Minu toitumis ja teeningkava
- This topic has 21 replies, 9 voices, and was last updated 15 years, 4 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
august 27, 2010 at 10:57 p.l. #19651
pit
MemberTere.
Olen 21. aastane mees, kaalun 92 kilo ja olen 189 cm pikk. Täitsa enamvähem vormis.
Olen terve elu suhteliselt palju liigutanud ja paar aastat tagasi natukene jõusaalis käinud.
Viimased 2 aastat peaaegu igapäev kodus kätekõverdusi, lõuatõmbeid ja kõhulihaseid teinud.
Esmaspäevast hakkan jõusaalis käima.
Ma arvan, et ma alustan sellise kavaga:
1. Päev
Rinnalt surumine kangiga 4×6
Lõuatõmbed 4×6
Hantlitega surumine istudes 4×6
Prantsuse surumine 4×6
Biitseps hantlitega vaheldumisi seistes 4×6
2. Päev
Kükk kangiga 4×6
Jalapress 4×6
Jõutõmme sirgete jalgadega 4×6
Säär 4×6
Kõhtu 10-15 kordust seerias
Saalis käiksin E,K,R
Jooksmas (6km) käiksin T,N,L
Toitumise kohapealt ei oska isegi mõelda, olen seda foorumit päris palju lugenud ja natukene kõrvataha pannud.
Kui toitumine näeb välja midagi sellist, siis mida ma peaksin muutma?
11.00. Neljavilja puder (suur kauss), 250ml kakaod, 2 juustuvõileiba
13.00. Enne trenni: 200ml kohupiim, 2 keedumuna
13:30. TRENN
15.30. Peale trenni: müsli, 250g jogurt, 2 muna, 2 juustuvõileiba
18.00. 4 muna, segasalat, roheline tee
21.00. Kana/kala/hakkliha, riis, segasalat, 250g hapukoort (dipikastmega)
23.00. 250ml kakaod
Kõik soovitused on väga teretulnud.
august 28, 2010 at 8:38 e.l. #274326Rainerr
MemberEsiteks: Mis on Sinu eesmärk? Kaalu langetada, lihast kasvatada?
Söömise kohapealt pakun, et valke jääb väheseks. Ning miks seda kakaod öösel jood?
august 28, 2010 at 8:46 e.l. #274329pit
MemberEsiteks: Mis on Sinu eesmärk? Kaalu langetada, lihast kasvatada?Söömise kohapealt pakun, et valke jääb väheseks. Ning miks seda kakaod öösel jood?
Eesmärk on lihast kasvatada.
Kuidas ma seda valkude asja saaksin parandada, et mida ja millal võiks juurde süüa?
Kakaoga on nii, et mulle ei absoluutselt puhas piim ei maitse, sellepärast joongi piima kakaoga, kui see hea ei ole, siis võin selle ära jätta.
august 28, 2010 at 9:20 e.l. #274334Arx07
MemberEesmärk on lihast kasvatada.Kuidas ma seda valkude asja saaksin parandada, et mida ja millal võiks juurde süüa?
Kakaoga on nii, et mulle ei absoluutselt puhas piim ei maitse, sellepärast joongi piima kakaoga, kui see hea ei ole, siis võin selle ära jätta.
Enne magama minekut oleks kodujuust või kohupiim parem varjant
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2010 at 9:24 e.l. #274336pit
MemberEnne magama minekut oleks kodujuust või kohupiim parem varjant
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohupiim oleks tõesti hea variant aga palju seda umbes peaks sööma?
august 28, 2010 at 9:42 e.l. #274338Arx07
MemberKohupiim oleks tõesti hea variant aga palju seda umbes peaks sööma?200 või 250 grammine pakk.
august 28, 2010 at 10:26 e.l. #274340Rainerr
MemberKohupiim võta juurde endale. 1 pakk võiks vabalt ollagi 1 söögikord. Praegu enne magaminekut siis.
Söögikordade juurde võid vabalt võtta ka viilu tera- seemneleiba.
Kui lihast kasvatad siis peab teadagi olema ikka positiivne kaloraaž. Söö julgelt tatart, riisi, makarone, kodujuustu, liha jne.
