Minu ülakeha kava & Rinnalt surumine
- This topic has 30 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
lightning.
-
AutorPostitused
-
august 13, 2009 at 7:24 e.l. #213044
lightning
MemberOlgu nii, sai siis otsustatud et sügisest peale hakkan Haapsalu Wiedemani Spordihoone jõusaalis käima ja võtan kellegilt treening kava,aga ei tea kellelt võtta.
august 13, 2009 at 7:31 e.l. #213046august 13, 2009 at 7:51 e.l. #213051lightning
MemberAga mul on Taipoksi trenn ja 9sas klass käigus, tahaks täpsemat juhendamist.Ja tahaks rõhku panna kõhulihaste ja rinnalt surumisele.
august 13, 2009 at 9:51 e.l. #213103PumaZ
MemberAga mul on Taipoksi trenn ja 9sas klass käigus, tahaks täpsemat juhendamist.Ja tahaks rõhku panna kõhulihaste ja rinnalt surumisele.Sa võid alati Kaido Leesmannilt küsida, et ta sulle kava saadaks.
august 13, 2009 at 10:16 e.l. #213111tereummikust
MemberSa võid alati Kaido Leesmannilt küsida, et ta sulle kava saadaks.Kaido Leesmanni rinnalt surumise arendamiseks koostatud spetsiaalsed kavad on 3 päevaline ja 4 päevaline. Ma usun, et sul läheb väga füüsiliselt raskeks teha 3-4 päevas nädalas jõusaali, mille käigus treenid kõiki lihasgruppe, samal ajal harrastades taipoksi ja käies veel 9ndas klassis. Taastumine on sel juhul peaaegu, et võimatu. Kusjuures julgengi kohe nii väita enda kogemuste põhjal! Nimelt harrastan samuti mõlemat, nii jõusaali kui ka taipoksi. Kuna jõutreening aga meeldib praeguseks rohkem, siis taipoksi teen nüüd ainult 1x nädalas.
august 13, 2009 at 11:29 e.l. #213124lightning
MemberJaa,minu vorm mida sooviksin saada, näeb selline välja.Sellise vormi saaks järgmiseks suveks kätte, oleks VÄGA rahul.
SELLISE vormi saaks järgmiseks suveks kätte, oleks VÄGA rahul. : http://www.youtube.com/watch?v=EAZj5tk_bE8
Tahtmist ja indu on palju.Nüüd on ainult sügisel vaja suitsetamine maha jätta ja nii kõvasti treenima hakata kui jaksab.Aga jah , mul teipoks 3x nädalas ja see võtab küll mõnusasti läbi.
Mul vundament on olemas , 4 kuud jõusaali ja lihas on kõvasti kasvanud.Ja rasvaprotsent on ka suht väike

Viimast pilti on natuke photoshopis tervamaks tehtud.
august 14, 2009 at 10:06 e.l. #213351lightning
MemberKas saaks vastukaja ka eelmisele postitusele ?
august 14, 2009 at 10:14 e.l. #213353jaagok
MemberKas saaks vastukaja ka eelmisele postitusele ?Noh, olen kindel, et sellist vormi sa aastaga kindlasti ei saa. Aga eesmärgid peavad paigas olema, seega tubli laps
august 14, 2009 at 10:18 e.l. #213355lightning
MemberNo kokkuvõttes
aasta ja poolega, kuna pool aastat käidud , aasta veel.
august 14, 2009 at 10:21 e.l. #213357jaagok
MemberNo kokkuvõttesaasta ja poolega, kuna pool aastat käidud , aasta veel.
Eks sa anna endast kõik siis, et see saavutada, mis seal muud.
Endal mul 1,5 aastat käidud ja erilist vormi nagu pole, pole korralikku geeni ka.
august 14, 2009 at 10:37 e.l. #213363tereummikust
MemberNoh, olen kindel, et sellist vormi sa aastaga kindlasti ei saa. Aga eesmärgid peavad paigas olema, seega tubli laps
august 14, 2009 at 10:38 e.l. #213364lightning
Memberma alustasin põhimõtteliselt nullist (kaalusin 60 kg või nii)
ja selle nelja kuu jooksul olen saanud ikka tõsiselt vormi (1 kuu diieti) , lisaks sellele pole mul mingisugust õiget toitumis ega trenni kava. Kui saaks need 2 kätte, siis ma arvan et asi on ainult selles kas aega on.
august 14, 2009 at 10:39 e.l. #213365lightning
MemberNimelt palun täpsemalt, miks ei saa siis? Mis sellise vormi (nagu pildil näidatud) saavutamisel siis nii jube keerulist on, eriti veel aastaga? Kõhulihased dieediga (vaja tugevat motivatsiooni 15 aastaselt) välja ja käsi polnud ju nüüd niivõrd suur. Kui toitumine ja treening paigas, kava korralik, toidulisandid abiks siis ei näe siin mingit probleemi ausalt öeldes. Vähemalt enda geenidega.Need 2 pilti on pool kuud vanad pildid minust. Sellel videol,mis ma postitasin on vorm mis ma sooviks.
august 14, 2009 at 10:44 e.l. #213366jaagok
MemberNimelt palun täpsemalt, miks ei saa siis? Mis sellise vormi (nagu pildil näidatud) saavutamisel siis nii jube keerulist on, eriti veel aastaga? Kõhulihased dieediga (vaja tugevat motivatsiooni 15 aastaselt) välja ja käsi polnud ju nüüd niivõrd suur. Kui toitumine ja treening paigas, kava korralik, toidulisandid abiks siis ei näe siin mingit probleemi ausalt öeldes. Vähemalt enda geenidega.Keegi peab ju negatiivset teksti ka jagama. Siis motivatsioon tõuseb veelgi, kui keegi ei usu sinusse
august 14, 2009 at 10:57 e.l. #213370daemonium
MemberKas saaks vastukaja ka eelmisele postitusele ?Et su küsimusele vastata,peaks sind isiklikult tundma.Ntx võiks seda öelda su treener.
Inimesed ja nende geneetilised eeldused on erinevad.
Aga aasta-poolteisega võib saavutada vägagi palju,selles ära kahtle …,
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.