Minu kava.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Minu kava.
- This topic has 6 replies, 3 voices, and was last updated 20 years, 3 months tagasi by
Eastsider.
-
AutorPostitused
-
oktoober 5, 2005 at 6:07 p.l. #5477
Eastsider
MemberKas oleks normaalne teha sellist kava:
esimene päev: rind + biitseps.
Lamades surumine 3*8
Surumine kaldpingilt 3*8 – 10
Surumine kaldpingilt hantlitega 3*8
“lendamine” kaldpingil hantlitega 3*8
Surumine rinnatrenasööril 3*8
Küünarvarte kõverdamine istudes hantlitega 4*8
Küünarvarte kõverdamine pingil kangiga 3*8
Küünarvarte kõverdamine seistes 3*8
Küünarvarte kõverdamine pingil hantliga 3*8
Teine päev: õlg + triitseps
Surumine istudes kangiga 3-4*8
Surumine istudes kangiga kaela tagant 3*8
Surumine istudes hantlitega 3*8
Hantlite tõstmine küljele ettekallutatud asendis 3*8
Kangi tõmbamine lõua alla 3*8
Trosside ristamine (ei tea kuidas seda õieti nimetada) 3*8
Kangi surumine kitsast haardest 3*8
Küünarvarte kõverdamine lamades kangiga 3*8
Allasurumised plokil pealthaardes 4*8
Allasurumised plokil (üle pea) 3*8
võibolla ka surumine rööbaspuudel.
kolmas päev : selg ja jalg
kindlaid harjutusi pole veel välja kujunenud, kuid teen igasugu erinevaid.
neljas päev puhkus (võibolla väike sörkjooks)
5 päev: rind + biitseps
6. päev õlg + triitseps
7 päev puhkus
uus nädal algab siis selja ja jalaga.
Nädalate suhtes on kava natuke nihkes, aga mulle paistab sobivat.
Õlga on seepärast natuke rohkem kui rinda, sest varemalt ei viitsinud eriti õlga teha ja nüüd oleks vaja seda natuke järele aidata.
Olen ise mõelnud et korduste arvu tuleks vahepeal ka muuta, et lihasele vaheldust pakkuda. Samuti muudan harjutuste järjekorda, ja võibolla ka harjutusi.
Mida arvate sellest “kavast” ? Ise arvan et biitsepsit peaks natuke rohkem tegema.
Samuti küsiks veel, et kas peaks hakkama kasutama ka aineid (valk, kreatiin), endale tundub et peaks , sest söömisega on nii nagu ta on: ma arvan et ei saa söögist piisaval kogusel valku kätte.
Kõhtu teen igapäev natuke.
oktoober 6, 2005 at 10:12 e.l. #60278Rambo vend
MemberPeale sellist ühe lihase läbitöötamist oleks küll mõtekas valku kiiresti peale anda. Kava ise eeldab seda, et oled juba vähemalt aasta jõusaalis käinud.
oktoober 6, 2005 at 2:48 p.l. #60297Eastsider
MemberOlen käinud Niimoodi et sügisel, talvel ja kevadel 2 a (suvel ei saa sest jõusaal on kinni)
Varem tegin vähem harjutusi, aga selle kava järgi paistab, et tulemused on paremad.
Valgu peale peaks tõesti mõtlema, eks tuleb järgi uurida mida siin võrus saada on.
oktoober 6, 2005 at 4:36 p.l. #60302Bulletproof
Memberkiire pilk kavast üle lastes jäi silma, et ühel päeval oli selg ja jalg. tavaliselt ühel päeval kahte suurt lihasgruppi ei tehta. ise ma ei tee ja ei soovita sul ka…
mõtle veel.
Hr. Kiivikase käest saad tellida omale treeningkava, kui mõistus otsa saab
oktoober 6, 2005 at 6:11 p.l. #60313Eastsider
MemberVõibolla tõesti peaks midagi muutma, aga samas jala tegemine ei väsita eriti selga ning vastupidi, seega ei tohiks need üksteist väga segada. Teen lihtsalt natuke pikema päeva kui muidu, et jõuaks harjutused ilusti ära teha. Kuid kui tõesti on midagi vaja muuta siis muudan. Esialgu proovin nii paar kuud teha ja vaatan kuidas mõjub.
oktoober 8, 2005 at 5:13 p.l. #41304Bulletproof
Memberproovi, kuidas sulle kõige parem on. ma olen proovinud ka teha selga ja jalga ühel päeval. kord tegin selja enne, teinekord jala. ükskõik, mis järjekorras, aga teist lihast tehes sai jaks otsa…
oktoober 12, 2005 at 6:13 p.l. #60569Eastsider
MemberNii, varsti saab siis kaks nädalat tehtud, raskusi olen juurde pannud ja jõudu on päris normaaselt, lihasedki paistavad natuke suuremad, eriti triitseps.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.