Skip to main content

Minu ülakeha kava & Rinnalt surumine

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Minu ülakeha kava & Rinnalt surumine

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
  • Autor
    Postitused
    lightning
    Member

Tere

Praegu surub rinnalt 75 kg ja vanust on 15 , kaal 66,pikkus 183/184, jõudu teinud 4 kuud.

Kas ma peaksin olema tulemusega rahul?kuna ma surun kitsa haardega (pole paremat pinki)

KAVA:

5-10 Min soojendus

1x MAX rinnalt

2x

10x40kg Rinnalt surumine(Kitsa haardega)

10x10kg Hantlitega püsti seistes alt üles(Mõlema käega)

10x10kg Hantlitega triitseps

10x25kg Kangiga (Sirge) ,pea tagant üles

30x7kg Hantlitega liblikat

10x25kg Kangiga(Sirge), alt üles

10x10kg Hantlitega õlalt üles

kas niimoodi on ikka mõtekam teha hantlitega kui niisama alt üles?

Jõusaalis käin vähemalt 4x nädalas , söön ka korralikult enne minekut, aga vahepeal nälgin päeval , kuna kuskil pool päevast veedan väljas,põhimõtteliselt nälgas , ega see midagi mõjuta.

Üks päev kõhulihased

Teine päev ülakeha

Tänud ette, Alari.

jaagok
    Member

söön ka korralikult enne minekut, aga vahepeal nälgin päeval , kuna kuskil pool päevast veedan väljas,põhimõtteliselt nälgas , ega see midagi mõjuta.

Eks ta ikka mõjutab küll. Kui päeval on toitumine enne trenni suht napp olnud , siis tulemused trennis on ka lahjemad. Sööma pead ikka koguaeg korralikult. Iga 2-3 tunni tagant.

lightning
    Member

Eks ta ikka mõjutab küll. Kui päeval on toitumine enne trenni suht napp olnud , siis tulemused trennis on ka lahjemad. Sööma pead ikka koguaeg korralikult. Iga 2-3 tunni tagant.

See ei saa kerge olema, kui kodus on kindlad söögiajad, no pmts saaks küll midagi (leiba/saia/piima) vms süüa aga midagi rohkemat, ei.

Ja äkki suudaksid täpsemalt selgitada.

Ja kas toidu kogus võib olla väiksem nendel päevadel mil ma trenni ei tee?

Ja kas peab toituma samamoodi kõhulihaste treeningu jaoks kui ülakeha trenni jaoks?

Alari.

jaagok
    Member

Alati saab süüa mingit kohupiima, kodujuustu vms vahepalaks. Muidugi pikas perspektiivis see nõuab finantsi.

Trennivabadel päevadel ehk tõesti pole nii palju vaja süüa. Oleneb mis eesmärgid sul on. kas tahad kaalu kasvatada või langetada jne.

Ja soovitaks sul üldse võtta siit korralik jõusaali kava ja treenida selle järgi.

Capricorn
    Member

Üks päev kõhulihased

Teine päev ülakeha

Ja mis alakehaga lahti on, halvatud?

Raivo Piiber
    Member

Kas miski Kõhulihaste Kõverdamise MM jalutuile on tulemas?

lightning
    Member

Ma tegelen taipoksiga ja jalad tahan saada nii painduvaks kui üldse saab, niiet sinna ma liha väga toppima ei hakka, taipoksi trenn niigi treenib.

Ja kava ei saa võtta, kuna ainuke varustus ongi

Hantlid kuni 20kg ,Aerutusmasin ,Treansöör,Surumispink kuni 120 kg,Lõuatõmbamis toru ja kõhulihaste pink (Ab pro)

Goleteral
    Member

Kas miski Kõhulihaste Kõverdamise MM jalutuile on tulemas? abcrunch.jpg

Raivo Piiber
    Member

Ma tegelen taipoksiga ja jalad tahan saada nii painduvaks kui üldse saab, niiet sinna ma liha väga toppima ei hakka, taipoksi trenn niigi treenib.

Ja kava ei saa võtta, kuna ainuke varustus ongi

Hantlid kuni 20kg ,Aerutusmasin ,Treansöör,Surumispink kuni 120 kg,Lõuatõmbamis toru ja kõhulihaste pink (Ab pro)

Surumuspingilt käib kang maha? Kükke saab ka hantlitega teha jne jne

lightning
    Member

Surumuspingilt käib kang maha? Kükke saab ka hantlitega teha jne jne

Ja käib küll maha, jalgu ei taha treenida kuna mida rohkem liha seda vähem painduvust.

Raivo Piiber
    Member

Ja käib küll maha, jalgu ei taha treenida kuna mida rohkem liha seda vähem painduvust.

Ahsoo …. No vaata meie kulturiste – Ott ja mr. Mesi teevad spagaati, M.M. tõstab jalga nagu võimleja … Võta või van Damme

lightning
    Member

Ahsoo …. No vaata meie kulturiste – Ott ja mr. Mesi teevad spagaati, M.M. tõstab jalga nagu võimleja … Võta või van Damme
    Kask
    Member

Mida rohkem liha, seda vähem painduvust on küll loll lause.

Minumeelest millegipärast kipub pigem vastupidi olema, sest need kellel on jalad lihases, need painutavad ja venitavad = nad painduvad rohkem kui need vennad kes ei tee mitte midagi.

Rinnatreening on sul täiesti mööda. Nii ei saavuta mitte midagi. Iga trenn esimese seeriana rekordit proovida ei ole mõistlik. Kahe tööseeriaga ei saavuta ka mitte midagi. Tee surumist 4-5 tööseeriat ja rekordit ära proovi, siis hakkad alles arenema. Ja treeni jalgu.

daemonium
    Member

e-ee …

sa sportvõimlejaid oled näinud?Päris painduvad poisid,eks ole,

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.