Skip to main content

Millist kava soovitaksite?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Millist kava soovitaksite?

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Nimelt olen jalgpalli mänginud 3-4aastat ja samuti tegelen ka rattasõiduga, siis minu jalad on võrreldes ülakehaga tunduvalt suurem. Sooviks endale sellist kava, mis oleks rohkem mõeldud ülekhale kui alakehale. Vaatasin fitnessi lehelt edasijõudnute kava, sest olen 4kuud käinud jõusaalis ja tagasi natuke rohkem edasi areneda., kuid seal kavas on tervelt teine päev mõeldud jalalihastele, mis on minujaoks suhteliselt mõtetu. Käin 3x nädalas!

Siiski tahaks endale kaheksjaotatud kava.

Ise mõtlesin:

1) päev

Rind

Õlg

Küljelihas

ÜlaSelg

Trapets

2) päev

Biitseps

Triitseps

Kõhulihased

Alaselg

Sääred/Reied

Mida muuta jne? Sooviks abi. Samuti millisesse päeva lisada käsivars?

asdfghjkl
    Member

Seda, et trapetsilihas ja ulaselg on kaks kattuvat moistet. Trapetsilihast jaotataksegi vertikaalsuunas kolmeks( piirkonnaks), trapetsi alaosaasub keset sega, keskosa abaluude vahel, ja trapetsi ulaosa siis rangluu korgusel kukla taha valja. Niiet ulaselja moiste sees ongi trapets juba olemas. Et lihtsalt infoks siis, loodan et ei eksinud seletusega. Et siis voiks trapetsi moiste valja jatta sealt esimest paevast, ulaselg juba sisaldab seda lihast.

Ah jaa. Kohulihaste puhul voib moelda nii kulgmisi ja eesmisi kohulihaseid. Muud nagu polegi lisada hetkel.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.