milline rasvaprotsent on sobilik lihase kasvatamiseks?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » milline rasvaprotsent on sobilik lihase kasvatamiseks?
- This topic has 13 replies, 8 voices, and was last updated 15 years, 5 months tagasi by
PT London.
-
AutorPostitused
-
august 12, 2010 at 3:59 p.l. #19457
Anonüümne
Guestmilline rasvaprotsent on siis lihase kasvatamiseks sobilik?
august 12, 2010 at 5:26 p.l. #273164jõuents
MemberVähehaaval tõusev. Oleneb eesmärgist….
august 12, 2010 at 5:45 p.l. #273165PT London
MemberVähehaaval tõusev. Oleneb eesmärgist….Eesmärk…lihase kasvatamine!
Võimalikult madal rasva% loob parima keskkonna lihase kasvatamiseks, nii lihtne see ongi.
august 12, 2010 at 5:50 p.l. #273166Vägivaldur
MemberEesmärk…lihase kasvatamine!Võimalikult madal rasva% loob parima keskkonna lihase kasvatamiseks, nii lihtne see ongi.
Kuidas sa seda ette kujutad? Ja miks sa arvad, et see nii on?
august 12, 2010 at 5:59 p.l. #273167PumaZ
MemberMäletan et see teema on juba läbi käinud foorumist ja sekllele oli vastatud vaatan, kas leian ülesse.
august 12, 2010 at 6:10 p.l. #273168.ep
Memberkäis kunagi läbi jah. jäi meelde, et seal 10-12% oli vist.
august 12, 2010 at 6:31 p.l. #273169martin1333
MemberVahet ei ole mis rasva% , olgu see siis 10,20,30
Kõik peaks olenema ju toitumisest ja treeningust või ma eksin?
august 12, 2010 at 6:33 p.l. #273170Kristjan-Johannes Konsap
MemberMida väiksem on keha rasvaprotsent, seda väiksem peaks olema kehas östrogeenitase ja seda kõrgem peaks olema testosteroonitase. Minuarust tugines sellele väide, et mida väiksem rasvaprotsent, seda parem lihast kasvatada.
Kuskil artiklis olevatolnud jah kirjas miskisugune 10% vms. Kuidas ja kas üldse seda ka kuidagi põhjendati, ei tea.
Muidugi kui oled aeglasema ainevahetusega inimene, kelle loomulik rasvaprotsent on seal 15% juures, siis kunstlikult seda 3% peal hoides ei pruugi lihas sugugi nii hästi kasvada kui esimesest väitest järeldada võiks.
Eks siin ole nagu iga asjaga, et asjal on mitu tahku.
august 12, 2010 at 6:59 p.l. #273175PT London
MemberKuidas sa seda ette kujutad? Ja miks sa arvad, et see nii on?Kirp pm vastas ära(thanx kirp), võimalikult madal tähendab seda, mis sinu kehatüübile võimalikult madal on.
Tegelt see jutt on pikem ja ma ei leia motivatsiooni see ümber trükkida, kindlasti on netis ka see olemas…kes otsib see leiab
august 12, 2010 at 7:12 p.l. #273177Vägivaldur
MemberPiir ikka peab olema, sest mingist rasvaprotsendist alates ei “tööta” inimene (sh hormonaalsüsteem) enam korralikult.
Asja teine külg on see, et lihasmassi kogumiseks pead hoidma kalorid plussis. Selliselt toitudes on päris raske rasvaprotsenti vähendada või ülimadalana hoida. Üksiki kulturist ei hoia/ei suuda hoida ju aastaringselt võistluste rasvaprotsenti. Kõik on mingil määral “pehmemad” kui ei pea võistlema. Nii tundub mulle kui suhteliselt kultrismikaugele inimesele.
august 12, 2010 at 7:22 p.l. #273178PT London
MemberPiir ikka peab olema, sest mingist rasvaprotsendist alates ei “tööta” inimene (sh hormonaalsüsteem) enam korralikult.Asja teine külg on see, et lihasmassi kogumiseks pead hoidma kalorid plussis. Selliselt toitudes on päris raske rasvaprotsenti vähendada või ülimadalana hoida. Üksiki kulturist ei hoia/ei suuda hoida ju aastaringselt võistluste rasvaprotsenti. Kõik on mingil määral “pehmemad” kui ei pea võistlema. Nii tundub mulle kui suhteliselt kultrismikaugele inimesele.
Sa natuke möödas, võimalikult madal ei tähenda yli madal, minu massika % on ca17, tavaliselt 12-13 ringis, olen ka alla 10 olnud, selles vormis saan natuke aega olla.
august 12, 2010 at 8:44 p.l. #273181Acqua
MemberMilleks pead murda, kui meil on olemas artikkel:
http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=1192 ,
mis kõik üsna loogiliselt ja põhjalikult lahti seletab.
august 13, 2010 at 4:54 e.l. #273184Vägivaldur
MemberSa natuke möödas, võimalikult madal ei tähenda yli madal, minu massika % on ca17, tavaliselt 12-13 ringis, olen ka alla 10 olnud, selles vormis saan natuke aega olla.Võimalikult madal tähendab, et nii madal kui saab. Aga kui sa seda ei mõelnud, siis ok.
august 13, 2010 at 6:10 e.l. #273185PT London
MemberVõimalikult madal tähendab, et nii madal kui saab. Aga kui sa seda ei mõelnud, siis ok.Nii madal kui saab on õige, st et 22% asemel hoia end 18% kui saad, see oli kõigest näide.
AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)- You must be logged in to reply to this topic.