Minu treeningkava- mida muuta?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi M.M.’ilt » Minu treeningkava- mida muuta?
- This topic has 26 replies, 14 voices, and was last updated 14 years, 10 months tagasi by
Ak_47.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2010 at 7:40 p.l. #249276
Samakamees
MemberToitutud täiesti õigesti, aga oma menüüd muuta ei saa?Samas pole siin eriti haisugi adekvaatsest valgu kogusest ( koolitoit enamasti ei sisalda üldse, või väga vähesel määral ). Õhtu võib korralik olla, kuid see teeb vaid 1/3 sinu toidusedelist.
Vabandust, aga pead ikka natuke veel seda asja uurima.
Never say never. Meil on koolisööklaks kohvik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võtan mitu lihatükki kartulite kõrvale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 14, 2010 at 6:57 p.l. #249863Raul93
MemberMina söön iga päev 6 muna, millest 2 on munakollasega, see siis teeb 42 muna nädalas.Siiasmaani elan, paksemaks ka ei lähe, pigem vastupidi.
Tee nt hommikuks selline kerge amps / Thilo Pasch`i retsept:
* prae 5 munavalget, millest 1 on munakollasega (soovitan praadimisel kasutada spray õli, seda müüakse nüüd kõikides toidupoodides, Soomes toodetud)
* rösti sepik ja aseta taldrikule
* röstitud sepikule lase peale sorts ketsupit
* selle omakorda peale singifilee (olen kasutanud Tallegg`i kanafileesinki)
* singifileele praetud munad ja sellele omakorda väikene sorts ketsupit
Soola kasutama ei pea, kuna ketsupis on seda piisavalt.
Selleks, et suvel suurem ja “lihastes keha” saada, pead natukese rohkem vaeva nägema toitumise kallal.
Süsivesikud ja rasvad on võtmesõnad, rohelised oad, broccoli, avokaado ja mandlid võiksid tulla Sinu toidumenüüsse. Whey3 ei päästa Sind.
Vot midagi taolist ma ootasin. Ei vinguta selle kallal et ma midagi ei tee, vaid öeldakse mida võiks teha. Aitäh Sulle, kuigi niipalju mune ma ikkagi tegema ei hakka
katsun nüüd mingi 2-3 tykki hommikul ära süüa ja enne trenni lisada menüüse ube ja avakoodasi jne.to LaizeN- mida ma siis tegema pean et koolitoit pole nii valgurikkas vms. minema kuhugi restorani?
jaanuar 14, 2010 at 7:12 p.l. #249869Jarmo Oberst
MemberVot midagi taolist ma ootasin. Ei vinguta selle kallal et ma midagi ei tee, vaid öeldakse mida võiks teha. Aitäh Sulle, kuigi niipalju mune ma ikkagi tegema ei hakka
katsun nüüd mingi 2-3 tykki hommikul ära süüa ja enne trenni lisada menüüse ube ja avakoodasi jne.
to LaizeN- mida ma siis tegema pean et koolitoit pole nii valgurikkas vms. minema kuhugi restorani?
Kooli toitu kaasa võtma.
jaanuar 14, 2010 at 7:20 p.l. #249873Nesatur
MemberVot midagi taolist ma ootasin. Ei vinguta selle kallal et ma midagi ei tee, vaid öeldakse mida võiks teha. Aitäh Sulle, kuigi niipalju mune ma ikkagi tegema ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> katsun nüüd mingi 2-3 tykki hommikul ära süüa ja enne trenni lisada menüüse ube ja avakoodasi jne.
to LaizeN- mida ma siis tegema pean et koolitoit pole nii valgurikkas vms. minema kuhugi restorani?
Avokaadosi mitte avakoodasi.
jaanuar 14, 2010 at 7:34 p.l. #249882Raul93
MemberKooli toitu kaasa võtma.Endal tuleb ette ainult banaan. et mida veel võiks võtta?
jaanuar 14, 2010 at 7:48 p.l. #249885Jarmo Oberst
MemberEndal tuleb ette ainult banaan. et mida veel võiks võtta?Kohupiima, kodujuustu, liha …. mida iganes.
jaanuar 14, 2010 at 7:50 p.l. #249887Nesatur
MemberPähklid vist veits parem variant.
jaanuar 14, 2010 at 7:51 p.l. #249888Jarmo Oberst
MemberPähklid vist veits parem variant.Ja põhjendus on missugune, et neid on parem kaasas kanda ? Pähklitest koosnev lõuna pole mingi lõuna
jaanuar 14, 2010 at 7:54 p.l. #249890Samakamees
MemberSuletav karbike ja kodutoit kaasa.
jaanuar 14, 2010 at 7:56 p.l. #249891Samakamees
MemberIse topin liha, riisi ja oad + toorest karpi (suht suur karp on). Söön selle koolis ära ja vahepeal proteka sheik ka sisse ja nema problema. Nagu näen , siis sa küsisid Marossi käest. Temal on samuti hunnik toitu kaasa veetud töö juurde…Kogu aeg õgib
jaanuar 14, 2010 at 8:32 p.l. #249903Belfort
Memberpakk rosinatega kohupiima, törts pähkleid, mahla..
märts 27, 2011 at 2:19 p.l. #294802Ak_47
MemberKui kodus on blender,siis saad imesid endale kooli kaasa vorpida [(üli-)õpilase seiklused]
Kuskil oli isegi õpetus ise-/kodutehtud energiabatooniks (vaheta aineid ning moodusta valgubatoon?)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.