minagi olen totu .. ja vajan nõu :S
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » minagi olen totu .. ja vajan nõu :S
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
ingrid81.
-
AutorPostitused
-
juuni 1, 2009 at 12:00 p.l. #17006
ingrid81
Membertere , olen päris rumal neis söögi asjus .. mida söön kui teenin …
seda tean , et hommikusöök 8.00 : omlet
see järel 12.00 on kala/kana /liha ja salat
enne trenni kodujuustu millegagi vöi jogurt 16.00
trenni lähen kell 18.00-20.00 ja see järel joon proteeini
kuulsin söbrannalt / Aktivistilt/ et kui treenist tulen söökisn makarooni vöi midagi veidi (süsivesikuid )
aga mida ma ennem magama minekut söön ???
JA kas vöin kasutada 2 korda eri proteeini päevas ?
ja kui trenni ei tee ,siis vist proteeini pole mötet vötta ..
…………..ÄKKI KEEGI VIITSIB KIRJUTADA , JA AITATA MIND TOTUT
sorry kirja vead
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2009 at 12:19 p.l. #199340Jarmo Oberst
MemberKui su sõbranna on Aktivist, miks sa siis tema poole oma murega ei pöördu ?
juuni 1, 2009 at 12:25 p.l. #199342Aile
Membertere , olen päris rumal neis söögi asjus .. mida söön kui teenin …seda tean , et hommikusöök 8.00 : omlet
kuulsin söbrannalt / Aktivistilt/ et kui treenist tulen söökisn makarooni vöi midagi veidi (süsivesikuid )
sorry kirja vead
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida rohkem sa saad olla tavatoidul, seda parem.
Mina isiklikult olen n6us s88ma muna igas asendis…st v6in paar tykki ka enne magamaminekut tarbida. Eelistan mingit liha…kana, mahe (organic) veis… Sydamest maitsestatud. Kokkamine tuleb 2ra 6ppida.
juuni 1, 2009 at 3:08 p.l. #199376ROtter
Membertere , olen päris rumal neis söögi asjus .. mida söön kui teenin …seda tean , et hommikusöök 8.00 : omlet
sorry kirja vead
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sul on valku e. proteiini tavatoiduski piisavalt, vaja oleks juurde häid rasvu – avokaado, pähkel, kookos.
juuni 1, 2009 at 5:20 p.l. #199390ingrid81
MemberSul on valku e. proteiini tavatoiduski piisavalt, vaja oleks juurde häid rasvu – avokaado, pähkel, kookos.—
Ma tänan sind , väga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> köik mida teada saan on kasuks ,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2009 at 5:25 p.l. #199392ingrid81
MemberMida rohkem sa saad olla tavatoidul, seda parem.Mina isiklikult olen n6us s88ma muna igas asendis…st v6in paar tykki ka enne magamaminekut tarbida. Eelistan mingit liha…kana, mahe (organic) veis… Sydamest maitsestatud. Kokkamine tuleb 2ra 6ppida.
ma tänan sind Aile , selle olen önneks selgeks saanud , kuna mul on 4 last
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänan sinulle nöuande eest ,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja see eelmine kellele ma ei saanud vastata , JARMO !
ma ju ei vöi olla kogu aeg mureks samale inimesele , igaühel meil ka oma elu … ma ei saa teise vaba aega kogu aeg ära raisata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2009 at 5:28 p.l. #199396Annika Pärtel
MemberÄra põe Ingrid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga nagu juba öeldud, mida rohkem tavatoitu, seda parem. Sheiki vajad peale trenni või siis, no kui TÕESTI on väga kiire või pole võimalust muud sööki süüa.
Õhtuks eelista valke ja häid rasvu. Peale võid juua näiteks tassikese piparmündi teed- toob mõnusa une )
juuni 1, 2009 at 5:32 p.l. #199397ingrid81
MemberÄra põe Ingrid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga nagu juba öeldud, mida rohkem tavatoitu, seda parem. Sheiki vajad peale trenni või siis, no kui TÕESTI on väga kiire või pole võimalust muud sööki süüa.
Õhtuks eelista valke ja häid rasvu. Peale võid juua näiteks tassikese piparmündi teed- toob mõnusa une )
sa oled niii armas , iga söna sinult saab minult naeratuse esille
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>teen köike nii , nagu sa öppetad ja vot … aasta pärast tulen ja näitan sulle ennast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
milliseks sa oled mind aitanud teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.