Milos Sarcev
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Milos Sarcev
- This topic has 31 replies, 21 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
inside14.
-
AutorPostitused
-
veebruar 15, 2007 at 4:14 p.l. #106511
V8
MemberMida rängem trenn, seda parem tunne on peale trenni.
veebruar 15, 2007 at 5:07 p.l. #106537anja
MemberMida rängem trenn, seda parem tunne on peale trenni.okse

” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2007 at 6:31 p.l. #106554sixtep
MemberMida rängem trenn, seda parem tunne on peale trenni.Selles on sul totaalselt õigus!
veebruar 15, 2007 at 6:55 p.l. #106557Kuup
MemberSelles on sul totaalselt õigus!päris ongi.
veebruar 15, 2007 at 6:59 p.l. #106558-aron-
Memberpäris ongi.No kui ta tunneb ennast peale sellist trenni paremini,siis sa ei saa ju õelda,et see nii ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2007 at 7:09 p.l. #106559Kuup
MemberSee ei kehti kaugeltki kõigi kohta ja usun et ka temal on erandeid. See oleneb ju vaimsest ja füüsilisest ettevalmistusest. Mõnikord kui on mitu rasket treeningut tehtud ja siis teed kergema ükspäev, vot siis on alles hea olla, mõnus positiivne surin peale trenni, täna kogesin
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2007 at 8:26 p.l. #106574sixtep
MemberNii palju kui on inimese, nii palju on ka arvamusi.
veebruar 15, 2007 at 8:44 p.l. #106577asdfghjkl
MemberTegemist oli üsna teatraaalse videoga. Vaevalt, et tippkulturistid oksendavad sagedasti. See oksendamine oli lisatud kunstilistel eesmärkidel, et oleks uhkem film või nii. Oksendama ükepingutus kül lei aja, pigem võtab korraks pildi eest kui on sobiv konditsioon.
veebruar 15, 2007 at 8:54 p.l. #106579MEE
MemberTegemist oli üsna teatraaalse videoga. Vaevalt, et tippkulturistid oksendavad sagedasti. See oksendamine oli lisatud kunstilistel eesmärkidel, et oleks uhkem film või nii. Oksendama ükepingutus kül lei aja, pigem võtab korraks pildi eest kui on sobiv konditsioon.teeme ikka nii, et kui ei tea millest Sa räägid siis parem ole üldse tššššš eks?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oksendama võivad ajada mitmed asjaolud nagu näiteks pulss on nii taevasse aetud ja ta pole intervallis vaid ongi pidevalt üleval [ kiiruisutajana olen selle hullusega paar korda hakkama saanud kus väntan pulsiga 190 ja nii paarkümmend minutit – enda mahalaskmise tunne on, siis õhupuudusest (vist ) hakkab kõht krampi kiskuma ( ma ei räägi pistmisest ) ja hakkabki vaikselt oksemaik suhu tulema. Teiseks olen tähele pannud, et kui liiga vara teha trenni, i mean kui alles on söödud siis võib sama asi juhtuda, et tuleb välja kui koormus on suur ( olen ka paar korda okse kurku tõmmanud ette kallutatud kangiga vastu kõhtu harjutust tehes ) a see kõik oli siis kui vähe rumalam sai oldud ja mõttetu enesepiinamisega sai tegeletud, nüüd vähe targem ja enam selliseid jubedusi oma kehaga ei tee )
veebruar 15, 2007 at 9:07 p.l. #106581asdfghjkl
Memberteeme ikka nii, et kui ei tea millest Sa räägid siis parem ole üldse tššššš eks?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Oksendama võivad ajada mitmed asjaolud nagu näiteks pulss on nii taevasse aetud ja ta pole intervallis vaid ongi pidevalt üleval [ kiiruisutajana olen selle hullusega paar korda hakkama saanud kus väntan pulsiga 190 ja nii paarkümmend minutit – enda mahalaskmise tunne on, siis õhupuudusest (vist ) hakkab kõht krampi kiskuma ( ma ei räägi pistmisest ) ja hakkabki vaikselt oksemaik suhu tulema. Teiseks olen tähele pannud, et kui liiga vara teha trenni, i mean kui alles on söödud siis võib sama asi juhtuda, et tuleb välja kui koormus on suur ( olen ka paar korda okse kurku tõmmanud ette kallutatud kangiga vastu kõhtu harjutust tehes ) a see kõik oli siis kui vähe rumalam sai oldud ja mõttetu enesepiinamisega sai tegeletud, nüüd vähe targem ja enam selliseid jubedusi oma kehaga ei tee )
Niiet kui pulss on pikka aega kõrge, siis tekib esmalt (!) okserefleks? Ma pole seda kogenud, aga eks võtan siis teadmiseks. Kui kõht on täis ja sporti teha, sisi tekib okserefleks küll, seda olen kogenud küll.
veebruar 15, 2007 at 9:27 p.l. #106582gmaster
Memberolen ise ka seda squat til u puke asja teind
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ka üks mu sõber on seda kogenud
usun ka et see on pulsiga seotud
vähemalt hakkas peale seda parem
veebruar 15, 2007 at 9:44 p.l. #106585inside14
MemberEndal ka korra juhtund seda okse värki trennis, minul siis nimelt asi oli selle, et oli kiire ja sõin käppelt ära ning ruttu trenni aga ega see vist parim varjant polnud ja kusjuures veel jalapäev kah nii, et siis see juhtuski!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tagantjärgi targem!Vigadest õpitakse!
veebruar 15, 2007 at 10:17 p.l. #106589MEE
MemberNiiet kui pulss on pikka aega kõrge, siis tekib esmalt (!) okserefleks?kus Sa selle “esmalt” välja lugesid?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2007 at 8:04 e.l. #106602Ott Kiivikas
MemberKui oleks mingi uuring tehtud, et ainult läbi oksendamise saab tippu, siis pürgiksin tõenäoliselt sinna poole, kuid kahjuks ei tea et selline uuring oleks läbi viidud. Intensiivsel treeningul on oma plussid, kuid tihti tehakse lihtsalt ületreening, nii et ka ise ei soovitak antud videost hakata midagi kopeerima, sest leian , et kohati on tegu rumalusega mitte eeskujuga.
veebruar 16, 2007 at 10:11 e.l. #106606rait83
MemberKas selline raskuste vibutamine ja kehaga jõnksutamine nagu selles vidos mõndade harjutuste puhul, ongi õige treeningviis või?
Väga paljudes igasugustes profikulturistide treeningvideotes trehvab ka sellist asja.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.