Mina-pildid+jutt
- This topic has 18 replies, 11 voices, and was last updated 19 years, 6 months tagasi by
shreku.
-
AutorPostitused
-
juuli 20, 2006 at 8:54 e.l. #8039
meesi
MemberTere
Olen 20 noormees ja jõusaaliga tegelenud 3 aastat.Treenerit pole olnud ,rohkem isehakkaja(kellel on treener,respect).Muidugi enne jõusaalis käimist nooremas eas tegelesin jooksmisega(praegult enam nii metsikult ei jookse),1 aasta suusatamisega ja 3 aastat ju-jutsuga.Lühidalt 3 aastast. esimesed 2 aastat olin jõusaali harrastaja ei mingit toitumis- ja treeningkava,Ma ei teadnud siis veel jõusaali võludest vaid selle kahjudest. Ükskord proovisin üht treeningkava ütleme 1 aasta tagasi ja tollest ajast olen kasutanud oma aretatud kavasid,pole raha ,et lasta tegijal koostada.Viimane aasta võtsin käsile,kuna Räpinas polnud midagi mõistliku teha ,tõeline pommiauk.Kes Räpina Aianduskooli jõusaalis on käinud see teab, kui saast olukord seal on,tuleb olla lihtsalt leidlik.Jalgu oli seal saast treenida..Hakkasin seal endale treening kavasid koostama ja 5x nädalas trenni tegema ,toitumisele panin rohkem rõhku sai isegi 100g valku päevas kätte,võrreldes eelmiste 2 aastataga kus vaevalt päevas sai 60g valku kätte,majanduslik olukord ei lubanud.
Hüpoteesid ,miks hakkasin käima jõusaalis ei kirjuta siia ,kuna olen 100% kindel, et nende üle hakkatakse naerma.Põhjusi on 9,miks hakkasin jõusaalis käima.
My Webpage minu pildid ,pole kuigi kvaliteetsed , oli kiire.
Lihas mis mul ültse ei kasva on Lailihasja, mis kasvab tasakesi on Rind ja reied.
Viimase kava järgi ei treeninud tritrepsit(rinnapäeval saab piisavalt vatti)
Viimane kava mida kasutasin oli 5x nädals.2x tegin rinda,jalgu(1x Räpina prives ja 1x Aianduskoolis),2 bitsepsit, lailihast ja 1x õlga ja säärt nädalas.Muidu enne seda kava tegin kõiki lihaskruppe peale kõhtu 1x nädalas.Nüüd on suvi käes ja üritan valmis saada 3x nädalase kava ,pole aega enam 5x käia.
Kui tahad midagi küsida siis küsi, kui kommenteerid siis midagi tarka ja harivat(loll jutt jätta välja,tänud)
On julgeid veel ,kes näitavad oma suvist vormi.Kui ei ole soovi ,ega keegi ei sunni.
Edu treeninguteks ja mõnusat suve.
juuli 20, 2006 at 9:22 e.l. #87740TANK
Membermina arvan et sa sõid vähe ja treenisid üle.
süüa on vaja ikka korralikult… pane kuni 200g valku päevas ja treeni üle päeva… kava jaga kolmeks…
küll tulemused ka tulevad….
kui massi ei tule kohe kuidagi… mine jõu peale välja ja tuleb mass ka järgi
enda vormiga ei hakka siin hiilgama… eks seda näevad sügisel kõik laval
loodan ollla arvestatav konkurent klassikalises või -80-s
ütlen vaid et teen täiega säärt mis mul eelmine aasta suht olematu oli… ja nüüd on säär 43cm ja enamvähem…
eks paistab kuda sügiseks vorm tuleb.
juuli 20, 2006 at 10:37 e.l. #87744joey
Memberviska ka oma kava üles, siis saab parema ülevaate asjast ja paremini juhendada.
juuli 20, 2006 at 11:18 e.l. #87745Alexander Andrusenko
ModeratorA ma ei saanud aru, mis teema mõte on? Lihtsalt näidata ennast või tahad midagi konkreetselt küsida või öelda?
juuli 20, 2006 at 11:32 e.l. #87747Kuup
MemberMIs jõunäitajad on?
PS! pilte, mille nimed on täpitähtedega, neid ei taha mul avada…saad ümber nimetada?
juuli 20, 2006 at 1:35 p.l. #87748salver
Membertere!
Minul kokku niipalju jõusaali aastaid ei tule, kui olen teinud muud sporti aktiivselt. Sinu pilte vaadates tundun olema umbes samasugune…muidugi minu enda jaoks ei midagi erilist veel. Trenni teen 3-4 korda päevas kolmeks jaotatud kava järgi ja mulle see sobib. Kusjuures hea on just see, et jalgade jaoks on eraldi päev.
