Millist stiili soovitate?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Millist stiili soovitate?
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 6 months tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
juuli 23, 2008 at 4:45 p.l. #14326
suitsupakk
MemberOn plaanis sügisest alustada mingi aeroobika liigiga, kuid neid on nii palju, et ei teagi, mida valida. Olen 16 aasatne tütarlaps ja trenni teeksin selleks, et alguses kaotada reitelt (!) ja veidi ka pepult üleliigset rasva ning hiljem ennast veel edasi liigutada vormis hoidmise ja hea enesetunde nimel. Kõhuga nagu probleemi pole ja trennis käiksin 2x nädalas. Mida oskate soovitada?
juuli 23, 2008 at 4:46 p.l. #161282bumer325i
Membermis sa bodypumpist arvad?
juuli 23, 2008 at 6:24 p.l. #161302suitsupakk
MemberKaalusin alguses bodypumpi, aga siis hakkasin shapingu poole kiskuma. Kardan hirmsasti lihast kasvatada, sest jalgrattasõiduga on reitele juba omajagu seda ka kogunenud. Samas shaping tundub selline liiga võimlemine. Äkki peaks rohkem liikumist olema?
juuli 23, 2008 at 7:17 p.l. #161307Mailman
MemberKaalusin alguses bodypumpi, aga siis hakkasin shapingu poole kiskuma. Kardan hirmsasti lihast kasvatada, sest jalgrattasõiduga on reitele juba omajagu seda ka kogunenud. Samas shaping tundub selline liiga võimlemine. Äkki peaks rohkem liikumist olema?Ära karda lihast kasvatada, enamasti naised kardavadki, et kui hantlitega tegemist on, siis paari kuu pärast oled juba lihamägi, aga see pole nii
juuli 24, 2008 at 10:21 e.l. #161330suitsupakk
MemberAga ma lugesin, kuidas keegi kuskil kirjutas, et käis paar kuud bodypumpis ja jalalihas kasvas mühinal.
juuli 24, 2008 at 10:29 e.l. #161331pumper
MemberAga ma lugesin, kuidas keegi kuskil kirjutas, et käis paar kuud bodypumpis ja jalalihas kasvas mühinal.
juuli 24, 2008 at 11:21 e.l. #161335hehee
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.