Millist rasvapõletus söögilisandit soovitate?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Millist rasvapõletus söögilisandit soovitate?
- This topic has 36 replies, 9 voices, and was last updated 18 years tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2008 at 6:21 p.l. #117725
AlanBStard
ModeratorEi ole midagi kahtlast.
Vererõhku tõstavad need asjad, kuidas sellega on ?
jaanuar 12, 2008 at 7:22 p.l. #116879Peach
Membervererõhk on pigem madal! üldselt siiski normaalne
jaanuar 12, 2008 at 8:21 p.l. #116637Aile
Memberpõhiline on see,e t kui ma kapsli võtan hommikul näiteks, siis just sama päeva õhtul tekib veider tunne ja järgmisel päeval on selle jätkumine garanteeritud.aga kui targemad nüüd ka koostist vaatasid, siis…pole ju midagi kahtlast?
Kui on selge, et halba enesetunnet tekitab just see kapsel, ei maksa seda v6tta. Korra v6id seda proovida koos s88giga, kui ikka tekitab halba enesetunnet, siis see sulle lihtsalt ei sobi.
jaanuar 12, 2008 at 8:54 p.l. #116534Peach
Membertänan hea nõu eest, proovin siis veel korra ja kui ikka paha hakkab, siis annan naabri kassile
jaanuar 12, 2008 at 9:08 p.l. #116441mullaonu
Membertänan hea nõu eest, proovin siis veel korra ja kui ikka paha hakkab, siis annan naabri kassile
ega siis jäägi muud üle, kui trennis tugevamini edasi mütata, rasvapõletajad pole tõenäolislt minu abilised selles asjas….
Sa võid üldiselt seal saalis ka elada aga ikka kasu pole midagi. Tee endal elu kergemaks ja telli kava
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või loe see artikel läbi, ehk saad targemaks http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2008 at 10:04 e.l. #115879Peach
Membermul selline kava on olemas, mis jõusaali treener tegi! aga see puudutab esialgu vaid treeningut. toitumise kohapealt peaksin vist temaga uuesti ühendust võtma. mul on millegipärast selline eelarvamus, et inimene, kes minuga on silmast-silma kohtunud, oskab kava mulle sobivamalt koostada
jaanuar 13, 2008 at 10:18 e.l. #115747mullaonu
Membermul selline kava on olemas, mis jõusaali treener tegi! aga see puudutab esialgu vaid treeningut. toitumise kohapealt peaksin vist temaga uuesti ühendust võtma. mul on millegipärast selline eelarvamus, et inimene, kes minuga on silmast-silma kohtunud, oskab kava mulle sobivamalt koostada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just toitumist ma pidasingi silmas
Ilma selleta võib su tegevus saalis suht mõtetuks muutudu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2008 at 10:24 e.l. #118391Peach
Memberjust see toitumise osa ongi kõige raskem…
aga eks ta õige ole, tuleb kätte võtta! vaatan, mis personaaltreener räägib. Kui kahtlane tundub, siis tellin siit ka ja hakkan võrdlema
jaanuar 13, 2008 at 3:27 p.l. #114399AlanBStard
Moderatortänan hea nõu eest, proovin siis veel korra ja kui ikka paha hakkab, siis annan naabri kassile
ega siis jäägi muud üle, kui trennis tugevamini edasi mütata, rasvapõletajad pole tõenäolislt minu abilised selles asjas….
Täis kõhuga võttes ei tohiks mingit erilist tunnet olla. Aga kui on, ära kassile küll anna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Anna kellelegi teisele.
Mulle võib ka anda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Zhenzhenni, kofeiini ja epigallokatehhiingallaadiga on see lugu, et neid ei ole kunagi liiga palju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2008 at 3:44 p.l. #114381gmaster
MemberECA stack on eestis keelatud
seda müüdi käest kätte delfi naistekas ja selle maaletooja ja jagaja sai vist krim süüdistuse
efedriin nimelt
rasvapõletaja ilma dieedita on mõtetu, aga ma vist olen see hüüdja hääl kõrbes…
jaanuar 13, 2008 at 3:59 p.l. #114374AlanBStard
ModeratorECA stack on eestis keelatudseda müüdi käest kätte delfi naistekas ja selle maaletooja ja jagaja sai vist krim süüdistuse
efedriin nimelt
Arst võib seda vabalt välja kirjutada, iseasi, kui palju neid arste on, kes seda teevad. Igatahes mõni on.
rasvapõletaja ilma dieedita on mõtetu, aga ma vist olen see hüüdja hääl kõrbes…Arvad sa tõesti et mõni alustab kõigepealt rasvapõletajast ja alles siis dieedist ?
Rasvapõletaja on üldse suhteline mõiste, enamikul selleks kasutatavatel asjadel on ka muid valdavalt positiivseid omadusi.
jaanuar 13, 2008 at 4:05 p.l. #114358hehee
MemberArvad sa tõesti et mõni alustab kõigepealt rasvapõletajast ja alles siis dieedist ?Arvad Sa tõesti, et selliseid on vähe? Ma ise näiteks olin üks selline, ega enne ei uskunud, kui omal nahal ja rahakotil järgi sai proovitud.
jaanuar 13, 2008 at 4:12 p.l. #124404AlanBStard
ModeratorArvad Sa tõesti, et selliseid on vähe? Ma ise näiteks olin üks selline, ega enne ei uskunud, kui omal nahal ja rahakotil järgi sai proovitud.Järgi proovimiseks on just tegelikult hea, kui menüüd teadlikult ei muuda. Siis näed täpselt, mis efekti põletaja annab
jaanuar 13, 2008 at 4:14 p.l. #114350hehee
MemberJärgi proovimiseks on just tegelikult hea, kui menüüd teadlikult ei muuda. Siis näed täpselt, mis efekti põletaja annab
Nägingi. Ainuke tulemus oli see, et süda oli paha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2008 at 4:15 p.l. #114346AlanBStard
Moderator