minu toitumiskava – kommenteerige
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » minu toitumiskava – kommenteerige
- This topic has 30 replies, 16 voices, and was last updated 19 years, 4 months tagasi by
Savage.
-
AutorPostitused
-
oktoober 8, 2006 at 5:34 p.l. #8512
icebrker
Memberhttp://hannes.struktuur.ee/vv_files/dieet/
Kaalun 58kg ja olen kiire ainevahetusega. Eesmärgiks massi koguda.
Lühidalt 6 einet päevas: A, B, C, D, E, F. Need ei ole söömise järjekorras, vaid nimetused. B – kõige suurem eine – peale trenni. E – teisena suur eine, peale trenni.
Stack on nö lisa. Vitamiinid, õlid jms. Eraldatud on ta einest tühja reaga.
Söön 3 tunniste vahedega kellaegadel 7, 10, 13, 16, 19, 22.
oktoober 8, 2006 at 6:04 p.l. #92068Mr.Y
MemberKaua sa kavatseb sellega massi koguda? Süda läheb pahaks mõeldes ette, et päevats päeva nädalast nädalasse ja kuust kuusse iga päev ainult õuna süüa. Kõrvale siis kas kodujuust või muna. Mingeid multivitamiine ajad sisse ainult. Krt, parem viska oma tabletipurk minema ja osta korralikku mitmekesist süüa, siis ei teki vitamiini puudust ka ning endal ka parme olla kui ainult õuna ei söö. Ega see kodujuust ka hea pole kogu aeg alla lasta… varsti on sul tunne nagu laseksid seda WCst alla (kurgust). Tahad kindlasti kala, liha, jogurteid, piima või midaiganes. Mingi 2000mg C vitamiini pole sul ka tarvis lisandina, ei tea kas profesionaalidki nii palju söövad seda, see on ju 20 kordne päevane vajadus.
Lühidalt: Loobu parem mõnest vitamiinipurgist ja osta endale see toitumiskava. See on kasutuskõlbmatu ja sellega jõuad haiglasse ainult.
oktoober 8, 2006 at 6:39 p.l. #92075Czar
MemberMa võin küll valesti aru saada aga kas sa sööd 3mg vitamiin C ja 1,5g Ca ? Soe toit puudub, suht nigel on ausalt öeldes … ainult kodujuustu ja toidulisaga sa kaua vastu ei pea.
Vähemalt kord päevas pead sooja toitu sööma, looma-, linnu- või kalaliha. Põmst kui kasvada tahat siis vähemalt liiter piima päevas, kõige kasulikum lisand, liitrist saad veel 30g valku. Valgud on küll olulised kuid kui kaloreid ei saa rohkem kui kulutad siis progress on suht nigel ja raske. Ja kindlasti söö mitmekesiselt, pakist kodujuustust päevas piisab, otsi mõni muu valgu allikas juurde.
Ühest multi vitakast piisab täiesti, ei ole vaja endale tohutult seda sitta sisse süüa, pealegi keha ei omista neid kuigi hästi, parem ikka toidust saada.
oktoober 8, 2006 at 7:19 p.l. #92077bohemianrhapsody
MemberMa arvan ka, et võiksid veidi loomingulisem olla. Olen dieedil, aga söögiisu küll ei tekkinud sellist menüüd vaadates.
Muuda normaalsemaks (erinevaid toiduaineid rohkem) ja pane üles. Võid ka PMi saata üle vaatamiseks.
Edu!
oktoober 8, 2006 at 8:28 p.l. #92083TANK
MemberKui süüa rohkem kui vaja C-vitamiini siis keha väljutab selle…
Kui süüa liiga palju siis on see vaja ikkagi väljutada ja selleks on vaja palju vett…
seega see mõjub diureetikumina… olen kuulnud ka et on kasutatud selle eesmärgiga 6-10grammi c-vitamiini päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui sa tahad massi koguda siis ei tasu enda rakkudest vägisi vett välja pumbata
oktoober 8, 2006 at 8:35 p.l. #92085gmaster
Memberomalt poolt lisaksin liha, liha ja liha
ja kala ka kindlasti, vähemalt kord-kaks nädalas näiteks
ma ise söön igal võimalusel, kui valida, kalaga toite
oktoober 9, 2006 at 7:14 e.l. #92096PT London
MemberSelline naljakas toitumiskava tuleb kui inimene ei tea absoluutselt mida teeb, nagu siin ennist oeldi , osta parem kava v6i tee t6sist uurimistööd ennem kui uue koostad!!
oktoober 9, 2006 at 7:21 e.l. #92097Raivo Piiber
MemberAru ma ei saa – kodujuust, munad, õunad ning massi tuleb mühinal? Osta kava!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 9, 2006 at 7:32 e.l. #92098icebrker
MemberMa tarbin jah 3mg C vitamiini. Kuuldavasti parandab taastumist mõne päeva võrra. Ise olen liiga vähe tarbinud ja jälginud, et kommenteerida. Olen püüdnud 3 liitrit vett päevas juua, seega mingit ohtu ei tohiks olla. Inimene, kes seda soovitas on hea tervise ja figuuriga.
