Mis arvate selliset asjast?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Mis arvate selliset asjast?
- This topic has 50 replies, 24 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
JACKO.
-
AutorPostitused
-
oktoober 13, 2009 at 9:21 p.l. #227139
jrx
MemberMeeldib küll ja kuidas veel, kui seda va krabisevat on!Räägivad need, kes mängu mängida ei oska / julge / taha.
Kui sellise suhtumisega oled, et “naised ainult raha vaatavad” ja no “mina pole ju mingi rikas” siis see viitab sellele, et enesekindlusega tsipa probleeme.
Olge uhked selle üle, mida teil on pakkuda ja arendage seda/ennast üldiselt, mitte ärge virisege selle üle, mis teistel on või pole. Kui see tehtud on, siis ei tule elus puudust ei armastusest ega rahast:)
Väljapeetud enesekindlus on vist kõige suurem turn-on üldse nii palju kui ma naistega rääkinud olen.
oktoober 13, 2009 at 11:09 p.l. #227143rennosport
MemberMa ise usun, et need naised, kes väidavad, et pigem olgu õllekõht kui suured lihased, ma usun, et nad lihtsalt ei ole katsunud oma kätega lihastes mehi.
Ise ka väljas käinud ja naiste poolt olen ikka positiivset vastukaja saanud.
Ilmselt on see ütlus lihtsalt üks müüt.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii, et kallid naisukesed, väike üleskutse teile, enne kui oma otsuse teete katsuge ikka kõik mehetüübid üksipulki läbi.
Et siis ei tekiks ahvatlust, kui juba sõrmus sõrmes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 3:23 e.l. #227144ROtter
MemberMa ise usun, et need naised, kes väidavad, et pigem olgu õllekõht kui suured lihased, ma usun, et nad lihtsalt ei ole katsunud oma kätega lihastes mehi.Õige – lihased tulevad ja lähevad, aga õllekõht jääb.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 4:57 e.l. #227153Aile
MemberMeeldib küll ja kuidas veel, kui seda va krabisevat on!Tangoks on ikka kahte vaja ja probleemistik on ju tunduvalt sygavam.
Kui ikka inimest ennast ei ole…siis kama kaks, kui valjult ta krabiseb…naised jooksevad ikka minema.
Umbes sama…nagu ma v2idaks, et ma olen endale mehe ostnud. No mida ma selle ostetud sisutu mehega ikka teen p2ev p2eva j2rel?
Kui inimesed sobivad, siis see k6ht ei h2iri, kui ei sobi…ei aita mitte miski krabisev ega k6lisev.
oktoober 14, 2009 at 5:09 e.l. #227154Aile
MemberMa ise usun, et need naised, kes väidavad, et pigem olgu õllekõht kui suured lihased, ma usun, et nad lihtsalt ei ole katsunud oma kätega lihastes mehi.Ise ka väljas käinud ja naiste poolt olen ikka positiivset vastukaja saanud.
Ilmselt on see ütlus lihtsalt üks müüt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii, et kallid naisukesed, väike üleskutse teile, enne kui oma otsuse teete katsuge ikka kõik mehetüübid üksipulki läbi.
Et siis ei tekiks ahvatlust, kui juba sõrmus sõrmes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hmm…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naiste puhul ei loeta suurt kogemustepagasit heaks tooniks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …kuid seilasime, teame.Inimsoo parandamine (yksk6ik, mis suunas…kas lihaselisemaks v6i targemaks) ei s6ltu pikemas perspektiivis yksikisiku tahtest. …ja see on v2ga positiivne.
oktoober 14, 2009 at 5:45 e.l. #227165pumper
Membereinoo, seal oli veel juttu musklitest jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> raamatu nimi “Kuidas sind mind mõista” peelgiraamat
seal on muidugi iseloomust jt. ka juttu muidugi. Huvitav raamat suhteliselt soovitan lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga mehed vaadake et liiga suureks ei paisuta end muidu naisi enam ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on see mingi vabaaine raames 2-3 tudengi arvamustel (igale küsimusele) kirjutatud raamat?
