minu toitumiskava – kommenteerige
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » minu toitumiskava – kommenteerige
- This topic has 30 replies, 16 voices, and was last updated 19 years, 4 months tagasi by
Savage.
-
AutorPostitused
-
oktoober 9, 2006 at 1:11 p.l. #92107
PT London
MemberEi sure ma kusagile. 2 kuud olin 1400 kcal peal. Eesmärgiks oli üleliigse rasva põletamine – mis ka õnnestus.Ma arvan et ennast minuga võrdlema pole mõtet hakata. Kui te just sama palju ei kaalu?
Kas 2000 on piisav. Kardan ka et mitte. Aga kindel ei ole.
Aga miks 2000 kcal? Valem – ‘Kehaak ilma rasvata naeltes’ * 18. Antud kava puhul 112 * 18. St 40 kcal kg kohta.
Need kordajad on pigem baas, mille peale võib vaikselt oma individuaalse kava üles ehitada. St vaikselt juurde lisama kui ei mõju.
Nagu mainisin, tegelesin 2 kuud rasva põletamisega. Jälgisin pidevalt kaalu, mõõtsin rasva et teha järeleldusi dieedi ja trenni mõjudest. Selle perioodi peale kas hoidsin kaalu või langetasin.
Täna pärast esimest nädalat 2000 kcal peal olles võtsin 1,3 kg juurde. Ma ei oska öelda, kas see on lihas või toit. Seega jään veel nädalaks 2000 peale. Kui kaalus juurde ei võta, tõstan kaloreid 200 võrra.
Ise ka imestan. Aga progress on progress. Pole ju mõtet kaloreid muutma hakata? Kui, siis toidukorda huvitavamaks teha.
ps. Kui ma saan ilma lihata hakkama, siis eelistaksin jah sellist eluviisi.
Yhe s6naga sulle on oeldud mida asjast arvataxe ja mulle tundub et sa tahad kiitust oma koostatud kava eest kuna ikka seletad mis ja kuidas………….
oktoober 9, 2006 at 2:15 p.l. #92112icebrker
MemberJah… jääb selline mulje nagu tulin ainult targutama… aga seda ma ei tahtnud..
See oli tingitud mitmetest postitustest (ka sinu, PT London), et ma ei tea maast ega taevast… ja et tõenäoliselt suren enne talve vm :S
Ootasin pigem parandusi, kui et mul on kõik valesti…
M.M, Liha asemele magusat? Ega ei ütleks ära küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Aga samas suhkur on väga halb asi… st rafineeritud suhkur… aegajalt võib võtta aga parem ilma olla… otsige googlest… rafineeritud suhkur… refined sugar jne…
Mida muidu arvate 30% valku, 40% sysiv, 30% rasva lähenemisest? On see laialt levinud?
Kui palju lihasmassi võib võib nädala jooksul juurde võtta? Progress on alati hea aga mis oleks max? Kg nädalas on vist suht hea?
oktoober 9, 2006 at 6:02 p.l. #92127Hi
Memberkule ära arvesta ja kalkuleeri kõike nii täpselt välja, sa pole veel profitasemel.Peaksid litsalt sööma kana ja sealia ja vahest muna ka peale.Sealt saad valgu kätte ja rasva pärast muretsema sa ei pea sest sul on tegemis sellise kehatüübiga mis lihtsalt ei rasvu. Sõõ puu ja juurvilju ja sealt saad oma vitamiinid kätte. Alguses pole vaja lisaaineid tarbida, saab ka ilma. Kõige tähtsamad asjad on UNI, TRENN ja SÖÖK.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2006 at 1:27 e.l. #92136TANK
MemberMinu toitumiskava siis selline….
30% rasva, 30% valku, 40%süsivesikuid
Söön eraldi kuna kuulsin valgud on vihased tüübid ja rasvad sellised libedad sellid ja et kui neid koos süüa siis nad pidid kõhus kaklema minema ja palju peeru tegema.
lisan ka põhjendused taha et paistaks ikka välja kui tark ma olen.
Hommikusöök – söön ära 30% valku (protein no1) – sest muidu lihas ei kasva nagu Mesi ütleb. Ja liha ja kohupiima ma ei salli sellepärast sööngi Tai Kane Protein No1 sest see kõige puhtam valk.
Lõuna – söön ära kõik 40% süsivesikuid
Õhtusöök – söön ära 30% rasva – sest rasv seedib kaua!! Pool sellest on searasv ja pool toiduõli, sest toiduõlist saab kasulikke rasvhappeid.