Kaltsiumit on 1gr, kuna hambad on kehvad. Piim ei aita. Seda olen sünnist saati joonud kuni 20’nda eluaastani. Liiter päevas polnud probleem. Mõtlesin, et proovin ilma hakkama saada.
Riigid, kus piima rohkesti tarvitatakse, on luude hõrenemise haigused kõige enam levinud.
Miks mul sooja toitu vaja on? Ma ei näe mingit põhjust, miks peaks toitu soendama. Kui toitu korralikult mäluda, siis selle temperatuur on täpselt selline nagu ta olema peab
Õuna võin vabalt millegi muuga asendada. Banaan, apelsin vms.
Kui jätte välja teie maitseelistused, siis mis mu kavas valesti on? 30% valku, 40% süsivesikuid, 30% rasva. Kokku 2000 kcal päevas.
Peab mainima, et õhtu viimane eine on veidi kesine, sest kõht jääb tühjaks. Kui näljatunne tekib, siis söön rohkem.
Ja nüüd viimane punkt. Loodan mõistvat suhtumist. Ma tahan esialgu lihata hakkama saada. Soovitusi?
oktoober 9, 2006 at 8:02 e.l. #92099PT London
MemberMassi kogumiseks 2000kal jääb väheks!!!!!!
oktoober 9, 2006 at 8:32 e.l. #92100Alexander Andrusenko
ModeratorSa sured ära sellise toitumisega. Sellise süsivesikute hulgaga ei võta sa grammigi juurde. Kaloreid on sul vähem kui minul kõige rangema dieedi ajal. Mees, sa pead SÖÖMA, mitte näksima, selleks, et juurde võtta, eriti kui sul nii kiire ainevahetus on. Söö riisi, kartuleid, makarone jne. Arvad, et kui sööd ainult valku, siis tuleb lihast juurde? Ei tule midagi. Ja kus liha on? Taimetoitlane oled?
oktoober 9, 2006 at 8:41 e.l. #92101greenu
Member2000 kilo kalorit on siis kui sa voodis pikali lamad ja mitte midagi ei tee … see siis baasainevahetuseks vajalik kalorite hulk … kui sa vähegi ennast liigutad siis pead korrutama selle 2000 mingi koefitsendiga ….. et siis minul näiteks 5 korda nädalas trenn ja mina korrutan 2000 * 1,5 …. ja mina peaksin sööma 3000 kcal …. et uuri seda natuke …. ja muus osas on su kava suht “eriline” kuid kui ise rahul oled ja sinu puhul asi töötab ex siis sul ilmselt õigus seda teha ka … ise ma sellist asja ei teeks … aga see olen kõigest mina …
oktoober 9, 2006 at 10:08 e.l. #92103ROtter
MemberEi kommentaari.
Milleks leiutada jalgratast, kui see on olemas ja endal puuduvad algteadmised selleks. Osta endale toitumiskava. See on koostatud spetsialistide poolt ja toimib. Ise võid ainult oma tervise tuksi keerata sellise ühekülgse ja kesise valikuga toidukavaga.
oktoober 9, 2006 at 10:19 e.l. #92104M.M.
MemberNo tegelikult arvestades, et poiss kaalub 58 kilo siis peaks juurde võtma hakkama alates 2700 kalorist. Kui tegemist on veel kasvueaga siis enamgi. Muidugi oleneb ka palju sellest mis kulutused üldse päeva jooksul on (liikuv või istuv eluviis). Peale selle, et menüü ei sisaldanud liha ega kala, võib rahulikult tarbida ka magusat (lihtne viis hankida lisa kaloraazist ja ei peaks seda kartma).
oktoober 9, 2006 at 10:41 e.l. #92029icebrker
MemberEi sure ma kusagile. 2 kuud olin 1400 kcal peal. Eesmärgiks oli üleliigse rasva põletamine – mis ka õnnestus.
Ma arvan et ennast minuga võrdlema pole mõtet hakata. Kui te just sama palju ei kaalu?
Kas 2000 on piisav. Kardan ka et mitte. Aga kindel ei ole.
Aga miks 2000 kcal? Valem – ‘Kehaak ilma rasvata naeltes’ * 18. Antud kava puhul 112 * 18. St 40 kcal kg kohta.
Need kordajad on pigem baas, mille peale võib vaikselt oma individuaalse kava üles ehitada. St vaikselt juurde lisama kui ei mõju.
Nagu mainisin, tegelesin 2 kuud rasva põletamisega. Jälgisin pidevalt kaalu, mõõtsin rasva et teha järeleldusi dieedi ja trenni mõjudest. Selle perioodi peale kas hoidsin kaalu või langetasin.
Täna pärast esimest nädalat 2000 kcal peal olles võtsin 1,3 kg juurde. Ma ei oska öelda, kas see on lihas või toit. Seega jään veel nädalaks 2000 peale. Kui kaalus juurde ei võta, tõstan kaloreid 200 võrra.
Ise ka imestan. Aga progress on progress. Pole ju mõtet kaloreid muutma hakata? Kui, siis toidukorda huvitavamaks teha.
ps. Kui ma saan ilma lihata hakkama, siis eelistaksin jah sellist eluviisi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.