Soovitan ka lugeda : Indrek Otsus “Kulturism & Fitness”
Selle saad siit: http://treener.eok.ee/dokument_open.php?dokument_id=216
august 28, 2010 at 10:52 e.l. #274341pit
MemberKohupiim võta juurde endale. 1 pakk võiks vabalt ollagi 1 söögikord. Praegu enne magaminekut siis.Söögikordade juurde võid vabalt võtta ka viilu tera- seemneleiba.
Kui lihast kasvatad siis peab teadagi olema ikka positiivne kaloraaž. Söö julgelt tatart, riisi, makarone, kodujuustu, liha jne.
Soovitan ka lugeda : Indrek Otsus “Kulturism & Fitness”
Selle saad siit: http://treener.eok.ee/dokument_open.php?dokument_id=216
Aitäh, väga korralik lugemine.
september 13, 2010 at 6:52 p.l. #276055pit
MemberOlen nüüd umbes täpselt selle kavaga treeninud ja söönud, ning tulemused on endaarust väga head.
Jõudu tuleb ja olen 2 kilo juurde võtnud 2 nädalaga.
Plaanin sama kavaga oktoobri lõpuni panna ja siis võiks mõne targa käest korraliku toitumis ja treeningkava võtta.
Olen kuulnud, et hapukoorega kama pidavat hea olema?
september 13, 2010 at 8:33 p.l. #276084Risto Uuk
MemberOlen nüüd umbes täpselt selle kavaga treeninud ja söönud, ning tulemused on endaarust väga head.Jõudu tuleb ja olen 2 kilo juurde võtnud 2 nädalaga.
Plaanin sama kavaga oktoobri lõpuni panna ja siis võiks mõne targa käest korraliku toitumis ja treeningkava võtta.
Olen kuulnud, et hapukoorega kama pidavat hea olema?
Hea lihasmassi lisamiseks või hea maitsega?
Hapukoore küllastunud rasvad ilmselt väga kasulikult tihti söömiseks pole…
september 13, 2010 at 8:38 p.l. #276086pit
MemberHea lihasmassi lisamiseks või hea maitsega?Hapukoore küllastunud rasvad ilmselt väga kasulikult tihti söömiseks pole…
Lihasmassi lisamiseks. Eriline kama sõber ei ole.
september 13, 2010 at 8:42 p.l. #276087Risto Uuk
MemberLihasmassi lisamiseks. Eriline kama sõber ei ole.Siis pole ju väga mõtet. Mis sa ikka sellest sööd, kui väga ei meeldi? Kindlasti on palju toiduaineid, mis sulle rohkem sobivad…
september 14, 2010 at 5:32 e.l. #276100younger
MemberHapukoor sobib väga hästi. Valku mina juurde ei paneks enam, vaid tõstaks sealt 200ml kohupiima juuest 2 muna hommikusöögiks. Kohupiima juurde võtaks ma mingi puuvilja.
Hommikusöögiks võikasid süüa on enam-vähem okei, päeva teises pooles püüa see komme maha jätta. Asenda korraliku riisiga ning võimüts selle otsa. Imehea.
september 14, 2010 at 8:42 e.l. #276120vaher
MemberHommikusöögiks võikasid süüa on enam-vähem okei, päeva teises pooles püüa see komme maha jätta. Asenda korraliku riisiga ning võimüts selle otsa. Imehea.Oleneb võileivast. Aga üldiselt ei ole võileivad mingi korralik toit. See peaks tulema mingi korraliku toidu kõrvale. Kui võileibu teha, siis Jassi leib, paksul taluvõid, Jussi juust.
Hapukoore küllastunud rasvad ilmselt väga kasulikult tihti söömiseks pole…Mis jama sa nüüd räägid…
september 14, 2010 at 8:43 e.l. #276121Risto Uuk
MemberOleneb võileivast. Aga üldiselt ei ole võileivad mingi korralik toit. See peaks tulema mingi korraliku toidu kõrvale. Kui võileibu teha, siis Jassi leib, paksul taluvõid, Jussi juust.Mis jama sa nüüd räägid…
Palun lükka ümber.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.