Minu toitumine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Minu toitumine
- This topic has 24 replies, 10 voices, and was last updated 17 years tagasi by
xxVoodooMagicxx.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 13, 2009 at 8:50 p.l. #179530
Mailman
MemberKui sa mahlast oma vitamiine taga otsid, siis pole sa vist õigel teel, söö parem puuvilja ( saad kiudained ja rohkem vitamine) samuti täidab kõhtu ja ei saa nii palju süsivesikuid
jaanuar 13, 2009 at 11:03 p.l. #179547xxVoodooMagicxx
MemberKuidas suhtute näljatundesse, kas või kuipalju oleks seda normaalne dieedi ajal tunda?
jaanuar 14, 2009 at 6:26 e.l. #179554Alfonze
MemberEi ole vaja nälgida, vähemalt omast kogemusest julgen väita, et nälga ei pea tundma. Küll aga jah on mingil määral keerukas loobuda mõningatest asjadest (magus, tärkliserohked tooted, kaloririkkad joogid jne), kui sellest üle saab, siis läheb edasi ilma probleemita.
jaanuar 14, 2009 at 6:34 e.l. #179556Aile
MemberEi ole vaja nälgida, vähemalt omast kogemusest julgen väita, et nälga ei pea tundma. Küll aga jah on mingil määral keerukas loobuda mõningatest asjadest (magus, tärkliserohked tooted, kaloririkkad joogid jne), kui sellest üle saab, siis läheb edasi ilma probleemita.N2lga ei tohi olla, toiduainete valik, kogus ja s88mise sagedus peavad olema 6iged.
jaanuar 14, 2009 at 7:03 e.l. #179560Alfonze
MemberN2lga ei tohi olla, toiduainete valik, kogus ja s88mise sagedus peavad olema 6iged.just, siis on kõik paigas.
jaanuar 14, 2009 at 7:34 e.l. #179563xxVoodooMagicxx
MemberMul pole probleeme millestki loobumisega või vähem söömisega, vastupidi, mul on kalduvus liigavähe süüa ja nagu teada viib see tupikusse.
Sh halveneb enesetunne, kui liiga vähe süüa, aga selge, üritan näljatunnet vältida…
jaanuar 14, 2009 at 7:53 e.l. #179571KennyLumiste
MemberLisaks sellele vähendasin suurel määral alkoholi tarbimist, millest kogu see jama alguse saigi…Ma pole peaaegu 2 aastat alkoholi tarbinud, kaalu tõusu pole näha. Tundub ULME?
jaanuar 14, 2009 at 8:06 e.l. #179575xxVoodooMagicxx
Membersee 1-2 õlut ei ole võrreldav 20-30 õllega per nädal:)
jaanuar 14, 2009 at 8:15 e.l. #179576masterofceremony
MemberMa toitun kava järgi. Ei pea sööma sööklates. Võtad toidu tööle kaasa ja seal lased nt mikros soojaks ja no problemo, mul see privileeg, et saan käia kodus söömas lõuna aeg. Lõunaootena teen kaseiinipulbri šheigi. Peale tööd aitab trennipäeval välja valgušheik või trennivabal päeval kohupiim. Viimane toitumine on tund-poolteist enne magama minekut. Pole ju midagi keerulist. Näljatunnet ei teki eriti, kuna sööd ca iga 3-4ja tunni tagant, vahest harva läheb natuke üle, siis joon tavaliselt klaasikese-2 vett ja näljatunne jälle kaob.
jaanuar 14, 2009 at 11:36 e.l. #179624xxVoodooMagicxx
MemberAga kuidas siis oleks nii, et:
Hommik: kohvi, müsli vms piimaga
kell 11-12: “söökla praad”(nagu ikka, näiteks kartul, kana, salat, kaste)
kell 17-18: “söökla praad”(valin pigem siukse vähem rasvase liha, väldin friikartuleid jne)
Õhtul: liha+midagi valgust+köögiviljad
Ei tarbi mahla(mida soovitaksite peale vee juua?)
Mõned puuviljad päeva peale(kui palju, mida soovitaksite, et vitamiinid ikka kätte saaks?)
Üldplaanis, eriti õhtul üritan vältuda süsivesikute tarbimist niipalju kui võimalik.
(süsivesiku rikkaimaks jäävad mu menüüs kartulid vms, mis praes, paraku ei saa ju neid välja visata, toidu maitsele peab ka ikka mõtlema)
Õhtul söön võimalikult vähe, samas väldin näljatunde teket.
Kas nii võiks enamvähem toimida?
Muide mu tuttav võttis sarnase lihtsa toitumisskeemi järgi alla 14kg, ilma, igasuguseid kaloreid lugemata, nii, et peaks teostatav.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.