minu treening
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » minu treening
- This topic has 31 replies, 11 voices, and was last updated 20 years, 7 months tagasi by
fabio.
-
AutorPostitused
-
juuni 24, 2005 at 4:16 p.l. #4886
fabio
Membertere
olen treeninud nüüdseks pidevalt umbes 9 kuud, olen 21a, 190 pikk ning 85 kg – selle ajaga kehakaal praktiliselt muutunud pole, ehk vaid 1-2 kg kasvanud ( lihaste näol ma loodan ). – seega erilist lihasmassi pole juurde tulnud, midagi siiski ,kuid rohkem siiski reljeefi näol on areng toimunud (ning ehk ka rasv vähenenud).
toidulisandeid ei tarbi ning olen tähelepanu pööranud söömisele ka vaid treeningpäeval – 2 x nädalas trenni, ning treeninpäeval söönud 6 muna kokku – kahes doosis ( neist 4jal munakollased eraldanud) ning ka 2 pakki lahjat kohupiima – kokku 4 toitumist. Seega küsimus, kas sellise “laisa” treeninguga on areng olnud nn. piisav, või peaks midagi ka muutma – ei tee fanaatiliselt trenni, st. mingeid professionaalseid eesmärke või tipptulemusi ei püüagi saavutada- kõik vaid enda jaoks.
ning veel, treenin siis järgnevalt, kätekõverdused ( mida üldjuhul ei soovitata, tean! – samas selga ning rinda on arendanud kõvasti) , siis biitseps ( hantlid ) , siis õlavöö ( ka hantlitega) ning veel kõhulihased ning randmeharjutused. – ning niimoodi 2x nädalas, muid harjutusi ei tee.
kes selle pika teksti ka läbi viitsib lugeda, võiks anda mõningaid soovitusi – mida muuta, mida teha, mida kindlasti mitte teha
juuni 24, 2005 at 6:08 p.l. #56084n2k
Membersöömine võiks siiski korras olla ka vabadel päevadel, aga jõudu ja jaksu
juuni 24, 2005 at 9:16 p.l. #56088Larry
Memberno kui 1-2 kg massi on juurde tulnud ja reljeef paranenud ning rasv vähenenud siis peaks ütlema et 2 korda nädalas trenni juures on see areng täitsa normaaalne. Arvestatakse, et korraliku trenni juures on võimalik aastaga keskmiselt puhast lihast mingi 3-4 kg kasvatada.(kindlasti oleneb inimesest) Nii, et sinu lebotamise juures
juuni 24, 2005 at 9:34 p.l. #56090refixeq
MemberArvestatakse, et korraliku trenni juures on võimalik aastaga keskmiselt puhast lihast mingi 3-4 kg kasvatada.(kindlasti oleneb inimesest) Nii, et sinu lebotamise juures
juuni 24, 2005 at 9:37 p.l. #56091refixeq
Memberkas sul on kõht ees ? kas sul oli kõht ees? kas sul olid lihased ennem väljas või olid nad sul ennem rasva kihi all peidus?
nii kui sul olid lihased rasva kihi all peidus ja nyyd on väljas siis on sul kindlasti rohkem lihast kui 2 või 3 kilo juurde tulnud.
juuni 25, 2005 at 6:03 e.l. #56092Larry
MemberArvestatakse, et korraliku trenni juures on võimalik aastaga keskmiselt puhast lihast mingi 3-4 kg kasvatada.(kindlasti oleneb inimesest) Nii, et sinu lebotamise juures
juuni 26, 2005 at 10:12 e.l. #56142fabio
Memberkas sul on kõht ees ? kas sul oli kõht ees? kas sul olid lihased ennem väljas või olid nad sul ennem rasva kihi all peidus?nii kui sul olid lihased rasva kihi all peidus ja nyyd on väljas siis on sul kindlasti rohkem lihast kui 2 või 3 kilo juurde tulnud.
ei, kõhtu ei ole kunagi ees olnud. peeglist vaadates tundub, et need paar kilo on kõige rohkem läinud ülakehasse ( õlg,käed ) , kuna sellele ka kõige rohkem rõhku pööran.
juuni 26, 2005 at 11:10 e.l. #56143eintsius
MemberKas sain asjast õigesti aru, et teed trenni kodus?Kui jah, siis seljale tee lõuatõmbeid, muidu ainult kätekõverdused kisuvad õlad ette. Kui jõuad, siis tee lõuatõmbeid hantel jalgevahel. Ettepoole kummargil hantlite rinna vastu tõmbamine treenib ka selga lisaks lõuatõmmetele. Pulloveri-nimelist harjutust saab teha hantlitega. Jalgadele tee ka midagi, kui muud ei saa siis tee vähemalt tavalisi kükke. Proovi kätekõverdusi hantel/kettad seljakotiga seljas
juuni 26, 2005 at 11:12 e.l. #56144refixeq
Memberkas sul on kõht ees ? kas sul oli kõht ees? kas sul olid lihased ennem väljas või olid nad sul ennem rasva kihi all peidus?nii kui sul olid lihased rasva kihi all peidus ja nyyd on väljas siis on sul kindlasti rohkem lihast kui 2 või 3 kilo juurde tulnud.
