Skip to main content

Minu treeningava Vol: 2

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Minu treeningava Vol: 2

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    Kaspar_
    Member

27 olen nojah, kuidas võtta, jõusaali olen aint mõned kuud see aasta teind aga terve elu trenniga kokku puutund, mingi kondiklibu ma ei ole.

PT London
    Member

27 olen nojah, kuidas võtta, jõusaali olen aint mõned kuud see aasta teind aga terve elu trenniga kokku puutund, mingi kondiklibu ma ei ole.

Vt. aga ma tootan sel alal ja olen vastava kooli l6petanud ja muudki….

klaver
    Member

Kaspar, soovitan lugeda kindlasti Janari artiklit “Treening võistlusvahelisel perioodil: osa 1”. Sellest aritklist oli mulle palju abi, et milliseid lihasgruppe koos teha ja millistel päevadel.

Nagu sinu eelmises foorumis mainisin, mul sama eesmärk, mis sinul ja treenin samuti samadel päevadel, mis sina. Kuid minu viimane kava oli enda apsaka tõttu kurnav ja muutis pika peale treenimise vastumeelseks.

ajasid vist biitsepsi ja tritsepsi sassi aga…

Tegelt ma ise ka ei saa aru, miks kivikas on nii teind, et üksteist mõjutavad lihased pand ühte päeva. Ja kas see on ikka õige, et teha 3 eri sorti biitseps harjutust, 3 sorti jala harjutust jne. et nagu siis ei võta ju konkreetsest harjutusest maximumi välja. Et kas nii poleks õigem ntx et 1 päev 1 biitsepsi harjutus 2. päev teine, kolmas päev kolmas biitsepsi harjutus. A no vb on ka nii õige, et yks lihasgrupp 0-ni ära piinata…?

Mis lihasele mõjub “Pullover ( ületõmbed ) hantliga” Kiivika kavast?

poiss peab end Kiivikasest targemaks? Sinu asemel usaldaks ma rohkem tuntud kulturisti, kui oma tarkust.

Ja see loogika, et lihas tuleb l6puni 2ra kurnata(nt rind ja tritseps korraga) t88tab paljude puhul kyll suurep2raselt. Minu puhul t88tab ka.

Kaspar_
    Member

ei pea ju targemaks, loe uuesti selle lihase kurnamise kohta(kahtlesin oma väites)

jutt ei old rind+triitsepsist vaid rind+biitsepsist no näiteks biitseps enne ja siis rind, nii kyll ei saaks teha kuna biitseps ei ole enam võimeline taluma koormust mida rinnalihas vajab aga kui rind enne kui biitseps, no ma ei tea, hakkad biitsepsit tegema ja lihas pool ära väsitatud juba no vb on ka õige, pole öeld, et ma palju tean, lihtsalt yritan aru saada asjadest.

klaver kus sa seda artiklit lugesid?

PT London
    Member

ei pea ju targemaks, loe uuesti selle lihase kurnamise kohta(kahtlesin oma väites)

jutt ei old rind+triitsepsist vaid rind+biitsepsist no näiteks biitseps enne ja siis rind, nii kyll ei saaks teha kuna biitseps ei ole enam võimeline taluma koormust mida rinnalihas vajab aga kui rind enne kui biitseps, no ma ei tea, hakkad biitsepsit tegema ja lihas pool ära väsitatud juba no vb on ka õige, pole öeld, et ma palju tean, lihtsalt yritan aru saada asjadest.

1.Suuremad lihasgrupid tuleb alati esmalt treenida ja kui jutt kaib rind+bi,kui teed ennem rinna siis tootab weel tri. bi pole kuidagi asjaga seotud ja kui teda rinnaga selja asemel koos treenid rebid tast paremaid tulemusi!!

See mida praegu walja pakun on vaheldus ja katsetamine, ei ole nii et alati peab treenima rind+tri; selg+bi.

Ei taha kedagi mahateha, aga mehed kuulake teisi ka peale Otti, ta pole koige targem!!!!Kylastage nait. walismaiseid webikaid jne…

Ja muidex Arnold S. tegi oma trennis seljale ja rinnale supersette

Kaspar_
    Member

no a mis sa arvad enne teed rinda siis biitsepsit nagu Kiivika kavas on see õige? rinnaga piinad ju biitsepsi poole peale ära…?

PT London
    Member

no a mis sa arvad enne teed rinda siis biitsepsit nagu Kiivika kavas on see õige? rinnaga piinad ju biitsepsi poole peale ära…?

Need lihased ei toota koos!!!!!!!!Rinda tehes tootab triitseps!!!

klaver
    Member

Siin samas amazonis, esilehel foorumi tulba all esimene artikkel.

Täitsa sinuga nõus, et peale korraliku biitsepsi enam korralikku rinda ei jõua teha ja vastupidi. Kui sa seda artiklit loed, siis seal sellest juttu.

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.