Minu toitumiskava
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Minu toitumiskava
- This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 17 years, 3 months tagasi by
Renxu.
-
AutorPostitused
-
november 5, 2008 at 10:38 p.l. #13799
Renxu
Member185cm/72kg/18a
Eesmärk siis lihasmassi juurde saada.2x nädalas käin bodypumpis, 2-3x tavalises jõusaalis + veel spinningus 1-2 korda ning pilateses ka üks-kaks korda kuus.
kell 7.00
Taldrikutäis Nesquiki helbeid 300ml piimaga umbes./Neljavilja puder + piim kõrvale
Pakk(100-120g) sea/veise/kanasinki 2-3l võileival
Kruusitäis kohvi
Actimel
9.30 Koolis
Pakk lahjat kohupiimakreemi (Alma vms , mingi 150g) Sisaldab 7,3g valku 100g kohta.
12.00 Pakk murakamoosiga kodujuustu + õun
15.00 150-200g praetud kanafileed koos, viilutatud tomati ja paki kiirnuudlitega
18.00 3 muna + jälle pakk kohupiimakreemi
21.00 peale trenni – Hera80 shake + mingi puuvili
Kui õhtul veel isu ,siis kodujuustu, singiga,tuunikalaga vms võileiba või siis mingi ema võ isa poolt valmistatud roog(mingid ühepajaroad,singiga makaronid,sealiha,liharullid,kotletid.Neid söön just nagu tühja kõhu tundest ülesaamiseks.Puuvilju ja magusat tarbin ka vahel rohkem.Neid nii korrapäraselt ei tarbi.. et kui isu õuna või mandarini järele siis ikka võtan.Umbes nii see mul välja näeb.. kellaajad on muidugi varieeruvad.Mõnikord ka mingi 17 ajal trenni.Mida parandada soovitate jne?
Võin öelda ,et tegelt sellise söömisega on mul juurde paari kuuga tulnud 3-4 kilo.Suvel kaalusin sinna 66-67kg kanti.Trenn oli siis lünklikum ka.Nüüd 3 kuud normaalselt käinud trennis ja söönud ja tulnud juurde kilosid ikka.Võimalus on muidugi et kava on kehv ,aga lihtsalt vanusest tingituna tuli kaalu juurde…
november 6, 2008 at 8:23 p.l. #171272Milehigh
MemberKaalu suvest 3-4 kg juures siis.Söömis kellaajad enam vähem normis.Kui tahad rasvast kehast lahti saada,siis piira magusat nii et patustad ühe korra nädalas teatud päeval,aga siis ka mitte väga hullult.Magusaisu võtavad näiteks rosinad jõle hästi ära.
Joo päeva jooksul ka palju vett,vesi aitab rasvu väga edukalt lõhustada,samuti teeb seda väga hästi roheline tee.
Loe palju.Lugeda vaja palju.Õppida õppida.
Lihasmassi kasvatamisega läheb aega.Kui tahad omada head keha tuleb ikka aastaringselt vaeva näha.Lihased üleöö ei kasva.
Ükski pulber pole imeasi(kasutada muidugi võid),mugavam küll juua valgud alla kohe,kuid süüa ju siiski mõnusam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sünteesitud pulber ei asenda mitte kunagi õiget sööki.
Kasuta saia asemel alati leiba,kui teed võileibu,sai teeb paksuks.Kiudained samuti leivas rohkem.
Palju jood?Kui jood siis piira,alkoholil on halb effekt lihaskasvule.Lisaks tuleb sopsus peaga räme söögiisu(eriti veel rasvaste asjade isu,kuna rasv täidab hästi kõhtu) Kui ei pinguta alkoga üle siis ok.
Ööund oleks ka vaja-8-10 tundi.
Kui nüüd su söögisedelit vaadata siis pole väga viga,selle kohapealt peavad teised foorumlased sõna võtma,ise nii pädev ma veel ei ole selles vallas.
Kui juurdevõetud kaal ei ilmne kõhu peal siis on kõik ju veel ok
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu!
november 6, 2008 at 10:10 p.l. #171282Renxu
Memberno rasvaprotsent on mingi 9% kandis, mujal nagu pole rasva ,aga kõhul tõesti seda on… ei oska sellest ka kuidagi lahti saada, samas 9 protsenti on üsna väike.. seega vb lihtsalt teen kõhutrenni valesti
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.