Skip to main content

milliseid toidulisandeid kasutada

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » milliseid toidulisandeid kasutada

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Hades
    Member

Tere Ott! Olen teinud peaaegu 2 aastat trenni ja lihas kasvab päris hästi. Olen kasutanud vahepeal kreatiini ja protein no 1 -te. Aga küsimus on on selles, et milliseid toidulisandeid te veel soovitaksite, et areng võimsam oleks? Olen vaadanud siin poes ringi aga paljudel toidulisanditel on juures kiri, et see on parim ja see on super, ning see on hoopis mega.Selline asi ajab veidi segadusse.

SHOXi
    Member

sinu areng mingi valgupulbri taha küll ei jää. Võid ainult proovida erinevaid tooteid, mis endale rohkem sobivad. Milleks üldse selliseid teemasid? Otsi foorumist natukegi. Täpselt sama teema oli siin päevakorras paar päeva tagasi.

Ott Kiivikas
    Member

Mul ei ole raske vastata, ise tarbin lisaks kreatiinile ka L-Glutamini ja BCAA aminohappeid ka Satur8. Siiani mingid muutused toimuvad, nii et midagi nendest võiks juurde võtta, selge on see et arenguks on vaja aega sa ei saa loota sama tulemust 2 aastaga mis enamus tegijaid 10 – 15 aastaga, seda aja vahet ja töö hulka ei saa vahele jätta ega kiirendada kuidagi ja kui kiirendad, siis need kiired lahendused ei ole tervislikud ja neid ma ei propageeri.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.