Skip to main content

Millist proteiini soovitate ?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Millist proteiini soovitate ?

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    Ott Kiivikas
    Member

Tavaharjutajal piisab alguses täiesti Hera80 vadaku konsentraadist, juurde lihtsalt dextrot, et katta süsivesikute vajadus. Hiljem võid proovida Whey 3 või Whey + – viimane on puhas vadaku isolaat, sisaldades ka 30 % hüdrolüüsitud vadakut (imendub 2 korda kiiremini kui tavaline vadaku konsentraat).

Loodan, et soovitusest on abi. Muul ajal kui peale trenni kata oma valguvajadus nagu Younger ütles tavatoidust.

actimel
    Member

Tavaharjutajal piisab alguses täiesti Hera80 vadaku konsentraadist, juurde lihtsalt dextrot, et katta süsivesikute vajadus. Hiljem võid proovida Whey 3 või Whey + – viimane on puhas vadaku isolaat, sisaldades ka 30 % hüdrolüüsitud vadakut (imendub 2 korda kiiremini kui tavaline vadaku konsentraat).

Loodan, et soovitusest on abi. Muul ajal kui peale trenni kata oma valguvajadus nagu Younger ütles tavatoidust.

Olgu, tänan soovituse eest

Gennadi
    Member

Aga kas võib võtta ka hera80 ja kõrvale banaan vms, et ei peaks süsivesiku pulbrit tarvitama?

actimel
    Member

Aga kas võib võtta ka hera80 ja kõrvale banaan vms, et ei peaks süsivesiku pulbrit tarvitama?

Muidugi võib! Ma arvan, et lausa peakski söögist need kätte saama, kuna pulbrid ei ole nii kasulikud kui toiduained.

timo116
    Member

Muidugi võib! Ma arvan, et lausa peakski söögist need kätte saama, kuna pulbrid ei ole nii kasulikud kui toiduained.

Ja see vähemkasulikkus väljendub Kuidas?

Lihtsalt uudishimulik..

actimel
    Member

Ja see vähemkasulikkus väljendub Kuidas?

Lihtsalt uudishimulik..

Kuna pulbrid on täis igasugu erinevaid aineid, pole ta siiski looduslik ja täisväärtuslik kui toiduaine.

younger
    Member

Oh jumal küll. Okei.

Esiteks- makaronilause oli iroonia. Sorry.

Teiseks- tarbi pulbrit, sest pigem võta natuke üle, kui et vähem

Hera 80 pluss banaan on suurepärane variant peale trenni, nagu Ott ütles.

Pulber ei ole vähem kasulik. Nendel on oma koht neile, kes mingil põhjusel valku tavatoidust kätte ei saa.

actimel
    Member

Oh jumal küll. Okei.

Esiteks- makaronilause oli iroonia. Sorry.

Teiseks- tarbi pulbrit, sest pigem võta natuke üle, kui et vähem

Hera 80 pluss banaan on suurepärane variant peale trenni, nagu Ott ütles.

Pulber ei ole vähem kasulik. Nendel on oma koht neile, kes mingil põhjusel valku tavatoidust kätte ei saa.

Ahsoo, ma ei tea kust kohast olen kuulnud, et pulber vähekasulikum.. Sain jälle targemaks

daemonium
    Member

Ahsoo, ma ei tea kust kohast olen kuulnud, et pulber vähekasulikum.. Sain jälle targemaks

Sul on need asjad tiba sassid …

kasulik … vähem kasulik …

“Pulber” on LISAND neile,kes seda vajavad.

Tavatoitu ta ei asenda.

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.