Minu toitumine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Minu toitumine
- This topic has 24 replies, 10 voices, and was last updated 17 years tagasi by
xxVoodooMagicxx.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 13, 2009 at 8:58 e.l. #14607
xxVoodooMagicxx
MemberOlen 95kg, 180cm meesterahvas, sooviks nats alla võtta.
Üldine füüsiline koormus madal, paar korda nädalas käin ujumas vms.
Kuna kalorite lugemine on üsna tülikas tegin endale sellise toitumisplaani.
Hommik: kohvi, müsli vms piimaga
kell 11-12: “söökla praad”(nagu ikka, näiteks kartul, kana, salat, kaste)
kell 17-18: “söökla praad”(valin pigem siukse vähem rasvase liha, väldin friikartuleid jne)
Söökide kõrvale joon tavaliselt mahla, õhtu poole ka mingid sajad grammid segumahla.
Õhtul rohkem midagi ei söögi, tekib näljatunne, mis ideepoolest peaks tähendama, et kaloreid kulutatakse keharasva arvelt.
Lisaks sellele vähendasin suurel määral alkoholi tarbimist, millest kogu see jama alguse saigi…
Mis arvate?
jaanuar 13, 2009 at 10:12 e.l. #179434masterofceremony
MemberKlassika – telli omale toitumiskava parem.
jaanuar 13, 2009 at 10:19 e.l. #179438xxVoodooMagicxx
MemberEi taha asja keeruliseks ajada, pole niipalju aegagi, et kaloreid, valke jms kokku lugeda.
Toitun väljas, ei saa neile ette kirjutada, mitu porgandit või kartulit peaks praes olema.
Usun, et see ka lihtsamalt lähenedes teostatav.
Siinkohal küsiks veel, mis arvate, palju on kaloreid keskmiselt kesisemas söökla praes?
jaanuar 13, 2009 at 10:27 e.l. #179439Aile
MemberEi taha asja keeruliseks ajada, pole niipalju aegagi, et kaloreid, valke jms kokku lugeda.Toitun väljas, ei saa neile ette kirjutada, mitu porgandit või kartulit peaks praes olema.
Usun, et see ka lihtsamalt lähenedes teostatav.
Siinkohal küsiks veel, mis arvate, palju on kaloreid keskmiselt kesisemas söökla praes?
Keskmine s88kla praad… 1000 kcal kanti, v6ib ka rohkem olla…
Niisama ei saa mitte midagi… ja asja ei maksa enda jaoks keeruliseks m6elda.
Milline oleks teie n2gemus lihtsamast l2henemisest ??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2009 at 10:39 e.l. #179441Alexander Andrusenko
ModeratorKeskmine s88kla praad… 1000 kcal kanti, v6ib ka rohkem olla…Niisama ei saa mitte midagi… ja asja ei maksa enda jaoks keeruliseks m6elda.
Milline oleks teie n2gemus lihtsamast l2henemisest ??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hmm, teil on päris head sööklad siis, kui praest 1000 kcal kätte saab. Seal, kus mina käinud olen, on tavaliselt paar-kolm kartulit, tükike liha, lusikatäis toorsalatit ja kaste. Kaste jääb tavaliselt söömata. Sealt küll 1000 kcal kätte ei saa..
jaanuar 13, 2009 at 10:41 e.l. #179442xxVoodooMagicxx
MemberLihtsam lähenemine olekski see, et kalorite detailne arvutus ära jätta.
Kulub mul päevas vist ligikaudu 2800kcal.
Kui arvutada 2praadi(2000kcal)+hommikusöök+mahl=2500 kuni 2600kcal
Saame negatiivseks tarbimiseks 200 kuni 300kcal – peakski olema normaalne kaloraazi vähendus, et kaalu alandada.
jaanuar 13, 2009 at 10:53 e.l. #179443asdfghjkl
MemberPraadide kaloreid saab näha siin:
http://www.bostonmarket.com/restaurant?page=mealsUnder550
ja siin:
http://www.diet-blog.com/archives/2007/04/…s_look_like.php
“Tavaline praad” peaks 500 kalori kanti tulema.
jaanuar 13, 2009 at 11:00 e.l. #179444ROtter
MemberOlen 95kg, 180cm meesterahvas, sooviks nats alla võtta.Üldine füüsiline koormus madal, paar korda nädalas käin ujumas vms.
Kuna kalorite lugemine on üsna tülikas tegin endale sellise toitumisplaani.
