sellel nagu eriti vahet pole kui rasvapõletajat sööd ja siis ikka veel magusat palju tarbid … et ürita kõigepealt magusaisust lahti saada …. see parim rasvapõletuse algus …. kui tunned et tahad midagi magusat poest siis osta õuna … või siis mingit puuvilja …. mitte saiakesi … või kommi shokot …
rasva põletajaid on paljude erinevate toimetega pead enne uurima mis su kehale sobib ….
http://www.bodybuilding.com/store/fatloss.htm
loe sealt …. seal 9 erineva toimega rasvapõletajat lahti seletatud …. kõigepealt vali millist soovid kasutada ja siis vali poest toode mis seda ka teeb … näiteks kui sulle meeldib magusat süüa siis sobiks sulle kas “süsivesiku blokeeria”<--carb blokker või siis "isu maandaja"<---Appetite Suppressants .... ise olen kasutanud termogeenset... kuid see ei sobi paljudele ... kõhuvalud ja isegi südame probleemid oleksid märksõnad
1 x Thermo Dynamx 672.00EEK <--- ise olen kasutanud
siit samast fitnessi poest …. võin kindlalt öelda et see töötas … töötab see siis nii et tõstab keha temp ja sellega sunnib keha rasva põletama et energiat saada et keha maha jahutada … kui võtsin ikka hommikul 3 tablakat ära siis tundsin kuidas hakkasin higistama ja keha temp tõusis …. et töötab …..
naine mul ei saanud võtta üle 1 tablaka kuna kõht hakkas meeletult valutama seega jällegi pead uurima proovima mis kehaga sobib …
huhh… märksõnaks ütlen veel effedriin ….. see on aine mis osades rasvapõletajates on osades mitte … soovitan effedriini vaba … kuna pidid olema kõrvalmõjud ….