Skip to main content

Mina-pildid+jutt

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Mina-pildid+jutt

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    meesi
    Member

Aga lihased on ju olemas ja on näha, et mees on asjaga tegelenud. Miks alati tahetakse rohkem ja rohkem ja ei lepita juba olemasolevaga (kui sa pole just kulturist vms)? Kui mina satun paari aasta pärast ehk etappi, kus inimesed mind märkavad ja kiidavad, siis võin ma juba asjaga rahul olla ja lõdvemalt võtta ning taset hoida.

Kulturismis ongi see jama ,et lihas peab kogu aeg “mänglema”.Mida mul muud teha on Räpinas seal maadlus-ja karatrenni pole ,mis mind peale jõusaali huvitaks.Kossu ja jalkat ,ah viitsin ma jeh.Muidugi mu põhjustest(neid oli 8) on üks see ,et olla oma kaksikvennast põkim,siis peaksin 10 kilo juurde võtma(võiks olla liha arvelt).Aga kes teab, viskab ükspäev kopa ette ja hakkan hoopis laulmisega tegelema(on plaanis küll).

A ma ei saanud aru, mis teema mõte on? Lihtsalt näidata ennast või tahad midagi konkreetselt küsida või öelda?

Näidata enda algset saavutust.

shreku
    Member

Minu arust töötab kõige paremini 4 jaotatud kava.

kui sinu puhul töötab, siis ei pruugi teiste puhul sama efekt olla. Minul puhul töötab 3-ks jaotatud kava paremini. Kõik on individuaalne.

shreku
    Member

kui sinu puhul töötab, siis ei pruugi teiste puhul sama efekt olla. Minul puhul töötab 3-ks jaotatud kava paremini. Kõik on individuaalne.

Jah, täiesti õigus. Samas peab kõik vriandid enne läbi proovima. Siis valima välja enda jaoks parima.

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.