Skip to main content

Millist stiili soovitate?

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Millist stiili soovitate?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    suitsupakk
    Member

On plaanis sügisest alustada mingi aeroobika liigiga, kuid neid on nii palju, et ei teagi, mida valida. Olen 16 aasatne tütarlaps ja trenni teeksin selleks, et alguses kaotada reitelt (!) ja veidi ka pepult üleliigset rasva ning hiljem ennast veel edasi liigutada vormis hoidmise ja hea enesetunde nimel. Kõhuga nagu probleemi pole ja trennis käiksin 2x nädalas. Mida oskate soovitada?

bumer325i
    Member

mis sa bodypumpist arvad?

suitsupakk
    Member

Kaalusin alguses bodypumpi, aga siis hakkasin shapingu poole kiskuma. Kardan hirmsasti lihast kasvatada, sest jalgrattasõiduga on reitele juba omajagu seda ka kogunenud. Samas shaping tundub selline liiga võimlemine. Äkki peaks rohkem liikumist olema?

Mailman
    Member

Kaalusin alguses bodypumpi, aga siis hakkasin shapingu poole kiskuma. Kardan hirmsasti lihast kasvatada, sest jalgrattasõiduga on reitele juba omajagu seda ka kogunenud. Samas shaping tundub selline liiga võimlemine. Äkki peaks rohkem liikumist olema?

Ära karda lihast kasvatada, enamasti naised kardavadki, et kui hantlitega tegemist on, siis paari kuu pärast oled juba lihamägi, aga see pole nii

suitsupakk
    Member

Aga ma lugesin, kuidas keegi kuskil kirjutas, et käis paar kuud bodypumpis ja jalalihas kasvas mühinal.

pumper
    Member

Aga ma lugesin, kuidas keegi kuskil kirjutas, et käis paar kuud bodypumpis ja jalalihas kasvas mühinal.
    hehee
    Member

Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.