???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heh, paistab et meil on palju ühist. Ütlen omaltpoolt et selliste inimestega tasub igasugune suhtlemine lõpetada, muidu tekib pikapeale olukord kus ‘meeldivus’ muutub vihkamiseks
oktoober 15, 2009 at 7:37 e.l. #227542Aile
MemberHeh, paistab et meil on palju ühist. Ütlen omaltpoolt et selliste inimestega tasub igasugune suhtlemine lõpetada, muidu tekib pikapeale olukord kus ‘meeldivus’ muutub vihkamiseksRaske olukord… Kuhu see s6prus siis ikkagi j22b? Kas tundub teile p2ris v6imatu?
See “tilline” lugu…no mehed tahavad ju olla kytid ja kui neile ikka meeldib see olukord…siis see ka kestab. Keegi v2gisi ju ei sunni t2navaid puhastama?
“Tilli6rritajaks” ei oska ennast lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kyll olen ma suur semutseja. Mulle inimesed yldreeglina meeldivad, olenemata soost. Tunnistan, et yksikuna oldud ajal v6is tekkida probleeme, kuid….kui oled avalikult n8 h6ivatud, on tunduvalt rahulikum.oktoober 15, 2009 at 7:37 e.l. #227545Lexusl
MemberHeh, paistab et meil on palju ühist. Ütlen omaltpoolt et selliste inimestega tasub igasugune suhtlemine lõpetada, muidu tekib pikapeale olukord kus ‘meeldivus’ muutub vihkamiseksJah eks seda ühisust on meil paljudega.
Ja tõsi ta on, et armastusest vihkamiseni ja vastupidi on vaja ainult ühte hetke.
oktoober 15, 2009 at 7:47 e.l. #227549jrx
MemberHeh, paistab et meil on palju ühist. Ütlen omaltpoolt et selliste inimestega tasub igasugune suhtlemine lõpetada, muidu tekib pikapeale olukord kus ‘meeldivus’ muutub vihkamiseks“Ainus konstant sinu läbikukkunud suhetes oled sina.”
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ma arvan, et “armastusest vihkamiseni on vaja ainult ühte hetke” on bollocks… siuke asi saab juhtuda ainult siis kui see kõik on enamasti alles “sinu peas” ja sa teist inimest ei tunne.
Minu jaoks on üsna mõeldamatu, et ükskõik mis jamaga mulle kallis inimene hakkama saaks (eeldusel, et ärme nüüd kriminaalkoodeksi karmimatesse otsetesse läheme), et ma teda laksust “vihkama” hakkaks. Ma võibolla vihkaks hetkes seda mida ta tegi. Ma võibolla otsustaks, et ma ei taha temaga enam mingil tasandil tegemist teha. Aga teda vihata? Loobuda teatud mõttes armastamast (ühiseid kogemusi, ajalugu)? Mis mõtet sellel oleks?
oktoober 15, 2009 at 7:56 e.l. #227553Lexusl
MemberJa ma arvan, et “armastusest vihkamiseni on vaja ainult ühte hetke” on bollocks… siuke asi saab juhtuda ainult siis kui see kõik on enamasti alles “sinu peas” ja sa teist inimest ei tunne.Minu jaoks on üsna mõeldamatu, et ükskõik mis jamaga mulle kallis inimene hakkama saaks (eeldusel, et ärme nüüd kriminaalkoodeksi karmimatesse otsetesse läheme), et ma teda laksust “vihkama” hakkaks.
Ära kunagi ütle kunagi???
Armastus ja vihkamine võivad läia ka käsikäes.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.