Minu treeningava
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Minu treeningava
- This topic has 20 replies, 11 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
Kaspar_.
-
AutorPostitused
-
aprill 8, 2006 at 8:48 e.l. #79241
klaver
Membereesmärk on lihasmassi suurendada, mingil määral.võtan ikka nõu kuulda, vb hakkangi mingil määral ka siis alakehale harjutusi tegema.
Bailey, mille järgi sa hindad seda, et su lihased taastund on?
Oled sa aru saanud, on sul lihasmassi suurenemise ja hea enestundega täna “lihtne” (ei pea jälgima toitumist, unevajadust jne).
aprill 8, 2006 at 8:54 e.l. #79243PuReSuruja
Memberseda kas lihased taastuvad ära või mitte, saad sa ise mingi ajaga teada… kui lihas pole järgmiseks trenniks taastunud siis ei jõua suurt midagi teha .
aprill 8, 2006 at 10:07 e.l. #79251PT London
MemberVaatasin su kava, kuid ei pannud tahele kus on harjutused rinnale!!!!
Kui kaua sa juba oled selle kava jargi teinud ja kaua plaanid veel teha seda.
Sa proovi sellist varjanti et teed igat harjutust 1seeria ja 8-10korda ja et viimased korrad olex 100% pingutust ja harjutuse kvaliteet olex korrektne, ei mingit petmist(n6xud ja keha kallutused jne….)W6imaluse korral kasuta kedagi kes aitax wiimased korrad, w6i tee DROP SET!!
Kui soovid uut kava proovida anna teada kyberalex@hot.ee
aprill 8, 2006 at 10:23 e.l. #79255Kaspar_
MemberRinnalihastega see teema, et jõusaalis pole vajalikku varustust, tundub, et pean jõusaali vahetama
PT London miks sa eelistad selliste seeriate asemel 1seeria ja 8-10korda?
aprill 8, 2006 at 12:04 p.l. #79270PT London
MemberRinnalihastega see teema, et jõusaalis pole vajalikku varustust, tundub, et pean jõusaali vahetamaPT London miks sa eelistad selliste seeriate asemel 1seeria ja 8-10korda?
Raske uskuda et rinnalihaseid ei ole saa seal treenida,saad seda ju oma kehaga teha, pane 25kg ketas seljale ja katek6werdused!!
Tegelt pean ytlema et waatasin su kawa teistkorda labi ja pean kysima kes selle koostas ja mis sa saawutama peaxid!!!Kui see peax olema massi suurendamis kawa siis seda sa kindlasti ei saa?
Panen uue kawa ylesse ja soowitan sul selle jargi proovida umb 4nadalat, siis ytle mis progress toimunud on!
aprill 8, 2006 at 12:10 p.l. #79271Kaspar_
Membersee on mu enda koostatud, nö algajakava, et lihasjõudu taastada, trennivaba ajajooksul on lihased nõrgenend, nüüd teen kavasse muudatused, et nagu edasijõudnum variant oleks, tegin ka uue postituse “minu treeningkava vol: 2”. kus sa oma kava yles paned PT London?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.