Mina ei saa ikka aru !
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Mina ei saa ikka aru !
- This topic has 18 replies, 11 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
htilga.
-
AutorPostitused
-
aprill 12, 2012 at 6:04 e.l. #142189
htilga
MemberPelgalt “õhtust” ei saa ka päris su toitumist korrigeerida. Palju sõltub ka sellest, et millise iseloomuga su treening on (st. mis trenni sa teed? – sellest sõltub makrotoitainete osakaal). Tarvilikud komponendid on veel vanus, sugu, päevane aktiivsus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
Kui eesmärgiks on kaalu kaotada (eeldatavalt rasvhapete arvelt), siis on mõistlik pakkuda kehale piisavalt kauakestvat koormust (nt. jalgrattasõit, jooksmine), et langeks vere insuliini konsentratsioon(mis soodustab rasvade kasutuselevõttu energeetilise allikana), kuid samas siiski mõõdukal intensiivsusel, et laktaadi konsentratsioon liiga kõrgeks ei läheks (nimelt kui vere laktaat tõuseb üle 3-4 mmol / L ,siis see takistab rasvavarude energeetilist kasutamist).
aprill 12, 2012 at 2:48 p.l. #141748ketri
MemberOlen 17 aastane kaalun 63,7 ja olen 164cm pikk
Käin trennis Planetspordis 5 korda nädalas, ja tavaliselt enne Planetit käin oma trennis, tantsimas, mitte igapäev ( see ei ole eriline kaloripõletus ega lihaste treenimine , pigem selline hobi )
Peamised trennid: (1 h )
spin
bodypump
bodycombat
bodyjam
selg/kõht/tuhar
sellised suhteliselt väsitavad trennid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna olen algaja selles kaalu langetamises , siis ma ju eriti midagi veel ei oska , mõtlesin lihtsalt , et muudan söögi ära ja et oleks trennides suurem koormus .. ,kuid ei oska ju vaadata mitu % olen valke tarbinud, süsikaid , rasva jne.
Ei saa ju teada näiteks kui palju valke koolitoidus on jne …
Mis ma nagu siis tegema peaksin veel , et tulemusi oleks juba rannahooajaks näha ja et see kõik oleks ikka tervislik ja nii..
Panen siia tänase toitumise kuigi õhtust veel ei ole märgitud , oskate ehk nõua anda veel :
Hommik
Riisisalat
activia jogurt
1 leib kanasingiga
Lõuna
koolitoit-
kapsasupp kesmine ports
1 ja pool leiba
beebiporgandid veits
kohupiim kisselliga (natukene mekkisin)
vahepeal sõin 1 õuna ära
Vahepala
juurviljad (100g) munaga(praetud)
lihapall (väike)
sepik(34kcal) kanasingiga
jJoogijogurt 150 g
3 kaeraküpsist
aprill 12, 2012 at 4:31 p.l. #141623nightq
MemberValku on liiga vähe, samuti kasulikke rasvu ning süsivesikuid on ikka liiga palju.
aprill 12, 2012 at 5:32 p.l. #141584ROtter
MemberPelgalt “õhtust” ei saa ka päris su toitumist korrigeerida. Palju sõltub ka sellest, et millise iseloomuga su treening on (st. mis trenni sa teed? – sellest sõltub makrotoitainete osakaal). Tarvilikud komponendid on veel vanus, sugu, päevane aktiivsus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
Kui eesmärgiks on kaalu kaotada (eeldatavalt rasvhapete arvelt), siis on mõistlik pakkuda kehale piisavalt kauakestvat koormust (nt. jalgrattasõit, jooksmine), et langeks vere insuliini konsentratsioon(mis soodustab rasvade kasutuselevõttu energeetilise allikana), kuid samas siiski mõõdukal intensiivsusel, et laktaadi konsentratsioon liiga kõrgeks ei läheks (nimelt kui vere laktaat tõuseb üle 3-4 mmol / L ,siis see takistab rasvavarude energeetilist kasutamist).
Üldjuhul on nii, et madala intensiivsusega tunniajane treening võrdub umbes 30 minutilise intensiivse treeninguga.
http://www.fitness.ee/artikkel/1104/rasvapoletamine-ja-treening-
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.