oktoober 14, 2009 at 5:53 e.l. #227168Rain 6 kanget
Memberturvatunne on üks, mida mõlemad pooled vajavad. mis just parajasti turvatunde allikaks on, see on minu arvates täiesti erinev. kas selleks on kehaehitus või siis va krabisev, see on inimeseti väga erinev. Hea, kui mõlemad eksisteerivad koos. naiste huvi materiaalselt kindustatud meesterahva vastu (naised, vaielge palun vastu), tuleneb tõenäolislt sellest, et nad tunnevad ennast turvaliselt. see näitab, et mees suudab perekonda üleval pidada ja järglasi üles kasvatada ja toetada. See on alateadikult meesterahva jahipidamise oskuse väljendus praeguses maailmas. Tänapäeva elus võib küll naine olla raha sissetooja, aga siiski, eelistatud olukorras on mehed, kellel on nii kehaehitus kui ka kindlustatus. See viimane ei tähenda muidugi seda, et lihtsalt inimestevaheline keemia ei loeks nagu midagi. ka see peab olemas olema. Enamikule minu tutvusringkonnas olevatele naistele ei meeldi need Cutleri moodi mehed, liialt soonilised ja üles pumbatud. Samas, keskmisest jämedamad vormis käsivarred, V-kujuline selg ja kummis rind ning õllekõhu mitteomamine meeldib neile kõigile. Paneb järele vaatama, nagu mehi paneb järele vaatama liivakellakujulise kehaga naisterahvas. näitab mehele, et suudab väga hästi järglasi ilmale tuua. Pole midagi teha, inimene on siiski ikkagi loom ja tema puhul kehtivad samad loodusseadused nagu ka loomariigis, me suudame neid osaliselt kontrollida, aga toimemehhanismid jäävad siiski samadeks, mis loomadel (tugevaim isane saab emase).
oktoober 14, 2009 at 6:40 e.l. #227185Aile
Memberturvatunne on üks, mida mõlemad pooled vajavad. mis just parajasti turvatunde allikaks on, see on minu arvates täiesti erinev. kas selleks on kehaehitus või siis va krabisev, see on inimeseti väga erinev. Hea, kui mõlemad eksisteerivad koos. naiste huvi materiaalselt kindustatud meesterahva vastu (naised, vaielge palun vastu), tuleneb tõenäolislt sellest, et nad tunnevad ennast turvaliselt. see näitab, et mees suudab perekonda üleval pidada ja järglasi üles kasvatada ja toetada. See on alateadikult meesterahva jahipidamise oskuse väljendus praeguses maailmas. Tänapäeva elus võib küll naine olla raha sissetooja, aga siiski, eelistatud olukorras on mehed, kellel on nii kehaehitus kui ka kindlustatus. See viimane ei tähenda muidugi seda, et lihtsalt inimestevaheline keemia ei loeks nagu midagi. ka see peab olemas olema. Enamikule minu tutvusringkonnas olevatele naistele ei meeldi need Cutleri moodi mehed, liialt soonilised ja üles pumbatud. Samas, keskmisest jämedamad vormis käsivarred, V-kujuline selg ja kummis rind ning õllekõhu mitteomamine meeldib neile kõigile. Paneb järele vaatama, nagu mehi paneb järele vaatama liivakellakujulise kehaga naisterahvas. näitab mehele, et suudab väga hästi järglasi ilmale tuua. Pole midagi teha, inimene on siiski ikkagi loom ja tema puhul kehtivad samad loodusseadused nagu ka loomariigis, me suudame neid osaliselt kontrollida, aga toimemehhanismid jäävad siiski samadeks, mis loomadel (tugevaim isane saab emase).Saan kommenteerides toetuda hetkel ainult oma mehe v2itele… Meil k6igil on ego, mis tahab “toituda”. Osad mehed on enesekindlad, sest nad on 2rilises plaanis edukad. Perioodid, kus nende rahal on suurem tootlikkus, on nad ka r66msamad ja enesega rohkem rahul ja vastupidi.
Pole hullemat asja, kui ebakindel ja enesega mitte rahul olev inimene, olenemata soost.
Turvatunnet tahavad t6esti m6lemad, nii mehed kui naised. Me v6iksimegi arendada teemat Mis paneb mehe tundma ennast kodus turvalisena.
