Skip to main content

Millist toodet valida siit poest?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Millist toodet valida siit poest?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    kairito
    Member

Tahaks osta rasvapõletajat siit leheküljelt, aga ei tea ega oska valida. Käin mitu korda nädalas seipingus, kuid tiba probleeme ikkagi söömisega – kipun magusast kinni hoidma. Kes on proovinud neid rasvapõletajaid või siis ehk neid toiduasendajaid? Mida soovitate?

shreku
    Member

No kui magusat sööd, siis teda igaljuhul hommiku poole. Ega rasvapõletajad imet ei tee. Kõige paremad siin poes on Animal Cuts(vägagi hea) ja Eat&Lose.

kobras
    Member

Mina soovitaksin kas Universali voi Muscletechi tooteid.

Kui toit pole paigas, ei juhtu mingit imet. Esialgu proovi Fatburnerit poole tunni jooksul enne trenni juua, vaata, kuidas mõjub.

Taltsutamatu magusaisu võib tuleneda just ebakorrapärasest/ebaõigest söömisest—seega vaata esmalt siiski oma toidusedel üle.

Magusa vastu aitavad ka kroomi tabletid.

greenu
    Member

sellel nagu eriti vahet pole kui rasvapõletajat sööd ja siis ikka veel magusat palju tarbid … et ürita kõigepealt magusaisust lahti saada …. see parim rasvapõletuse algus …. kui tunned et tahad midagi magusat poest siis osta õuna … või siis mingit puuvilja …. mitte saiakesi … või kommi shokot …

rasva põletajaid on paljude erinevate toimetega pead enne uurima mis su kehale sobib ….

http://www.bodybuilding.com/store/fatloss.htm

loe sealt …. seal 9 erineva toimega rasvapõletajat lahti seletatud …. kõigepealt vali millist soovid kasutada ja siis vali poest toode mis seda ka teeb … näiteks kui sulle meeldib magusat süüa siis sobiks sulle kas “süsivesiku blokeeria”<--carb blokker või siis "isu maandaja"<---Appetite Suppressants .... ise olen kasutanud termogeenset... kuid see ei sobi paljudele ... kõhuvalud ja isegi südame probleemid oleksid märksõnad

1 x Thermo Dynamx 672.00EEK <--- ise olen kasutanud

siit samast fitnessi poest …. võin kindlalt öelda et see töötas … töötab see siis nii et tõstab keha temp ja sellega sunnib keha rasva põletama et energiat saada et keha maha jahutada … kui võtsin ikka hommikul 3 tablakat ära siis tundsin kuidas hakkasin higistama ja keha temp tõusis …. et töötab …..

naine mul ei saanud võtta üle 1 tablaka kuna kõht hakkas meeletult valutama seega jällegi pead uurima proovima mis kehaga sobib …

huhh… märksõnaks ütlen veel effedriin ….. see on aine mis osades rasvapõletajates on osades mitte … soovitan effedriini vaba … kuna pidid olema kõrvalmõjud ….

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.