Hommik: kohvi, müsli vms piimaga
kell 11-12: “söökla praad”(nagu ikka, näiteks kartul, kana, salat, kaste)
kell 17-18: “söökla praad”(valin pigem siukse vähem rasvase liha, väldin friikartuleid jne)
Söökide kõrvale joon tavaliselt mahla, õhtu poole ka mingid sajad grammid segumahla.
Õhtul rohkem midagi ei söögi, tekib näljatunne, mis ideepoolest peaks tähendama, et kaloreid kulutatakse keharasva arvelt.
Lisaks sellele vähendasin suurel määral alkoholi tarbimist, millest kogu see jama alguse saigi…
Mis arvate?
Liiga palju süsivesikuid, mis tekitavadki ülekaalu.
jaanuar 13, 2009 at 1:41 p.l. #179458Aile
MemberHmm, teil on päris head sööklad siis, kui praest 1000 kcal kätte saab. Seal, kus mina käinud olen, on tavaliselt paar-kolm kartulit, tükike liha, lusikatäis toorsalatit ja kaste. Kaste jääb tavaliselt söömata. Sealt küll 1000 kcal kätte ei saa..Tont seda teab…ma ju v2ljas s88mas ei k2i. Igatsugu v2ljas einetamiste kaloraazhe on US is avaldatud, need kulgevad sinna paari tuhande kanti juba.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaste…s88klas… ei ole vist t6esti s88dav. Ma juba kujutan ette, mida nad v6ivad sinna sisse panna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2009 at 1:45 p.l. #179459Aile
MemberLiiga palju süsivesikuid, mis tekitavadki ülekaalu.Kogu kupatus on v2hese toitev22rtusega… Joogiks on vesi, mitte mahl.
N2ljatunne…v6ite juba ette kujutada milline m6nus katabolism organismis k2ib ja v6etakse kahjuks mitte rasva vaid lihaseid.
Tellige toitumiskava.
jaanuar 13, 2009 at 2:30 p.l. #179465ROtter
MemberKogu kupatus on v2hese toitev22rtusega… Joogiks on vesi, mitte mahl.N2ljatunne…v6ite juba ette kujutada milline m6nus katabolism organismis k2ib ja v6etakse kahjuks mitte rasva vaid lihaseid.
Tellige toitumiskava.
Miks tomatimahl joogiks ei sobi?
jaanuar 13, 2009 at 3:05 p.l. #179474xxVoodooMagicxx
MemberLiiga palju süsivesikuid, mis tekitavadki ülekaalu.No kui mu varasemast toitumisest rääkida, siis ei ole probleemi, sõin mida tahtsin, kaal oli stabiilne ja normis.
Asi just alkoholist tulevates kalorites+kõik see, mis sinna kõrvale närida.
Idee poolest peaks kaal alla minema ka kui lihtsalt alko tarbimist piisavalt vähendada aga see ilmselt
võtaks liiga kaua aega seega otsustasin ka toitumisele tähelepanu pöörata ning füüsilisele aktiivsusele.
Tegelikult jah, need söökla praed ei anna 1000-t välja, pean rohkem sööma.
Mõtlesin, et teen ühe õhtusöögi siis ka mitterasvast liha+köögiviljad ja kodujuustu näiteks, väldiks süsivesiku rikkaid toiduaineid.
Mis süsivesikutesse puutub siis jätakski nad õhtusöögist välja, siukseid asju nagu leib, sai, magus, koogid ma naguinii ei söö.
USA restod ei ole Eesti omadega üldse võrreldavad, esiteks on pool toidust seal rasv,
teiseks on popim restoran see, kus suurem ports, inimestel on kombeks pool toidust koju kaasa võtta ja seal edasi süüa.
jaanuar 13, 2009 at 6:11 p.l. #179497Aile
MemberMiks tomatimahl joogiks ei sobi?Tomatimahl on yks erandeid.
Kuid ma tarbiks ikkagi seda mitte s88gi k6rvasena… 6igem oleks ytelda, et mina ei saa seda tarbida. Kui m6nele sobib…piimatoodetega n2iteks.
jaanuar 13, 2009 at 7:22 p.l. #179506xxVoodooMagicxx
MemberMis Te räägite mulle, et mahla ei tohi juua või?
Ma just mõtsin et organismil on vitamiine ka vaja, eriti talvisel perioodil.
jaanuar 13, 2009 at 7:28 p.l. #179512LaizeN
MemberMis Te räägite mulle, et mahla ei tohi juua või?Ma just mõtsin et organismil on vitamiine ka vaja, eriti talvisel perioodil.
Kui sa mahlast oma vitamiine taga otsid, siis pole sa vist õigel teel, söö parem puuvilja ( saad kiudained ja rohkem vitamine) samuti täidab kõhtu ja ei saa nii palju süsivesikuid
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.