Toitumise kohapealt on jah nii, et üritan tarbida ka kuskil 200g valku/päevas (ainus asi mida ma jälgin) ja süsivesikuid nii “tunde järgi”. Siiani on tunne hea olnud nii enne kui ka pärast trenni…kahese kava järgi treenides ei olnud pärast trenni hea tunne, kuna see nagu kurnas täiega ära.
Sinu valgukogus on jah ikka imeväike. Sellega nagu lihased eriti kasvada ei taha. Enne kui ise hakkasin toitumist jälgima ja sõin mida kätte sain siis ega kiita polnud….enesetunne treeningul loid ja lõpus raänk väsimus. Ma ikka tegin looma kombel trenni ka vahepeal…
hetkel pole sarnaseid pilte vastu pakkuda, aga kavas on need sel suvel veel teha…
Jõudu ja tervist
juuli 20, 2006 at 1:53 p.l. #87750Creek
Membertere!Minul kokku niipalju jõusaali aastaid ei tule, kui olen teinud muud sporti aktiivselt. Sinu pilte vaadates tundun olema umbes samasugune…muidugi minu enda jaoks ei midagi erilist veel. Trenni teen 3-4 korda päevas kolmeks jaotatud kava järgi ja mulle see sobib. Kusjuures hea on just see, et jalgade jaoks on eraldi päev.
Toitumise kohapealt on jah nii, et üritan tarbida ka kuskil 200g valku/päevas (ainus asi mida ma jälgin) ja süsivesikuid nii “tunde järgi”. Siiani on tunne hea olnud nii enne kui ka pärast trenni…kahese kava järgi treenides ei olnud pärast trenni hea tunne, kuna see nagu kurnas täiega ära.
Sinu valgukogus on jah ikka imeväike. Sellega nagu lihased eriti kasvada ei taha. Enne kui ise hakkasin toitumist jälgima ja sõin mida kätte sain siis ega kiita polnud….enesetunne treeningul loid ja lõpus raänk väsimus. Ma ikka tegin looma kombel trenni ka vahepeal…
hetkel pole sarnaseid pilte vastu pakkuda, aga kavas on need sel suvel veel teha…
Jõudu ja tervist
3-4 korda päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?! Äkki ikka nädalas?juuli 20, 2006 at 2:07 p.l. #87752salver
Membertundub veits võimatu jah….vabandan mittekorrektse info eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 21, 2006 at 7:27 e.l. #87776greenu
Membereino pole ju hullu 3×7 seega 21 trenni nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … sellega vist saaks kusagile rekordite raamatusse … 
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 21, 2006 at 7:35 e.l. #87779Alexander Andrusenko
Moderatorgreenu: ei saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 21, 2006 at 9:22 e.l. #87781Fre
MemberAga lihased on ju olemas ja on näha, et mees on asjaga tegelenud. Miks alati tahetakse rohkem ja rohkem ja ei lepita juba olemasolevaga (kui sa pole just kulturist vms)? Kui mina satun paari aasta pärast ehk etappi, kus inimesed mind märkavad ja kiidavad, siis võin ma juba asjaga rahul olla ja lõdvemalt võtta ning taset hoida.
juuli 21, 2006 at 9:37 e.l. #87782salver
Membertulebki tahta rohkem just senikaua, kuni rahul ollakse endaga. Palju oleneb ka eeskujudest, kellega ennast võrreldakse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 21, 2006 at 11:58 e.l. #87794joey
Membersee on juba inimese loomuses, et tahta aina rohkem ja rohkem. seda siis üksküik mis vallas. isegi miljonärid ei pruugi rahul olla, ikka on vaja rohkem teenida ja rikkust koguda. kui nüüd mõtlema hakata siis see on ju iseenesest väga hea omadus ju. ilma selleta ei liiguks asjad ringi, ei toimuks arengut.
juuli 21, 2006 at 6:45 p.l. #87807redemption
MemberSul tundub olevat kavaga tõesti probleeme. Ise ma olen teinud tõsisemat trenni kuskil aasta, poolteist (Jalga ja selga sellest pool aastat). Olen söönd küll lisa proteiine, kuid mitte midagi erilist. Jalapressi jõun juba teha 300 KG, kui algul tegin kuskil 100-ga. Proovi käi rohkem suurte linnade jõusaalides, keegi ikka aitab ja jagab veidi õpetussõnu. Ma olen paljud oma “leiutised” sellega õmber muutnud ja kvaliteetset trenni tegema hakanud. Alati ei pea suuri summasi kavade eest välja käima, uuri materjale, koosta kava ise ja säästad palju. Algul võib veidi võssa minna aga lõpuks leiad selle õige kava:) Ära kehvade tingimuste pärast loobuda kavatse, las see motiveerib sind.
