Minu kava
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Minu kava
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 15 years, 7 months tagasi by
Kask.
-
AutorPostitused
-
juuni 14, 2010 at 10:00 p.l. #21471
joller
MemberSiin on siis minu kava, postitan selle eesmärgiga kuulda endast kogenenumatelt nõuandeid ja vastavalt siis ka kava muuta. (Lisainformatsiooniks olen 16a, olen jõusaalis aktiivselt käinud 3 kuud ning eesmärk on lisada massi, teen seda kava 3-4 korda nädalas)
1. päev ülakeha
Lamades surumine kangiga 3×8-10
Kaldpinnal hantlitega surumine 3×8-10
Ploki tõmbed kukla taha lai haare 3×8-10
Ploki tõmbed vastu kõhtu istudes 3×8-10
Õlalihastele surumine hantlitega istudes 3×8-10
Õlalihastele lendamine küljele trenažööril 3×8-10
Biitsepsitele seistes kangiga küünarvarte kõverdused 3×8-10
Biitsepsitrenažööril nagu scottpink 2×8-10
Triitsepsitele prantsuse surumine lamades 3×8-10
Triitsepsitele ploki alla surumine seistes 3×8-10
Kõhulihastele jalgade tõsted rippes 3x max
kõhulihastele keretõsted kõhupingil 2x max
2. päev alakeha
Jalapress 3×8-10
Hack kükk trenažööril 3×8-10
Säärte sirutused ette trenažööril 3×8-10
Jalakõverdused istudes trenažööril 3×8-10
Jalakõverdused kõhuli trenažööril 2×8-10
Säärtele seistes trenažööril pöialetõus 3×8-10
Säärtele istudes trenažööril pöialetõus 2×10-12
Seljasirutajale keretõsted pukil 3×10-15
Kõhulihastele jalgade tõsted rippes 3x max
kõhulihastele keretõsted kõhupingil 2x max
juuni 15, 2010 at 3:34 e.l. #268464Janar Rückenberg
MemberKui käia jõusaalis 2 x nädalas, siis mina teeks mõlemal päeval ikkagi sellise harjutuste valiku, et terve keha saaks mõlemal korral läbi töötatud. Harjutuste hulk praegusel juhul on ka ehk liialt suur.
juuni 15, 2010 at 4:54 e.l. #268467daemonium
MemberAlgaja kava,kus puuduvad jõutõmme ja kükk,oleks minu arvates aksepteeritav vaid meditsiiniliste vastunäidustuste puhul.
Ehk siis,jõutõmme ja kükk kui põhiharjutused PEAVAD vähemalt algajal kavas olema!
juuni 15, 2010 at 6:03 e.l. #268478matjusm
MemberAlgaja kava,kus puuduvad jõutõmme ja kükk,oleks minu arvates aksepteeritav vaid meditsiiniliste vastunäidustuste puhul.Ehk siis,jõutõmme ja kükk kui põhiharjutused PEAVAD vähemalt algajal kavas olema!
Seda kohe kindlalt.
Harjutuste hulk on tohutult suur ning samas on puudu mitmed tähtsad harjutused. Ning vast ei ole vaja teha kahtesid sääretõsteid ning kahtesid jalakõverdusi. Biitsepsi ja triitsepsi isolatsioon harjutused oleks parem asendada mingite surumis/tõmbamise harjutustega.
Võibolla midagi sellist:
Ülakeha:
Rinnalt surumine
Seistes õlapress
Lõuatõmbed
Kangi tõmbed vastu kõhtu
Alakeha:
Kükk
Jõutõmme
Good morning või jalgade kõverdused masinal
Sääretõsted
juuni 15, 2010 at 10:20 e.l. #268495joller
MemberKui käia jõusaalis 2 x nädalas, siis mina teeks mõlemal päeval ikkagi sellise harjutuste valiku, et terve keha saaks mõlemal korral läbi töötatud. Harjutuste hulk praegusel juhul on ka ehk liialt suur.ma käin muidu jõusaalis ülepäeviti tavaliselt ehk siis 4 korda nädalas.
Tänan kõikide nõuannete eest, muudan ka vastavalt kava.
juuni 15, 2010 at 12:01 p.l. #268500Kask
Memberma käin muidu jõusaalis ülepäeviti tavaliselt ehk siis 4 korda nädalas.Tänan kõikide nõuannete eest, muudan ka vastavalt kava.
Kui sa neli korda nädalas käid, siis miks sa normaalset jaotust ei võta? nt jaotus neljaks ..
http://forums.fitness.ee/index.php?showtop…mp;#entry266586 – siit saad mingit aimu mida ma mõtlen.
juuni 15, 2010 at 12:09 p.l. #268501Sarge
MemberKui neli korda käia, siis jah võiks ikka neljaks jagada kava. Aga kui kaks korda käia, siis ma teeks nii, et esimene kord töötad läbi eesmised lihased (rind, biits, reie nelipea, õlg, kõht) ja järgmine kord tagumised (selg, triits, reie kakspea, säär).
juuni 15, 2010 at 1:14 p.l. #268502matjusm
MemberMiks peab jõusaalikülastuste arv nädalas võrduma sellega mitme päeva peale on jaotatud kava? Need kaks ei pea olema sama, sa võid käia 4 päeva nädalas jõusaalis kuid teha 3-le päevale jaotatud kava või siis nagu teemaalgataja soovis, 2x nädalas iga lihasgruppi.
juuni 15, 2010 at 2:16 p.l. #268507Kask
MemberAga ega ei peagi ju, lihtsalt taastumine ja areng parem (vähemalt minul).
edit:
2x jaotatud kava võtab aega üsna kaua, paljudele on aeg ka määrav.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.