Skip to main content

Minu trennid + toitumine

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Minu trennid + toitumine

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere. Sooviks mingit tagasisidet antud režiimi kohta, sest tahaks lihast säilitada, aga pratamatult tegelen palju jooksmisega. Selle koha olen aga kuulnud, et need 2 asja ei käi kokku. Ehk oskab keegi soovitada midagi?! Mida peaks muutma trennides, toitumises ning ka lisandite võtmises. Hetkel tarbin HTR’i jõusaali päevadel(pärast trenni). Kas on võimalik, et valgust puudus? Ehk oskab keegi soovitada midagi lihasesäilitamise ning samas ka rasvaprotsendi alandamise osas?

Trennid:

E: 12.00 jõusaal (rind+triitseps), 19.00 aeroobne

T: 19.00 aeroobne

K: 12.00 jõusaal (õlg+trapets), 19.00 aeroobne

N: 19.00 aeroobne

R: 12.00 jõusaal (selg+biitseps), 19.00 aeroobne

L: vaba

P: vaba

Toitumine:

11.00-12.00 Roheline tee, paki kohupiim(0,1%) piimaga+moos + puuvili (vahel on kohupiima asemel ka võileivad)

15.00-16.00 Praad (mis kindlasti olema peaks ja mis kindlasti olla ei tohiks?) Prae alla loen ma enda puhul, makaronid, kartulid, riis nii kana kui ka sealihaga.

21.00-22.00 Praetud muna + roheline tee(vahel on muna asemel ka võileivad)

Jarmo Oberst
    Member

Esimese asjana pane kirja menüü koos kogustega ( näit. 100grammi seda, 200grammi toda jne) . Selline toitumiskava ei anna ülevaadet kaloraaži kohapealt ja toitainete jaotuse.

Samakamees
    Member

Esimese asjana pane kirja menüü koos kogustega ( näit. 100grammi seda, 200grammi toda jne) . Selline toitumiskava ei anna ülevaadet kaloraaži kohapealt ja toitainete jaotuse.

Ma juba suht aiman, et alakaloraaž missugune :ph34r:

karlhannes
    Member

hommikusöök ?! :ph34r:

Bulletproof
    Member

Toitumiskava kohta, no juba toidukordi on vähe. peaks olema 4-5. On suur vahe, kas hommikul süüa kohupiima ja võileibu ja õhtul süüa muna või võileibu.

Oleks hea küll, kui kogused juurde kirjutaksid, kui hetkel arvan, et sul juba praegu suur alakaloraaž, mis lihaste säilitamise teeb raskeks.

Aga kui nii palju aeroobset teed, sis rasv peaks põlema küll.

Reinart
    Member

Jalad?

Jalad?

Imelik jah, et inimesed tahavad jalatrenni välja jätta, sest arvavad et jooksmisest piisab. :ph34r:

Nesatur
    Member

Ma olen aru saanud, et kui jalad välja jätta siis keha läheb kohe proportsioonist välja.

Niisiis teen mina ka jalgu. :ph34r:

matjusm
    Member

Mismoodi nii vähese söömise ning nii intensiivse treeningraafikuga inimene pole veel kokku kukkunud on täielik ime.

Erts
    Member

Jalad? kamakaks eks peaasi ,et suured tissid ja biits oleks?

Samakamees
    Member

Toitumise j2rgi meenutab veidike naisterahvast mulle.

asdfghjkl
    Member

Roheline tee on teema-algatajal ja paljudel teistel kaalulangetajatel menüüs.

Kas see tee midagi tõesti mõjutab üldse? Tegu on ju veega sisuliselt. Võib-olla saan väga valesti aru, aga minu arvates tee ei muuda mitte midagi kaalu juures, olgu siis tee sort või värv ükskõik milline.

sass01
    Member

Roheline tee on teema-algatajal ja paljudel teistel kaalulangetajatel menüüs.

Kas see tee midagi tõesti mõjutab üldse? Tegu on ju veega sisuliselt. Võib-olla saan väga valesti aru, aga minu arvates tee ei muuda mitte midagi kaalu juures, olgu siis tee sort või värv ükskõik milline.

Lööb ainevahetuse kiiremini käima…

asdfghjkl
    Member

Lööb ainevahetuse kiiremini käima…

Nii kirjutatakse jah, et ainevahetus võib minna veidi kiiremaks, võib-olla siis tõesti läheb.

if you drink four or five cups of green tea a day, “you might burn an extra 60 calories–but that’s not a lot.”

http://findarticles.com/p/articles/mi_m084…23/ai_n6125798/

Kui oeltada, et 60 kcal energiat põleb rohkem, kuna põlemini on kiirem, siis see 60kcal moodustab 2000kcal-ist ca 3%. Ehk siis 3% peaks vähem sööma, siis saavutaks sama nagu ma aru saan.

LaizeN
    Member

Nii kirjutatakse jah, et ainevahetus võib minna veidi kiiremaks, võib-olla siis tõesti läheb.

http://findarticles.com/p/articles/mi_m084…23/ai_n6125798/

Kui oeltada, et 60 kcal energiat põleb rohkem, kuna põlemini on kiirem, siis see 60kcal moodustab 2000kcal-ist ca 3%. Ehk siis 3% peaks vähem sööma, siis saavutaks sama nagu ma aru saan.

Eks ikka tervise põhimõttel.

http://chinesefood.about.com/library/weekly/aa011400a.htm

Antioksüdandid jne – kuivalt dieedil olemine lõppeb alati kurvalt, kui selleks just pole tervislik ( elustiili muutev ) toitumusharjumuste muutmine..

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.