juuli 21, 2006 at 10:42 p.l. #87812meesi
Memberviska ka oma kava üles, siis saab parema ülevaate asjast ja paremini juhendada.Tegin omale uue kava, pole veel seda suurt rakendanud alles oli “demo” nädal. See on jõu kava 4-8x 3seeriat (8×1: 6×1: 4×1) pausid 2min või tasuks pikemad olla. Eelmine kava oli 8x 4seeriat ja pausid 1min seeriate vahel ja üleeelmine kava oli 10x 4seeriat pausid 1,5min.Üritan kõikidesse lihastesse uue kava abil jõudu saada.Kahtlen ,et Te sellest suurt aru saate, kuna ma ei tea nende harjutuste õigeid nimesid(treenerita algaja) panin oma sõnadega need kavasse.Muutused on teretulnud ja kasuliku info eest Aitäh.Utoopia ,kuid kas kõhtu tasuks ka teha jõu eesmärgil teatud raskustega 4-8x 3seeriat (8×1: 6×1: 4×1) pausid 2min muidu teen 15-20x 3 seerjat paus 30 sekki.Kõhuarjutusi tehes teen iga trennipäev erinavaid harjutusi või tasuks teha 3x nädalas samu kõhu harjutusi ,et kõht areneks ühe arjutusega veidi.Või tasuks teha 5×5.
l Päev
Rind Kangi surumine horisontaal pingil
Kangi surumine kaldpingil(ül.rind)
Pull ower kangiga (Kas on mõttet seda teha jõu eesmärgil,mida võiks muidu teha )
Hantlitega lendamine kaldpingil
Bitseps Kangi tõsted peopesad üleval ( eelmises kavas tegin laia haardega seda,kas
Hantlite tõsted,püsti asendis
Tritseps Tren. Kangi alla surumine
Kukla tagant ülesse surumine
Kõht 2 harjutust
ll Päev
Lailihas Tren.kangi tõmmbede kuklasse (Kangi haare on õlgadest natuke laiem,varem tegin nii laialt kui võimalik)
Tren.kangi tõmmbede rinnale (Kangi haare on õlgadest natuke laiem,varem tegin nii laialt kui võimalik)
Tren.sarve kangiga tõmme rinnale istukil olles (See on see kahe “konksuga” kang ,kus peopesad on vastakuti)
Tren.sarve kangiga tõmme istudes (Nagu sõuaks paadiga, kuid selg on sirge ja käed töötavad)
Trapets Kangi tõsted püsti asendis,käed koos (ütleme õlgade tõsted)
Hantlitega lendamine. ( Ei oska seda harjutust kirjeldada)
Säär Püsti asendis,varbad sissepoole ( Sissepoole ja väljapoole ,kuna siis võtab läbi mõlemad säärlihased)
Püsti asendis,varbad väljapoole
Kõht 2 harjutust
lll Päev
Jalg Jalgadega suruminetrenazööril
Hack-kükk
Jalgade sirutamine trenazööril
Tren.kõhuli olles jalgade tõsted pepu peale
Õlg Kangi lükked kukla tagant
Hantlite tõsted küljelt
Selg 90` hantlite tõsted
Kõht Hantli tõsted küljelt
2 harjutust
Sama kava, kuid juttu on vähem
l Päev
Rind Kangi surumine horisontaal pingil
Kangi surumine kaldpingil(ül.rind)
Pull ower kangiga
Hantlitega lendamine kaldpingil
Bitseps Kangi tõsted peopesad üleval
Hantlite tõsted,püsti asendis
Tritseps Tren. Kangi alla surumine
Kukla tagant ülesse surumine
Kõht 2 harjutust
ll Päev
Lailihas Tren.kangi tõmme kuklasse
Tren.kangi tõmme rinnale,
Tren.sarve kangiga tõmme rinnale
Tren.sarve kangiga tõmme istudes
Trapets Kangi tõsted püsti asendis,käed koos
Hantlitega lendamine.
Säär Püsti asendis,varbad sissepoole
Püsti asendis,varbad väljapoole
Kõht 2 harjutust
lll Päev
Jalg Jalgadega surumine trenazööril
Hack-kükk
Jalgade sirutamine trenazööril
Tren.kõhuli olles jalgade tõsted peele
Õlg Hantlite tõsted küljelt
Selg 90` hantlite tõsted
Kõht Hantli tõsted küljelt
2 harjutust
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.