NB. kõik toit tuleb külmkapist ja süües mälun selle soojaks – nii et ikka saaks 3x päevas sooja toitu ja hoian ka mikrolaine ahju pealt voolu kokku – selle eest saab iga kuu pea pudeli toiduõli osta. (elu on odav kui oled tark)
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palun kiitke ja kommenteerige nüüd.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2006 at 3:41 e.l. #92137ROtter
MemberMinu toitumiskava siis selline….30% rasva, 30% valku, 40%süsivesikuid
Söön eraldi kuna kuulsin valgud on vihased tüübid ja rasvad sellised libedad sellid ja et kui neid koos süüa siis nad pidid kõhus kaklema minema ja palju peeru tegema.
lisan ka põhjendused taha et paistaks ikka välja kui tark ma olen.
Hommikusöök – söön ära 30% valku (protein no1) – sest muidu lihas ei kasva nagu Mesi ütleb. Ja liha ja kohupiima ma ei salli sellepärast sööngi Tai Kane Protein No1 sest see kõige puhtam valk.
Lõuna – söön ära kõik 40% süsivesikuid
Õhtusöök – söön ära 30% rasva – sest rasv seedib kaua!! Pool sellest on searasv ja pool toiduõli, sest toiduõlist saab kasulikke rasvhappeid.
NB. kõik toit tuleb külmkapist ja süües mälun selle soojaks – nii et ikka saaks 3x päevas sooja toitu ja hoian ka mikrolaine ahju pealt voolu kokku – selle eest saab iga kuu pea pudeli toiduõli osta. (elu on odav kui oled tark)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palun kiitke ja kommenteerige nüüd.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>12 points.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2006 at 5:08 e.l. #92138M.M.
MemberJah… jääb selline mulje nagu tulin ainult targutama… aga seda ma ei tahtnud..See oli tingitud mitmetest postitustest (ka sinu, PT London), et ma ei tea maast ega taevast… ja et tõenäoliselt suren enne talve vm :S
Ootasin pigem parandusi, kui et mul on kõik valesti…
M.M, Liha asemele magusat? Ega ei ütleks ära küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Aga samas suhkur on väga halb asi… st rafineeritud suhkur… aegajalt võib võtta aga parem ilma olla… otsige googlest… rafineeritud suhkur… refined sugar jne…
Mida muidu arvate 30% valku, 40% sysiv, 30% rasva lähenemisest? On see laialt levinud?
Kui palju lihasmassi võib võib nädala jooksul juurde võtta? Progress on alati hea aga mis oleks max? Kg nädalas on vist suht hea?
Ma ei maininud, et liha asemel magusat, lihtsalt lisaks, kui oled selline kõrsiku tüüpi. Kõrsikud võivad lubada endale magusat ja peavadki. Teiseks 1 kilo lihast juurde nädalas : )))))) on normaalne ? Ole normaalne, esimesel aastal ehk on võimalik tõesti 5-7 kilo aastas juurde saada
oktoober 10, 2006 at 6:21 e.l. #92140salver
Memberkui ma lugesin neid siinseid artikleid toitumise kohta, siis arvasin ka et see on puhas kuld (tänapäeval juba siis plaatina). Kuid kui eesmärgiks pole kulturism ja sellega kaasnev sportlaskarjäär, siis ei pea seal tõestatut 100% jälgima. Mul muud ka teha kui kaloreid ja toiduliikide % arvutada. Teatud põhitõdesid järgides jõuab ka tagasihoidlikumate eesmärkideni. Mina võtsin aastaga 9 kg juurde (rasva % tõusis aind 1% võrra), seega oli aasta väga tulemuslik, olen rahul.
Seega kiire ainevahetusega kõhnakestel ei soovitaks küll kulturistidele mõeldud dieete kasutama hakata ja nii mõtetult täpselt kaloreid lugeda.
oktoober 10, 2006 at 6:43 e.l. #92148greenu
Memberkilo nädalas teeb siis aastas 52 kilo või ?…. 2 aastat ja oled raskem suurem ja lihaselisem kui jay cutler … et pole paha plaan …. 2 aastaga mr olümpiaks ….
kui aga reaalselt rääkida siis räägitakse et 6 kilo lihast aasta on hea tulemus … seega arvesta sellega parem on reallsem ….
oktoober 10, 2006 at 7:18 e.l. #92151icebrker
Memberkilo nädalas teeb siis aastas 52 kilo või ?…. 2 aastat ja oled raskem suurem ja lihaselisem kui jay cutler … et pole paha plaan …. 2 aastaga mr olümpiaks ….kui aga reaalselt rääkida siis räägitakse et 6 kilo lihast aasta on hea tulemus … seega arvesta sellega parem on reallsem ….
Mis puutub 52 kg’i, siis esimene arengu piir peaks mõne kuuga tulema. St keha on treeninguga harjunud ja ei kompenseeri suuremaid raskuseid lihasmassi kasvatamisega. Siis peab pausi tegema või treeningut kergemaks muutma (tsüklid).
