Minu salenemis lugu, ja mis edasi teha ?
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Minu salenemis lugu, ja mis edasi teha ?
- This topic has 117 replies, 21 voices, and was last updated 13 years, 8 months tagasi by
nightq.
-
AutorPostitused
-
märts 27, 2012 at 3:16 p.l. #152622
daqua
MemberSee oleks peaaegu nagu minu kõht, ainult et mul on 3last ja vanust samuti +10a. Tundub, et mul on vist vedanud, sest ma pole pidanud sellist kadalippu läbi tegema nagu sina
??:”> .Ja muidugi ei saa mainimata jätta, et ma ei saa nendest kasulikest rasvadest aru. Söön erinevalt teemaalgatajast kõike, kaasaarvatud suhkur ja sealiha
märts 27, 2012 at 3:30 p.l. #152590nightq
MemberLihtsalt infoks. Kui suhkru ära jätad, siis paraneb su organismi füüsiline seisund märkimisväärselt.
Enamustel ongi see liigse keharasva põhjustaja nr 1.
märts 27, 2012 at 3:43 p.l. #152584MoloM
MemberKas siin tasuks hakata tegema seda kuulsat AB ripper x-i ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda tasub kohe kindlasti tegema hakata ja kindlasti mitte iga päev ja esimesed korrad, kui ei suuda kohe kõike perfektselt kaasa teha ei tohi alla anda. Ise olen kasutanud programmi vahelduva eduga ca 3 aastat. Mõjub küll ja mitte ainult kõhule.. Nüüd ka väljas järg sellele, X2 Ab Ripper, olen mõned korrad teinud, ei ole oluliselt raskem, kuid, kui juba Ab Ripperiga harjunud, siis jälle pisuke väljakutse.
Ja eelkõige muidugi saad treeninguga tugevad ligased ja hea füüsilise vormi, kuid ilma toitumiseta ei paista see lihtsalt välja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu ja meelekindlust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2012 at 4:03 p.l. #152572htilga
MemberLihtsalt infoks. Kui suhkru ära jätad, siis paraneb su organismi füüsiline seisund märkimisväärselt.
Sai ju öeldud, et ei hakka pulli tegema kui on imetatav laps
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2012 at 5:03 p.l. #152468nightq
MemberMhmh, see käis teise kasutaja kohta, kes arvatavasti enam ei imeta
märts 27, 2012 at 5:34 p.l. #152444daqua
MemberMhmh, see käis teise kasutaja kohta, kes arvatavasti enam ei imeta
Ei imeta tõesti enam, väiksem laps saab varsti 2a.-ks
Aga kui õigesti mäletan, siis tegin kunagi mingit keharasvatesti(kaubanduskeskuses on mõnikord need aparaatidega inimesed), mis näitas, et mul see % on suht nullilähedane? Võib see nii olla või mäletan valesti? Ja kas see suhkru ärajätmine tähendab siis igasugustest kookidest saiadest jms loobumist või ainult suhku asendamist meega? Iseenesest kehakaaluga mul ju probleeme pole, see on koguaeg normis olnud.
Ja vabandust teemaalgataja ees et tema teemat ära kasutan oma küsimustega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2012 at 5:40 p.l. #152406nightq
MemberIlmselt on su suhkrutaluvus kõrge, kui koogid, saiakesed ning puhas suhkur veel mõju pole avaldanud. Pikemas perspektiivis
võib aktiivne suhkru tarbimine terviseriketeni viia.
märts 27, 2012 at 6:12 p.l. #152327samuil
MemberJa kas see suhkru ärajätmine tähendab siis igasugustest kookidest saiadest jms loobumist või ainult suhku asendamist meega?
Neid kooke saiakesi ei söö sa ju iga päev ma loodan. Kui ükskord nädalas lubada omale midagi magusamat ei juhtu hullu midagi(muidugi oleneb kogusest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Teine lähenemine oleks hommikusöögil anda ajule natuke “kütust” – mingi kodune moos pudru peal(mõistlikus koguses),dzemm,üks väiksem komm või shokolaadi tükike kohvi kõrvale. Päris hulluks ei ole mõtet minna see lõppeb pärast magusa kugistamisega.
märts 27, 2012 at 8:01 p.l. #152014LiblikAlice
MemberSünnitanud naiste nõustamine toitumise poole pealt on kahjuks väga kesine. Naiste eesmärk on saada kohe enda ideaalkaalu tagasi ning nii tehaksegi igasuguseid dieete (olen koolis ikka igasuguseid ulme asju kuulnud). 7 kuune peaks veel imetav laps olema, ennekõike võiks mõelda ikka lapse tervisele, küll pärast on aega ennast ideaalvormi tagasi saada.
