Skip to main content

Milline trenazöör

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Milline trenazöör

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Allar
    Member

Tere,

Sooviks teada, et milline trenazöör valida rasva põletuseks? Mis samas ei kurnaks ka väga liigeseid ning oleks hea südamele? Trenažöör oleks mõeldud keskeas inimesele, kellel südamega probleeme olnud.

Kas velotrenažöör, sõude ergomeeter.. olen näinud veel selliseid, kus liiguvad nii jalad kui ka käed koos( PILT). Et milline valida?

Eesmärk oleks ainult rasva põletamine/kaalu langetamine, mitte lihase treenimine.

Ette tänades!

Sammy7
    Member

Tere,

Sooviks teada, et milline trenazöör valida rasva põletuseks? Mis samas ei kurnaks ka väga liigeseid ning oleks hea südamele? Trenažöör oleks mõeldud keskeas inimesele, kellel südamega probleeme olnud.

Kas velotrenažöör, sõude ergomeeter.. olen näinud veel selliseid, kus liiguvad nii jalad kui ka käed koos( PILT). Et milline valida?

Eesmärk oleks ainult rasva põletamine/kaalu langetamine, mitte lihase treenimine.

Ette tänades!

Nende seast trenazöör, millel oli pilt ka lisatud, pidi hästi kulutama rasva. Samas jooksmine on üks parimaid mooduseid rasva põletada, näiteks see jooksmis trenazöör siis

gmaster
    Member

Ma ütleks et kas sõudeaparaat või crosstrainer (liiguvad nii käed kui jalad).

Tänu suuremale lihaskonna rakendamisele, on ka kalorikulu suurem.

Lihase pärast ära muretse, see ei kasva nii kiiresti, isegi hea tahtmise korral

Teleka ees on kindlasti parem treenida crosstraineriga, samas kui sõudeergomeetril töötab just väga hästi selg ja kõht, seda soovitaks eriti siis kui on istuv töö.

kraaner
    Member

Nende seast trenazöör, millel oli pilt ka lisatud, pidi hästi kulutama rasva. Samas jooksmine on üks parimaid mooduseid rasva põletada, näiteks see jooksmis trenazöör siis
    Autor
    Postitused
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.