Ja kuskil on see looduslik max, mis minu puhul on kindlasti alla jay cutlerit.
Ühesõnaga 6kg aastas? Jään ootama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2006 at 7:43 e.l. #92152icebrker
Memberkui ma lugesin neid siinseid artikleid toitumise kohta, siis arvasin ka et see on puhas kuld (tänapäeval juba siis plaatina). Kuid kui eesmärgiks pole kulturism ja sellega kaasnev sportlaskarjäär, siis ei pea seal tõestatut 100% jälgima. Mul muud ka teha kui kaloreid ja toiduliikide % arvutada. Teatud põhitõdesid järgides jõuab ka tagasihoidlikumate eesmärkideni. Mina võtsin aastaga 9 kg juurde (rasva % tõusis aind 1% võrra), seega oli aasta väga tulemuslik, olen rahul.Seega kiire ainevahetusega kõhnakestel ei soovitaks küll kulturistidele mõeldud dieete kasutama hakata ja nii mõtetult täpselt kaloreid lugeda.
Ma tahan kindla peale välja minna!
Põhjus, miks ma nii ennast kui toitu möödan, on just see, et ma olen algaja. Mul on põhitõed selged aga ma ei tea, mis minu puhul mõjub.
Mõni hakkab kasvama 2700 kcal peal, teised 3000kcal peal, mõned 3400ckal peal jne.
Ega see dieet nii raske olegi kui algul arvata võib. Kui kõik paigas, ette teada kust järgmine toit tuleb jne on elu kerge.
Tervislik toitumine, trenn – see on elustiil, millega ma tegin algust 2 kuud tagasi. Kõige jälgimine, kui palju ma tõstan, palju ma söön, palju kaalun on motiveeriv, kuna näen pidevalt tulemusi – on need siis head või halvad. Ja vastavalt sellele saan teha muudatusi.
Võiks öelda, et tuunin enda kava täpselt minu vajadustele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Motivatsioon on väga tähtis. Leia see ükskõik millest aga leia. Vähesed suudavad oma välimust muuta.
See, et sa aastaga 9kg juurde võtsid ja rasvaprotsent kasva 1 võrra on äärmiselt positiivne.
Igaljuhul tänud kõikide kommentaaride eest! Püüan oma kava mitmekesisemaks muuta. Kasvõi õuna asemel banaani.
Tegin kava kiiruga valmis aga eks ta veidi rohkem istumist ja mõtlemist nõua…
oktoober 10, 2006 at 7:46 e.l. #92153Raivo Piiber
MemberTegin kava kiiruga valmis aga eks ta veidi rohkem istumist ja mõtlemist nõua…
Siin see iva ongi – kiiruga ja mõtlemata! Enne, kui hakkad oma tervisega eksperimenteerima, küsi nõu! Nii arvan mina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2006 at 8:15 e.l. #92154Alexander Andrusenko
ModeratorMa ei saa aru. Sa koostasid kava ja küsisid, mida sellest targemad arvavad. Nüüd sa üritad teistele selgeks teha, et sinu kava on hea. Milleks sa siis meie arvamust küsisid, kui nii kindel oma kavas oled? Söö aga oma kohupiima hommikust õhtuni ja ära loe, mida teised kirjutavad. Ja siis veel meile õpetussõnu jagad.
Öeldi, et see kava ei kõlba kuhugi. Mida sa siis ootasid? Kui öeldakse, et halb kava, siis teen edasi ja tõestan neile, et ma võtan aastas selle kavaga 6 kilo juurde. Kui öeldakse, et hea kava, siis teen targa näo ja söön kohupiima edasi. On nii?
oktoober 10, 2006 at 12:43 p.l. #92166icebrker
MemberAitäh veelkord!
Muudan kava – selle põhjal, mis te siia kirjutasite – juhul kui tulemusi ei ole.
Ma olen põikpäine inimene. Ärge võtke isiklikult.
Mis vahet sel on, kas ma muudan oma kava täna või nädala pärast. Te ju teate, et kuna teil õigus on, olen ma seda nagunii sunnitud tegema…
Peace!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2006 at 1:41 p.l. #92175PT London
MemberNyyd su uusi postitusi lugedes olen raud kindel et tulid tarka panema ja arvan et ma pole ainus, seega kuula mida sulle raagitaxe v6i ole kuss!!
Nobody likes a SMARTASS
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2006 at 2:19 p.l. #92179Vägivaldur
MemberKui ma nii ühekülgselt peaksin sööma, siis nutaksin iga toidukorra ajal. Päris lolliks ei tasu kah oma dieetidega minna. Eriti oma sportlaskarjääri alguses. Kõigepealt tasuks ehk normaalse toitumise pealt trenni teha ja vaatada, mida oleks muuta vaja.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.