Millise Harjutusega Näeb Inimese Jõudu
- This topic has 51 replies, 33 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
märts 18, 2009 at 11:23 e.l. #187148
PaKaalu
MemberEks need baasharjutused ole
märts 18, 2009 at 5:16 p.l. #187196wilson
Membersangpomm – tehnika
kükk – näitab jalgade jõudu enamjaolt
jõutõmme – jalad,selg
rinnalt surumine – tehnika
jne.
Enamjaolt on ju kõik kas tehnika või erinevate lihasgruppide tugevus/treenituse tase ?
märts 18, 2009 at 5:22 p.l. #187198timo116
Membersangpomm – tehnikakükk – näitab jalgade jõudu enamjaolt
jõutõmme – jalad,selg
rinnalt surumine – tehnika
jne.
Enamjaolt on ju kõik kas tehnika või erinevate lihasgruppide tugevus/treenituse tase ?
Surumine, kükk, clean and yerk, jõutõmme…
wilsonile, rinnalt surumises tehnika? enamus vast mõtleb siiski võistlusreeglite järgi surumist, et jätad rinnale natukeseks seisma ja surud…mitte ei lase meeletu põrkega ja ei tõsta perset pingilt…
märts 18, 2009 at 6:13 p.l. #187207wilson
Memberminu arust saaks jõudu kui sellist näidata vaid mõne rammumeheharjutusega.Kuna isegi algul sai tehtud vaid rinda ja jalad jäetud kaugele kõrvale nii et mismoodi saaks siis teada kui tugev ma olen? ei saagi ju. igal inimesel varieeruvad jõud eri lihasgruppides. proovida vast siis sellise asjaga kus oleks näiteks võimalikult paljud lihasgrupid mängus ( palgi tõstmine maast pea kohale) ?
märts 18, 2009 at 7:26 p.l. #187212aivo1359
MemberKui valida ainult ühe näitaja baasil,siis on sangpomm.Minu arust on sangpomm füüsilise arengu suhtes väga mitmekülgne.See on minu kogemus.
märts 18, 2009 at 8:06 p.l. #187214jrx
MemberKui valida ainult ühe näitaja baasil,siis on sangpomm.Minu arust on sangpomm füüsilise arengu suhtes väga mitmekülgne.See on minu kogemus.Mis harjutus või näitaja see “sangpomm” on. Minu sangpomm on 24-kilone, kas mul on palju jõudu?
märts 18, 2009 at 8:22 p.l. #187219matti
MemberKui peaks võtma ühe hajurtuse,siis oleks see tõukamine, olümpiastiilis
märts 18, 2009 at 8:34 p.l. #187220T@fen@u
MemberMis harjutus või näitaja see “sangpomm” on. Minu sangpomm on 24-kilone, kas mul on palju jõudu?no mul ei olegi sangpommi võtta, olen päris jõuetu
märts 18, 2009 at 9:06 p.l. #187226Mart Muru
MemberSenikaua on mõttetu selle üle arutada, kuni teema postitaja pole täpsustanud oma küsimust
märts 18, 2009 at 9:10 p.l. #187227leinekas
Memberusun ,et jõudu näitab just svungimine – ülakeha, jõutõmme -käed ,haare ,selg ning kükkimine-jalg ,selg
märts 19, 2009 at 5:26 e.l. #187239Xero
MemberJõudu näitab selline harjutus kus on töös pea kõik keha lihased – kükk, jõutõmme ning osad oma keharaskusega tehtavad harjutused, mida teevad riistvõimlejad.
märts 19, 2009 at 6:43 e.l. #187243kunnar
MemberF = m * a . Jõud on mass korda kiirendus.
Lugesin hiljuti ühest raamatust näidet kangi rinnale võtmise ja jõutõmbe kohta – kuigi jõutõmbe puhul tõsteti poole suuremat raskust rakendati ikkagi kangi rinnale võtmise juures suuremat jõudu, sest kangi rinnale võtmine on kiire harjutus mida ei saa teha aeglaselt. Valemite järgi arvutati välja. Huvitav oli veel see, et võimet mingit raskust liigutada kiirust sealjuures arvestamata nimetati tugevuseks (strength). Ehk siis kui sa näiteks suudad teha jõutõmmet mehest x suurema raskusega, siis saad öelda et oled tugevam kui mees x. Samas sa ei saa kindlalt öelda et sul on rohkem jõudu kui mehel x, sest võib-olla see mees x suudab natuke väiksemat raskust tõmmata oluliselt kiiremini kui sina!
märts 19, 2009 at 9:34 e.l. #187259Tohman
MemberLõppude lõpuks, kas teema algataja defineerib mõiste “jõud”?
märts 19, 2009 at 10:24 e.l. #187266Samakamees
MemberF = m * a . Jõud on mass korda kiirendus.Lugesin hiljuti ühest raamatust näidet kangi rinnale võtmise ja jõutõmbe kohta – kuigi jõutõmbe puhul tõsteti poole suuremat raskust rakendati ikkagi kangi rinnale võtmise juures suuremat jõudu, sest kangi rinnale võtmine on kiire harjutus mida ei saa teha aeglaselt. Valemite järgi arvutati välja. Huvitav oli veel see, et võimet mingit raskust liigutada kiirust sealjuures arvestamata nimetati tugevuseks (strength). Ehk siis kui sa näiteks suudad teha jõutõmmet mehest x suurema raskusega, siis saad öelda et oled tugevam kui mees x. Samas sa ei saa kindlalt öelda et sul on rohkem jõudu kui mehel x, sest võib-olla see mees x suudab natuke väiksemat raskust tõmmata oluliselt kiiremini kui sina!
Korralik vastus küsimusele imo.
märts 19, 2009 at 12:19 p.l. #187285