Mis arvate?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Mis arvate?
- This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 14 years tagasi by
Okk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 26, 2012 at 10:50 e.l. #24044
Anonüümne
GuestTere.
Olen siuke jõusaalis käija olnud juba 10 a.
Periooditi käin päris palju, aga kohati ka kuude kaupa nii, et korra kahe nädala tagant.
Siiski kehaehitus on täitsa lihaseline. Suur ma ei ole, kaalun 77 kg.
Tegelen palju ka vastupidavusaladega.
Minu küsimused:
1)kuidas siduda nii jõusaali kui jooksu? kas soovitav teha siuke 5 km sörk enne jõusaali trenni või peale jõusaali trenni, või hoida üldse eraldi päevadel?
2)kui vähegi rohkem käima hakkan jõusaalis ja käed punni lähevad, siis hakkavad nad öösiti voodis nö ära surema, mida teha?
3)õlad on ette vajunud täiega – vist liigsest rinna tegemisest, kuid ei saa öelda, et ma selga ei teeks.
mis harjutused aitaksid eriti just õlgasid taha saada?
4)endale tundub rinnalt surumise tulemus nõrk, nimelt surun 95ga 9 kordust, 100ga 6 kordust, 110ga hädised 2 kordust ja 115ga 1 korduse. Maksimum on kuidagi nõrk? Kuidas saada maksimumi paremaks, et just seda ühte kordust?
Kaldpingilt puhta kangiga teen 80ga 6 kordust, kaldpingil hantlitega teen 37kg-tega 8 kordust, puhta kangiga püsti seistes või istudes õlale kukla taha surun 60ga 8 kordust, aga 70ga 2 kordust. Kitsa haardega triitsepsile surun 80kg-ga rinnalt 6 korda, 90ga 2 korda, selles suhtes tundub nagu õige rinnalt surumine eriti nõrk???
Mis arvate, kas mingites harjutustes olen nagu liiga tugev ja milleski liiga nõrk?
Ette tänades?
jaanuar 26, 2012 at 11:59 e.l. #240635Okk
MemberRinnalt läheb vähe!
Palju muidu musta kangiga kaldpinnalt teed?
jaanuar 26, 2012 at 12:44 p.l. #240568gmaster
Member3. õlatagaosa, rotaatormansett ja selg, trapetsi keskosa
jaanuar 26, 2012 at 2:02 p.l. #240205JungaTroll
Member1) pigem eraldi päevadel. Kui samal päeval, siis pigem jooks enne ja jõutreening otsa, mitte vastupidi:
http://podiatry.curtin.edu.au/resources/educational-resources/exphys/00/concurrent.cfm
jaanuar 26, 2012 at 2:39 p.l. #240190haubits
MemberÜks – Mikrotsükleid on erinevaid, aga on mõlematpidi variante. Tavaline tegelane võiks pigem joosta ennem nagu JungaTroll juba soovitas.
Kaks – kas sureb terve käsi, mingi osa käest, pöidlast alates kolm sõrme või väike ja järgmine sõrm? Võibolla on õlas kitsus, võibolla küünarliigeses (kubitaalkanali sündroom) ja võibolla randmes (karpaalkanali sündroom). KINDLASTI võib see olla ka miski muu ja see ei ole tingimata PROBLEEM iseenesest, ebameeldiv küll. Võid proovida seal, kus OHUTU, kasutada avatud haaret – pöial sõrmede poolel (pumpab vähem brachialist, lihas mis on bicepsist küünarliigese poole, ja võib olla meeldivam käsivarrele)
Lisaks kolmandale – ära ole loll ja treeni eraldi isoleeritult õla esiosa. See on lihas, mis saab massiivselt hagu ja mis sul hiljem läbi põleb või hakkavad ülepinged, kõõlusehädad, bursiidid vm. seal.
Neljas – sa oled kinnisideeks vist võtnud surumise, kui eesmärk on suruda maksimaalset raskust, siis sellekohast kava saad sa hr Leesmanni nurgast.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.