Minu lugu…( -95 kg!)
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Minu lugu…( -95 kg!)
- This topic has 37 replies, 22 voices, and was last updated 8 years, 11 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 14, 2014 at 3:26 p.l. #357314
Sarge
MemberKas trimmimisel ülejäänud rasv ka ära imetakse?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 14, 2014 at 6:27 p.l. #357327HardWork
MemberKas trimmimisel ülejäänud rasv ka ära imetakse?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MIngid silumised vist ikka tehakse jah kui ülikonda parajaks lõigatakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 14, 2014 at 9:25 p.l. #357341HDTanel
MemberKui palju on täna inimesi ,kes sind tänavapildis ära ei tunne või nö mööda vaatavad, sest ootavad vana tuttavat, kes oli kaks korda suurem….?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei kujuta ette, et meie jõutõstja Siim, kes oli sinuga ühe raskune seal 180 tuuris, tuleks mulle aasta pärast Revalis -90 kg vastu….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Siim ma ei tea kas sa seda teemat loed, kuid äkki teeme sinuga sama?…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mees näitas ette, et see on võimalik!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen talle seda paar korda maininud ka ise
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> loodetavasti võtab käsile selle teekonna ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))Siiski Rene Poljakov on minuarust senimaani kõige ulmelisema muutuse teinud minu silmis Eestlaste seast kuid kindlasti on neid veel palju palju, kes lihtsalt dokumenteerinud seda kõike pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2014 at 11:10 e.l. #371565seenjor
MemberTäna sai juhuslikult teema algatajaga ühel ajal trenni tehtud.
Pärast saunalaval ka kaalukaotusest räägitud.
Mees on endiselt vomis, kaal kõigub 95 ja 98 vahel.
Ülikonda pole veel parajaks lõigatud aga väga hull see ka ei paistnud.
Sellise kaalukaotusega on hullemaid pilte olnud.
oktoober 7, 2014 at 2:57 p.l. #371705alfu
MemberTore oleks, kui teema algataja ka ise aeg ajalt siit läbi astub ja oma tegemistega kursis hoiab. Uskumatu teekonna läbi teinud. Selliseid inimesi on vähe kes tõepoolest suudavad leida endast selle tahte ja jõu et võtta ette selline teekond (Y). Ootan huviga uudiseid
detsember 18, 2015 at 12:45 p.l. #384292AnneSmith
MemberTõeline spartalane!
veebruar 17, 2017 at 11:02 e.l. #390475cascas
MemberTere kõigile!
Tahtsin siia teema alla oma kommentaari jätta, sest just selle teema lugemisest sai alguse minu suurem muutus. Peas oli ma seda mõelnud kaua aga tegudeni viis siinne foorum ja see teema.
Minu operatsioon toimus okt 2015 ja kaalusin sellel hetkel 177,8 kg. Pikkus on mul cm suhteliselt sama ehk siis olin ilus ümmargune pall. Hetkeks olen saanud kaalu täpselt 100kg peale ja tunne on ülimalt hea. Energiat ja jõudu on palju rohkem ja tuleb aina juurde.
Tahaksin öelda tänusõnad teema algatajale ja kommenteerijatele sest nüüdseks on mu elu saavutanud uue kvaliteedi ja loodan, et see foorum muudab ka edaspidi elusid.
veebruar 17, 2017 at 11:10 e.l. #390476vend vähk
ModeratorVäga positiivne postitus! Müts maha selliste inimeste ees, kes on suutnud ennast kokk võtta ja reaalselt ka midagi muutnud vastukaaluks paljudele unistajatele. Edu kõikides ettevõtmistes!
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.