Seda kõhunahka, mis paljudel tekib, ei saagi muuga ära, kui opiga (eriti kui tegu on saledate naistega, kellele kipub see super suur kõht ette tulema, naha koed ei jõua lihtsalt nii kiiresti olukorraga kohaneda). Muidugi on ka erandeid, aga üldiselt on see lihtsalt üks emaks olemise ”võludest”.
Minu postitust ei pea muidugi nüüd nii võtma, et enda toitumist ei peaks üldse jälgima, lihtsalt rasvad või süsivesikud maha keerata.. see teeb nii sulle kui ka su lapsele karuteene.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu sulle ning loodan, et saad siit piisavalt nõu, et arukalt soovitud kaalu jõuda.
Peale sünnitust tekkinud komplikatsioonide pärast, ei saanud tita rinda, ning võõrdus. selle saingi neid hullusi läbi teha , Ühesõnaga, tita rinda ei saa.
märts 27, 2012 at 8:02 p.l. #152000LiblikAlice
MemberSee oleks peaaegu nagu minu kõht, ainult et mul on 3last ja vanust samuti +10a. Tundub, et mul on vist vedanud, sest ma pole pidanud sellist kadalippu läbi tegema nagu sina
kõik on õnneks läinud iseenesest. Oma allesjäänud nn. kõhunahaga olen ikkagi hädas, seega väga põnev teema
??:”> .Ja muidugi ei saa mainimata jätta, et ma ei saa nendest kasulikest rasvadest aru. Söön erinevalt teemaalgatajast kõike, kaasaarvatud suhkur ja sealiha
. Hiljuti sai koju soetatud ka kookosõli. Kasutan seda nüüd praadimisel.Olen seda paljude suust kuulnud, et sünnitanud naise kõht ei lähe selliseks tagasi nagu enne aga usun, et seda on kuidagi ikkagi ilma opita võimalik saavutada.
Mu kõhul hetkel on lihased , mida mul polnud isegi ennem rasedust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõht on paremas vormis , ainult nahk natuke jama.märts 27, 2012 at 8:12 p.l. #151972LiblikAlice
Kas sinna alla käib siis, mee ja puuviljade tarbimise vähendamine ka ?
märts 27, 2012 at 8:55 p.l. #151913daqua
MemberNeid kooke saiakesi ei söö sa ju iga päev ma loodan. Kui ükskord nädalas lubada omale midagi magusamat ei juhtu hullu midagi(muidugi oleneb kogusest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Teine lähenemine oleks hommikusöögil anda ajule natuke “kütust” – mingi kodune moos pudru peal(mõistlikus koguses),dzemm,üks väiksem komm või shokolaadi tükike kohvi kõrvale. Päris hulluks ei ole mõtet minna see lõppeb pärast magusa kugistamisega.
Kui nüüd päris aus olla, siis iga päev söön tõesti.

Hommikul söön putru võiga ja siis veel juustuvõileiva.Moosiga puder millegipärast ei meeldi mulle. Ja iga päev peale lõunasööki joon kohvi ja söön kooki (või siis saiakest või küpsist). Ja tegelikult söön päeva jooksul ikka päris mitu kommi ka ära. Aga nagu aru saan, siis siia ongi koer maetud. Eks katsun oma harjumusi siis muuta
. Mõtlesin koguaeg, et kuna kaal on ok, siis ei tohiks toidus probleem olla.Üks teemaväline küsimus kah. Kas Eestis on mõni 3 või enama lapse ema, kes tegeleb fitnessiga ja kellel on ideaalne keha ning kellel on kuskil mõni pilt kah mida vaadata?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2012 at 9:19 p.l. #151860lkv
MemberÜks teemaväline küsimus kah. Kas eestis on mõni 3 või enama lapse ema, kes tegeleb fitnessiga ja kellel on ideaalne keha ning kellel on kuskil mõni pilt kah mida vaadata?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2012 at 7:16 e.l. #151645LiblikAlice
MemberNii siis tänasest hakkan uuesti normilt toituma nagu tegin seda enne rasedust , kaotada mul midagi pole kuna kaal on normis, usun et alguses tuleb väike kaalu tõus mis normaliseerub trenniga ilmselt ja esmaspäevast siis alustan AB ripper x-ga see tundub põnev, äitäh kõigile kes vastasid mu teemale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2012 at 8:15 e.l. #151595Leegi-H
Memberehk lapsed pole vabandus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.