Millist jõusaali valida…?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » Millist jõusaali valida…?
- This topic has 20 replies, 10 voices, and was last updated 20 years, 1 month tagasi by
freshman.
-
AutorPostitused
-
detsember 14, 2005 at 5:35 p.l. #5976
Basix
MemberVanust 15. Millist jõusaali soovitate kasutada?
detsember 14, 2005 at 5:48 p.l. #64452freshman
MemberMV. Käinud seal juba 2 aastat, igati rahul.
detsember 14, 2005 at 5:54 p.l. #64453savi_
MemberIsegi viimased 2 kuud MV`s ja üsna rahul. Varustus on viisakas… aga riietuskapid on natuke nigelad ja dushialla mahub korraga 3 meest… kahemõttelisi nalju siinkohal mitte teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2005 at 6:20 p.l. #64456Basix
Memberokei tänan
aga
millest peaksin alustama
kui tahan saada
rinna
kõhu
ja seljalihaseid
detsember 14, 2005 at 6:23 p.l. #64457Rihostern
Memberokei tänanaga
millest peaksin alustama
kui tahan saada
rinna
kõhu
ja seljalihaseid
Alustama peaks siiski algajate kavast !
detsember 14, 2005 at 6:26 p.l. #64459Basix
Memberokei tänanaga
millest peaksin alustama
kui tahan saada
rinna
kõhu
ja seljalihaseid
Alustama peaks siiski algajate kavast !
ja milline on algajatekava?
detsember 14, 2005 at 6:31 p.l. #64460Rihostern
Member1. päev Üldfüüsilise vormi parandamine Seeria Info
»
Lamades surumine kangiga 3 x 8 – 10
»
Lendamine trenazööril küljele (õlalihased) 3 x 8 – 10
»
Pullover ( ületõmbed) lamades pingil hantliga 3 x 8 – 10
»
Allasurumised plokil 3 x 8 – 10
»
Küünarvarte kõverdamine seistes hantlitega 3 x 8 – 10
»
Jalapress 3 x 8 – 10
»
Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril 3 x 8 – 10
»
Säärtele seistes trenazööril pöiale tõus 3 x 8 – 10
»
Seljasirutajale keretõsted pukil 3 x 10 – 12
»
Kõhulihastele keretõsted kõhupingil 3 x max
Täpsemalt tahad vaadata siis tööriistad->treeningkavad
detsember 14, 2005 at 6:49 p.l. #64463tomster
MemberKuna sa elad Annelinnas ja arusaadavalt veel autoga ei sõida, siis tõenäoliselt ei viici sa MV-s, linna teises otsas käima hakata. Sellisel juhul võiksid valida näiteks kolme jõusaali vahel, mis peaksid Annelinnale hetkel kõige lähemal olema:
1. Arctic Sport Club (Eedeni keskuses) – Väga hea inventariga ja heade treeneritega, kuid kallis.
2. Elpatre tervisekeskus (Narva mnt. 27) – Keskpärane.
3. TÜ akadeemiline spordiklubi (Ujula 4) – Hinnad odavad. Inventar vastab samuti hinnaklassile, kuid see-eest hõlmab ka maneezi.
detsember 14, 2005 at 7:11 p.l. #64464savi_
MemberTomster – Klubi Elpatret ei eksisteeri enam suht koht oktoobri lõpust. Räägivad pankrotist vms… enne sai ka seal aastake kaks treenitud ja väga meeldiv seltskond ja treenimiskoht oli muidu. http://www.elpatre.ee/
Eedenis olev jõusaal tahab saada miskit lepingut ja kolm kuud ettemaksu vms .. hind tuleb päris mahlane.Kui sul kohe 3000 välja käia pole siis võib ära unustada. Sõber käis uuris asja.
detsember 14, 2005 at 8:15 p.l. #64470bohemianrhapsody
MemberTÜ ostis Elpatre jõusaali stafi ära ja nüüd asuvad need masinad staadioni tänaval Ülikooli staadioni hoones. Hind on seal oluliselt soodsam kui Elpatres, aga pikem maa minna.
Soovitan ka TÜ spordihoonet. Hind on vist mingi 140 EEKi 12 korra kaardi eest. Selle kaardiga saab ka Jakobi tn. 5 ülikooli jõuruumis käia.
detsember 14, 2005 at 8:37 p.l. #64479savi_
MemberOOT OOT .. kui TÜ`s on elpatre varustus nüüd .. siis on ju suhteliselt norm seal. Kuigi ega see pold väga varustus mis Elpatrest hea koha tegi vaid miljöö … aga varustus on nüüd oluliselt parem TÜ`s
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahva .. seda varianti peaks isegi kaaluma .. kuig ei krt MV on parem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2005 at 10:57 p.l. #64484phoe
Memberkus see täpsemalt asub seal?
detsember 15, 2005 at 7:57 e.l. #64492vend vähk
ModeratorTere!
Mul on hea meel, et kui noor jõusaalihuviline kirjutab mulle kirja ja ma ise ei saa vastata, siis head inimesed aitavad ja annavad päris hea ülevaate Tartus toimuvast. Ausalt öeldes oli ka minul seda informatsiooni kasulik lugeda, sest mul endalgi puudub Tartu jõusaalidest ja hindadest korralik ülevaade, kuigi kogu aeg küsitakse. Ise olen viimased 4 kuud treeninud Riia mäel, Kõrgema Sõjakooli jõusaalis, aga sinna tsiviilisikuid ei lasta…
to phoe: Pead ise mõlemad spordiklubid oma silmaga üle vaatama, sest peale sinu ei saa ju keegi teine otsustada. Esialgu uuri, kas saalis on treener ja mis kella ajal ta saalis viibib, samuti asukoht, hinnad.
Edu sulle ja kui oled juba hakanud treenima ja tahad oma tekkinud küsimustele vastuseid, siis siit foorumist saad ikka abi!
detsember 15, 2005 at 9:15 e.l. #64497savi_
MemberTÜ jõusaalis minuteada miskit konkreetset treenerit ei olegi või vähemalt siis ei old kui mina veel seal kunagi kergejõustikus käisin. Lihtsalt jooksuraja nurgataga oli eraldatud väike nurgake varustusega.
MV`s on treener täitsa olemas, aga seda küllaltki varajasel kellaajal.Tavaliselt kui mina 16:00 ajal trenni lähen siis enam pole,aga kuni kella 2 kindlasti on.
detsember 15, 2005 at 9:36 e.l. #64499 -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.