Millist veebipäevikut kasutada??
- This topic has 23 replies, 19 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
laxative.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 3, 2010 at 9:19 e.l. #246960
Smuki
MemberVanal heal ajal, kui ma excelist ei teadnud midagi, kasutasin üht kaustikut, kuhu siis vastavad tabelid sisse joonisin. Kui mul oleks juba tol ajal samad võimalused kasutada olnud, oleks mu tabel selline välja näinud:
http://web.zone.ee/smuki/jousaal.xls
Seletused on faili teisel lehel (Sheet).
Eks igaüks peaks siis vastavalt oma soovidele selle ümber kohandama.
Parandused ja soovitused on teretulnud!
Edu!
jaanuar 4, 2010 at 3:31 p.l. #247166daman
MemberPlaneerimine, toitumine, tegelikud tulemused, taegelik vs. planeeritud. Terve hunnik erinevaid grafikuid, raporteid ja igasugu muud kama.
jaanuar 4, 2010 at 5:01 p.l. #247173kunnar
MemberMa jälle kirjutasin endale trenni logi pidamiseks spetsiaalse programmi. Google appspot-i (Java) paigaldasin, kui see midagi kellegile ütleb siin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aeg-ajalt trein featuure juurde, kui viitsimist ja vajadust on.jaanuar 4, 2010 at 5:39 p.l. #247178Bulletproof
MemberVanal heal ajal, kui ma excelist ei teadnud midagi, kasutasin üht kaustikut, kuhu siis vastavad tabelid sisse joonisin. Kui mul oleks juba tol ajal samad võimalused kasutada olnud, oleks mu tabel selline välja näinud:http://web.zone.ee/smuki/jousaal.xls
Seletused on faili teisel lehel (Sheet).
Eks igaüks peaks siis vastavalt oma soovidele selle ümber kohandama.
Parandused ja soovitused on teretulnud!
Edu!
ma olen tavaliselt trennis kohe kirja pannud raskused jne. a kas sa toksid kodus siis exceli tabelisse arvud ümber või jätad meelde? kuidagi topelt töö tundub lihtsalt. tahaks su metoodikat teada
jaanuar 4, 2010 at 9:34 p.l. #247198Mikk Raudsepp
Memberma olen tavaliselt trennis kohe kirja pannud raskused jne. a kas sa toksid kodus siis exceli tabelisse arvud ümber või jätad meelde? kuidagi topelt töö tundub lihtsalt. tahaks su metoodikat teadaPrindid selle tühja tabeli välja ja täidad trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ma ise kasutasin ka vahepeal seda tehnikat.jaanuar 5, 2010 at 6:16 e.l. #247213Smuki
Memberkas sa toksid kodus siis exceli tabelisse arvud ümber või jätad meelde?See oleks üsna mõtetu tegevus, kui need paberil juba olemas on. Ise ma seda ei kasuta, aga kui kasutaks, siis prindiks ikka välja ja täidaks trenni ajal.
jaanuar 5, 2010 at 9:28 e.l. #247243Bulletproof
MemberPrindid selle tühja tabeli välja ja täidad trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ma ise kasutasin ka vahepeal seda tehnikat.ega paremat varianti vist pole jah.
jaanuar 5, 2010 at 10:53 e.l. #247265PulseR
MemberIse kasutan ka exceli tabelit.
Samas kui minil põhjusel peaks veebi kolima, siis ilmselt müraks Google asjadega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2010 at 4:53 p.l. #247330laxative
MemberKasutan ise täiesti tavalist ruudulist vihikut, täitsa sobib! Saab selliseid plaaniväliseid asju ka kritseldada, kui tuju tuleb.
Ehk isegi on exceli variant parem, kuid printeril tint otsas ning seega jääb ära vast.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.