ei, kõhtu ei ole kunagi ees olnud. peeglist vaadates tundub, et need paar kilo on kõige rohkem läinud ülakehasse ( õlg,käed ) , kuna sellele ka kõige rohkem rõhku pööran.
siis ikkagi on sul käed tulnud välja jah ? kui nii siis ma arvan ikka et rohkem on sul lihast juurde tulnud kui 2 või 3 kilo.
larry kriba vähe foorumite vahel keha suudab sünteesida lihast 1.5-2.5kg kuus !!!!
juuni 26, 2005 at 12:24 p.l. #56146kame
ModeratorArvestatakse, et korraliku trenni juures on võimalik aastaga keskmiselt puhast lihast mingi 3-4 kg kasvatada.(kindlasti oleneb inimesest) Nii, et sinu lebotamise juures
juuni 26, 2005 at 12:27 p.l. #56147ROtter
MemberKas sain asjast õigesti aru, et teed trenni kodus?Kui jah, siis seljale tee lõuatõmbeid, muidu ainult kätekõverdused kisuvad õlad ette. Kui jõuad, siis tee lõuatõmbeid hantel jalgevahel. Ettepoole kummargil hantlite rinna vastu tõmbamine treenib ka selga lisaks lõuatõmmetele. Pulloveri-nimelist harjutust saab teha hantlitega. Jalgadele tee ka midagi, kui muud ei saa siis tee vähemalt tavalisi kükke. Proovi kätekõverdusi hantel/kettad seljakotiga seljasKükke saad niimoodi teha,et asetad kandade alla mingi prussijupi 15 cm kõrge ja sangpommi võtad selja tagant kinni ja teed võimalikult sirge seljaga kükke.
juuni 26, 2005 at 12:36 p.l. #56148Raul1
MemberQUOTE (Larry @ 24 Jun 2005, 23:16)
Arvestatakse, et korraliku trenni juures on võimalik aastaga keskmiselt puhast lihast mingi 3-4 kg kasvatada.(kindlasti oleneb inimesest) Nii, et sinu lebotamise juures igati korralik tulemus!
ma arvan et see käib kuu kohta mitte aasta kohta !
ei saa olla kuu kohta, ikka aasta kohta on. Kui see oleks kuu kohta ,siis mina ja kõik teised jõusaali inimesed oleks kaks korda suuremad juba.
juuni 26, 2005 at 1:45 p.l. #56151kame
Moderator
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
äkki ledub mõni kolmas isik kes veel oma arvamuse avaldaks kas see 3-4 kg ( mingi näiline suurus siia tekkinud) on kuu või aasta kasvupiir!kui tõsiselt rääkida oli M.M-il väga ilusti ja loogiliselt lahti kirjutatud need kasvu võimalused mingis teemas – kes viitsib see otsib!
juuni 26, 2005 at 4:48 p.l. #56160fabio
MemberKas sain asjast õigesti aru, et teed trenni kodus?Kui jah, siis seljale tee lõuatõmbeid, muidu ainult kätekõverdused kisuvad õlad ette. Kui jõuad, siis tee lõuatõmbeid hantel jalgevahel. Ettepoole kummargil hantlite rinna vastu tõmbamine treenib ka selga lisaks lõuatõmmetele. Pulloveri-nimelist harjutust saab teha hantlitega. Jalgadele tee ka midagi, kui muud ei saa siis tee vähemalt tavalisi kükke. Proovi kätekõverdusi hantel/kettad seljakotiga seljasjah just, said täiesti õieti aru – kodusten tingimustes teen harjutusi ( pinki kahjuks pole, kuid on 2x 15 kg reguleeritavad hantlid )
tegelt tekitab muret see asi, et ma treeninguvälistel päevadel ei pööra valgule tähelepanu, st. söön suht tavatoitu ( rasvast toidu väldin, kuid spetsiaalselt valgurikkaid toite ei söö :S ) ning seega vaid 2 x nädalas söön kohupiima ja mune kontrollitult ? .. kui palju see kasueffekt võib väheneda, kui ma vaid treeningpäevadel söön..
ning tänud teile, kes pakkusid erinevaid harjutusi välja
juuni 26, 2005 at 8:27 p.l. #56169erxs11
siis ikkagi on sul käed tulnud välja jah ? kui nii siis ma arvan ikka et rohkem on sul lihast juurde tulnud kui 2 või 3 kilo.
larry kriba vähe foorumite vahel keha suudab sünteesida lihast 1.5-2.5kg kuus !!!!
Ma tahaks näha seda sinu sünteesi. Täiesti ulme jutt.
Isiklik arvamus (kogemusele põhinedes) on see, et 0,5kg lihast kuus on juba väga hea tulemus.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.