Minu treeningmeetod
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Minu treeningmeetod
- This topic has 23 replies, 11 voices, and was last updated 18 years, 10 months tagasi by
PT London.
-
AutorPostitused
-
märts 21, 2007 at 4:12 p.l. #110241
smack
MemberKõht ja alaselg tuleb küll soojaks teha, aga ma ei saa aru, et miks kõhu jaoks on kolm soojendavat harjutust!?
Ja kas sa muid kehaosi ei tee soojaks?
märts 21, 2007 at 4:13 p.l. #110243inside14
MemberJalgadele on kordused selleparast suured et ma ei saa suurt raskust panna polvevigastuse tottu. Siis teen pigem pikemaid seeriaid.Inside14 ma ju votan oppust – vahetan triitsepsi ja biitsepsi paevad ara. Ja mis see tahendab et eelnevad on koik ara oelnud – enne sind ei kommenteerinudki ju keegi peale Creeki.
Ma vaatasin neid kahepaevaseid kavasid siin tooriistade all aga need on kuidagi lahjad – jaab mulle vaheks. Minu kahetunnine kava mulle vaga koormav ei olegi. Kolmepaevane on jalle…mmm…ma ei ole nii fanaatik et rohkem kui 4 paeva nadalas trennis kaia (krt mul on perekond ka).
Kohust ja seljast veel niipalju et kui ma peaksin neid peale trenni tegema siis ma hakkan lihtsalt nendest ara viilima (kogemusest raagin).
Väga hea kui võtad! No vb siis “eelnev”. Kui sul perekond ja muud asjad käsil võta siis just kolmepäeva kava eriti ei soovitakski sul käia rohkem kui 4, vb isegi 4 palju – palju sul trenni kogemust on?
märts 21, 2007 at 4:19 p.l. #110242PT London
MemberKõht ja alaselg tuleb küll soojaks teha, aga ma ei saa aru, et miks kõhu jaoks on kolma soojendavat harjutust!?1 ylakeha t6sted
2 jalgade t6sted
3 k6hu kylgmised lihased
ja ongi 3 harjutust, mis siin aru saada lihtne ju
märts 21, 2007 at 4:25 p.l. #110245saleh
MemberBuldooserilt vaga head kommentaarid. Aitah! Seda ma ootasingi mitte mingit targutamist a la “koik on halvasti”.
märts 21, 2007 at 4:29 p.l. #110246saleh
MemberInside 14 alates 1997 vahelduva eduga. Viimased pool aastat pidevalt kainud ja viimase paari kuuga 5kg ka maha visanud – ja peeglisse vaadates ei utleks et lihaste arvelt.
märts 21, 2007 at 6:33 p.l. #110261bohemianrhapsody
MemberEnne treeningut soojenduse tegemine nt ratta peal (nt 10 min) ei tehta lihaste pärast, vaid see on üldfüüsiline soojendus, mis valmistab organismi ette pingutuseks. Aga see selleks, see pole ju oluline, nagunii teeme kõike huupi
märts 21, 2007 at 6:36 p.l. #110262ristokru
Memberkust said selle kava ja mida yritad saavutada?Nime ei avalda kellelt sain aga saavutada tahan massi!!
märts 21, 2007 at 9:22 p.l. #110284PT London
MemberNime ei avalda kellelt sain aga saavutada tahan massi!!mind nimi ei huvitagi, tahtsin teada kas ta on ikka kvalifitseeritud treener ja mis selle nimega on, lubas yle kyyru anda kui kellegile ytled et tema kava koostas
märts 22, 2007 at 11:42 e.l. #99028Creek
MemberMa vaatasin neid kahepaevaseid kavasid siin tooriistade all aga need on kuidagi lahjad – jaab mulle vaheks. Minu kahetunnine kava mulle vaga koormav ei olegi. Kolmepaevane on jalle…mmm…ma ei ole nii fanaatik et rohkem kui 4 paeva nadalas trennis kaia (krt mul on perekond ka).Ega sa nüüd nii aru saanud, et seda 3päevast kava 2x nädalas läbi teha
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.