Minu mehe v2itel olevat suur asi, kui inimene, kelle k6rval te hommikul 2rkate on heatujuline hoolimata varajastest tundidest ja tunneb r66mu ka v2ikestest asjadest.
oktoober 14, 2009 at 6:44 e.l. #227187Lexusl
MemberTangoks on ikka kahte vaja ja probleemistik on ju tunduvalt sygavam.Kui ikka inimest ennast ei ole…siis kama kaks, kui valjult ta krabiseb…naised jooksevad ikka minema.
Umbes sama…nagu ma v2idaks, et ma olen endale mehe ostnud. No mida ma selle ostetud sisutu mehega ikka teen p2ev p2eva j2rel?
Kui inimesed sobivad, siis see k6ht ei h2iri, kui ei sobi…ei aita mitte miski krabisev ega k6lisev.
Tangoks küll, aga kooseluks mitte alati!
Ma tean küll, et tahad öelda nüüd, et olen solvunud ja kibestunud?
Kuid ei, lihtsalt kogenud ja pettunud!
oktoober 14, 2009 at 6:52 e.l. #227193Beljo
Membersee raamat oli vist kokku klopsitust mitmest erinevatest raamatus ja küsitlustele on vastanud ikka rohkem, kui 2-3 meest ja naist…
oktoober 14, 2009 at 7:08 e.l. #227194daman
MemberEnda kogemusest niipalju, et minu naine on suhteliselt pika kasvu (175) ja siiani väga õnnelik, et saab minuga koos olles kontsad alla panna, ilma et peaks põdema hakkama. Ise 187. Õllekas ei häiri (tema väitel), kui just üle püksivärvli ei ripu.
Ja Jrx nõustudes, väljapeetud enesekindlus on täies mahus kõige atraktiivsem asi üldse (nii meeste kui naiste puhul)
oktoober 14, 2009 at 7:13 e.l. #227195Aile
MemberTangoks küll, aga kooseluks mitte alati!Ma tean küll, et tahad öelda nüüd, et olen solvunud ja kibestunud?
Kuid ei, lihtsalt kogenud ja pettunud!
Kullakene, meil on olnud k6igil oma otsingute ja pettumuste aeg.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks me kasva ja arene elu jooksul ja meie valikud muutuvad ka vastavalt sellele.
“Kinni” ei tohi minna, tuleb ikka ja j2lle anda v6imalust nii enesele kui ka teistele.
Saladuskatte all ytlen, et empaatiav6ime on yks v2gev v2rk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 7:18 e.l. #227196Lexusl
MemberKullakene, meil on olnud k6igil oma otsingute ja pettumuste aeg.
Eks me kasva ja arene elu jooksul ja meie valikud muutuvad ka vastavalt sellele.
“Kinni” ei tohi minna, tuleb ikka ja j2lle anda v6imalust nii enesele kui ka teistele.
Saladuskatte all ytlen, et empaatiav6ime on yks v2gev v2rk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud sulle Aile, mul läks tuju veel paremaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kus juures empaatiaga pole mul kunagi probleeme olnud, seda on isegi üleliia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 7:27 e.l. #227198Alger025
MemberMeeldib küll ja kuidas veel, kui seda va krabisevat on!Jah, tänapäeval paneb suureltjaolt raha asja paika – kes kellega käib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 7:34 e.l. #227202vend vähk
ModeratorHmm, väga huvitav teema on siin üles võetud. Teema algatuses oli välja toodud väga mitmeid legende pumbatud lihastest jne. Paljud usuvad siiralt, et kulturistid on aastaringselt hullult soonilised ja et nad peale oma keha treenimise millegi muuga ei tegele ja siis tuleb üllatusena, kui selgub, et lisaks spordile on olemas ka kindel amet ja veel mitmeid hobisid nagu fotograafia, kalastamine jne. Üldiselt on nii, et ole sa tänapäeval kas atleet või ärimees, kui naine otsustab ükspäev sarvi maha jooksma hakata, siis ei ole midagi teha. Tavaliseks on saanud, et paarid pärast mitmeaastast kooselu laiali lähevad ja eks on siin ka suur roll igasugustel üheöösuhteid ja armukesi propageerivatel seebiooperitel, mida eesti naised suure rõõmuga vaatavad(ja õpivad). Muidugi ei tee üldistusi, on erandeid. Elu ongi selline…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.