minu toitumine
- This topic has 21 replies, 12 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
detsember 6, 2007 at 7:14 p.l. #133668
anelka
MemberMenüü ei sisalda piisavalt:
Rasvad
Kolesterool
Kiudained
Vitamiin A
Vitamiin D
Vitamiin E
Vitamiin B1
Vitamiin B2
Niatsiin
Vitamiin B6
Vitamiin B12
Foolhape
Pantoteenhape
Vitamiin C
Kaalium
Kaltsium
Magneesium
Fosfor
Raud
Tsink
Vask
Jood
Seleen
detsember 6, 2007 at 7:29 p.l. #133669tonn999
Memberöösiti pidi muide kõige paremini proteiin imenduma. öösiti pidi muide kõige paremini proteiin imenduma. kuid kui te kinnitate, et on mõtetu nii palju tarvitada lisandeid siis pean seda arvestama. selle jaoks uuringi siin foorumis. siiamaani on kaal 3 kuuga tõusnud 70kg -lt 76 le (pikkus 177cm), kusjuures kõhupiirkonnas on märgata salenemist.mis sa arvast, millest näiteks kohupiim või keefir koosneb
?!?!?!?ise tavaliselt panen õhtul tund enne magaminekut mingi liiter keefiri või pakk kohupiima kinni ja kaal tõuseb siiamaani ( teist aastat)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kunagi tarbisin isegi mingit muna ja piima segu proteiini aga jh tekkis kosmonaudi tunne 2 korda päevas pulbrit süües
ainus toidukord minu arust mida on vaja pulbri näol, on peale trenni vadak+süsikaddetsember 6, 2007 at 8:37 p.l. #133675juust
MemberMenüü ei sisalda piisavalt:Rasvad
Kolesterool
Kiudained
Vitamiin A
Vitamiin D
Vitamiin E
Vitamiin B1
Vitamiin B2
Niatsiin
Vitamiin B6
Vitamiin B12
Foolhape
Pantoteenhape
Vitamiin C
Kaalium
Kaltsium
Magneesium
Fosfor
Raud
Tsink
Vask
Jood
Seleen
miks sa arvad, et mu menüü neid ei sisalda? sa ei tea ju mis hommikuks söön või lõunaks või õhtuks. (ei püüa mingit tüli norida, vaid tahan lihtsalt omale parimat “oma kava”.)
detsember 6, 2007 at 8:41 p.l. #133676juust
Membersa ei pea mõtlema, kui sul kava olemas on.kirjutad toiduained ja hulgad üles ja ostad
mis siin rasket?
toitumiskava järgingi nii kda suudan, ning see, et õhtul enne ööd võta ühe koksi lisaks on mu enda algatuslik. küsimus oligi selles kas sel õhtusel korral on mõtet ja samas kohe teine küss, kas selline tarbimine ei tekita valgu liialdust.
detsember 6, 2007 at 8:57 p.l. #133678anelka
Membermiks sa arvad, et mu menüü neid ei sisalda? sa ei tea ju mis hommikuks söön või lõunaks või õhtuks. (ei püüa mingit tüli norida, vaid tahan lihtsalt omale parimat “oma kava”.)
detsember 6, 2007 at 8:57 p.l. #133679antz
MemberLisandeid peaks siis tarbima, kui enam tavatoidust ei saa vajalikke aineid kätte. Ei jaksa ega jõua enam lihtsalt nii palju süüa kui vaja. Siis peaks hakkama koksitama. Kolm koksi on päevas liig, söö parem pakk kohupiima enne magama minekut.
detsember 6, 2007 at 9:38 p.l. #133682ROtter
MemberSüüa võib kõike,mis lendab,jookseb/käib,ujub või on roheline,samuti pähkleid.Toiduainete valik on selline,et kontrollida insuliinieritust st koks vaid peale trenni ja ära söö einene ainult süsivesikuid (3 banaani). Joo ntx 3,5% keefiri . Insuliin on väga mürgine aine(hormoon), mis põhjustab paljusid tänapäeva haigusi: südamehaigused, tõstab halva kolesterooli hulka veres, tõstab vererõhku, seostatakse jämesoole-, maksa-, kõhunäärme, rinnavähi tekkega, luukoe hõrenemisega, põhjustab kaltsiumi eritumis uriinis, suguhormoonide hulk insuliini kasvades väheneb jne…Warning! Ei kehti rohelise kärbseseene kohta.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.