Minu salenemis lugu, ja mis edasi teha ?
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Minu salenemis lugu, ja mis edasi teha ?
- This topic has 117 replies, 21 voices, and was last updated 13 years, 8 months tagasi by
nightq.
-
AutorPostitused
-
aprill 2, 2012 at 1:37 p.l. #290637
htilga
MemberMida sa muudaksid? “Samas jõualaga tegelejatele soovitatakse seal 25% valku, 25% rasva ja 50% süsivesikuid.”?
Tegeled jõualaga? Kui jah, siis on ju vastus olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2012 at 3:09 p.l. #282355nightq
MemberOot, oot, mis meil eesmärgiks oligi? Kui langetada, siis süskareid ma üle 25% ei tarbiks ja kui kasvatada, siis ka üle 40% ei tarbiks. Valk on lihaskasvu alus ja rasv on energia alus. Süsivesikud on ainsad toitaineid, mida keha otseselt ei vaja, aga kasutab kütusena, kui midagi paremat peale ei anta, nii et, kui keegi soovitab vähem rasvast süüa, siis ma soovitan sel isikul hoopis füsioloogia algtõdesid uurida.
aprill 2, 2012 at 3:30 p.l. #292255htilga
MemberOot, oot, mis meil eesmärgiks oligi? Kui langetada, siis süskareid ma üle 25% ei tarbiks ja kui kasvatada, siis ka üle 40% ei tarbiks.
Valk on lihaskasvu alus ja rasv on energia alus. Süsivesikud on ainsad toitaineid, mida keha otseselt ei vaja, aga kasutab kütusena, kui
midagi paremat peale ei anta, nii et, kui keegi soovitab vähem rasvast süüa, siis ma soovitan sel isikul hoopis füsioloogia algtõdesid uurida.
Väga julge arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ka süsivesikud on optimaalses koguses omal kohal(nt. hormonaalsüsteemi tasandil, aju biokeemia)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2012 at 3:38 p.l. #292349nightq
MemberOptimaalne on ta vahetult pärast trenni ja/või hommikusöögi ajal, mis tähendab, et üle 50% ei lähe nende osakaal
ühegi valemiga. Hommikusöögiks on ta samuti tegelikult ebasobiv, tekitades kiire veresuhkru tõusu ja hilisema “süsteemi kokkujooksu”
aprill 2, 2012 at 3:48 p.l. #293075htilga
MemberOptimaalne on ta vahetult pärast trenni ja/või hommikusöögi ajal, mis tähendab, et üle 50% ei lähe nende osakaal
ühegi valemiga. Hommikusöögiks on ta samuti tegelikult ebasobiv, tekitades kiire veresuhkru tõusu ja hilisema “süsteemi kokkujooksu”
Üks lähenemisviise: http://www.fitness.ee/artikkel/985/toit-ajubiokeemia-ja-rasvapoletus
aprill 2, 2012 at 3:50 p.l. #292855nightq
MemberTean tean
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2012 at 4:11 p.l. #292801ROtter
MemberSüsivesikud on ainsad toitaineid, mida keha otseselt ei vaja, aga kasutab kütusena, kui midagi paremat peale ei anta, nii et, kui keegi soovitab vähem rasvast süüa, siis ma soovitan sel isikul hoopis füsioloogia algtõdesid uurida.
Kuidas endal muidu füsioloogia algtõed selged on?
aprill 2, 2012 at 4:15 p.l. #293745nightq
MemberJa ütlesin ma midagi, mis poleks tõde ning antud lehel räägitud? Ega ma siin ketoosi ei soovita
aprill 2, 2012 at 4:22 p.l. #293741samuil
Sul viimasel ajal väga jõulised avaldused. Kas inimesel kellel treening hommikul või ootab ees füüsilne töö on hommikusöögiks süsikad samuti ebasobivad?
Sinu soovitus sobib istuva iseloomuga tööd tegelevatele inimestele või õppuritele.
aprill 2, 2012 at 4:26 p.l. #289583nightq
MemberEi ole. Antud juhul oli eelduseks treening kella 14 ajal, ehk mu isiklik elurütm. Muidugi, kui treening/füüsiline töö on hommikul, siis
teine lugu.
aprill 2, 2012 at 4:33 p.l. #292901ROtter
Äkki alustaks ikkagi põhitõdedest: süsivesikud jagunevad liht – ja liitsüsivesikuteks ja nende erinevustest ning jätkaks glükeemilisest indeksist ja glükeemilisest koormusest.
aprill 3, 2012 at 6:21 e.l. #241047LiblikAlice
MemberNo selle targa jutu vahele ei oska midagi öelda, aga ma treenin ka kella 14. paiku päeval
vahest nihkub 1 tund.
aprill 3, 2012 at 6:38 e.l. #241022biggereveryday
MemberSul viimasel ajal väga jõulised avaldused. Kas inimesel kellel treening hommikul või ootab ees füüsilne töö on hommikusöögiks süsikad samuti ebasobivad?
Sinu soovitus sobib istuva iseloomuga tööd tegelevatele inimestele või õppuritele.
samas oleneb ka ju kõik inimesest. ise teen ka füüsilist tööd ja vah peal kuni 16h päevas aga hommikuks süsikaid ikkagi ei söö
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui söön, siis kohe väga unine ja täielik energia puudus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kõik inimesed pole ka ühe puuga löödud…aprill 3, 2012 at 7:09 e.l. #240998nightq
Membersamas oleneb ka ju kõik inimesest. ise teen ka füüsilist tööd ja vah peal kuni 16h päevas aga hommikuks süsikaid ikkagi ei söö
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui söön, siis kohe väga unine ja täielik energia puudus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kõik inimesed pole ka ühe puuga löödud…Täpselt!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 3, 2012 at 7:45 e.l. #240249viki667
Membersamas oleneb ka ju kõik inimesest. ise teen ka füüsilist tööd ja vah peal kuni 16h päevas aga hommikuks süsikaid ikkagi ei söö
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kõik inimesed pole ka ühe puuga löödud…Nagu enne juba öeldi: “Äkki alustaks ikkagi põhitõdedest: süsivesikud jagunevad liht – ja liitsüsivesikuteks ja nende erinevustest ning jätkaks glükeemilisest indeksist ja glükeemilisest koormusest. “
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.