Milline on sinu soendus?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Milline on sinu soendus?
- This topic has 22 replies, 19 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
metanist.
-
AutorPostitused
-
märts 25, 2006 at 4:36 p.l. #77366
jrx
MemberTank: alustasin surumise treenimist tööseeriatest 60 kiloga ning praeguseks olen tööseeriates jõudmas 100ni (kehakaal 70) Tõsi ta on, et mida suuremad raskused, seda rohkem keha ütleb, et tahab sooja. Siiski soojendusseeriaid üritan mitte väga palju teha max-jõu päevadel, sest tunnen, et kui liiga palju teen, siis panen lihase liiga kinni. Hetkel on välja kujunemas nii max surumise päeval:
5-10 minutit sõudmisergomeetrit
õlaringid erinevates suundades, dünaamilised venitused erinevates suundades
15-20×20-40 kg
10-15×50-60 kg
5x 70-80 kg
õlaringid erinevates suundades, dünaamilised venitused erinevates suundades
ja siis tööseeriad. Rinna max jõu päeval teen selle ka kohe esimese harjutusena peale seda soojendust.
Edit= s.t. mitte nagu KOHE kohe vaid natuke pärast viimast soojendust niisama jalutan ja hüplen mõned minutid.
märts 27, 2006 at 10:50 p.l. #77678gmaster
Membernoh, mul veidi teine värk
alguses korralik võimlemine ja venitus (10-15 min)
ma ei harrasta väikeste raskustega soojendust, selle asemel teen esimesed seeriad rahulikumalt ja venitan iga harjutuse vahel
ma tean, et see pole kõige parem variant, aga mul lendab suure korduste arvuga kohe vererõhk lakke
enne kangi tööseeriaid 60kg 30 surumist ja siis 3×6 kordust 90 kg
vaatan, et mõni mees teeb lausa 3 seeriat soojendust ja siis 5 seeriat suurte raskustega otsa…ega liiga tee?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2006 at 7:49 e.l. #77682Churka
MemberIse alustan trenni v2ikse venitusega (nendele lihastele, mis on just sellel p2eval kaastatud rohkem, ning siis eelmise trenni ajal harjutatud lihased).
Rinna p2eval ikkagist randme-, kyynarnuki- ja 6laringid.
V2ga pikk soojendus on alaseljale (e siis puusaringid, painutused, raksutan l2bi kergelt kogu selja ja u 3 seeriat seljasirutajal).
Trenn algab 60kilogrammise kangiga – sellega teen nii kuidas tunnetan.
Siis on 100 kg.
Ja siis toimub asi vastavalt sellele, millele ma tahan sel p2eval r6hku panna.
märts 28, 2006 at 10:31 e.l. #77691gmaster
MemberIse alustan trenni v2ikse venitusega (nendele lihastele, mis on just sellel p2eval kaastatud rohkem, ning siis eelmise trenni ajal harjutatud lihased).Rinna p2eval ikkagist randme-, kyynarnuki- ja 6laringid.
V2ga pikk soojendus on alaseljale (e siis puusaringid, painutused, raksutan l2bi kergelt kogu selja ja u 3 seeriat seljasirutajal).
Trenn algab 60kilogrammise kangiga – sellega teen nii kuidas tunnetan.
Siis on 100 kg.
Ja siis toimub asi vastavalt sellele, millele ma tahan sel p2eval r6hku panna.
lihtne ja loogiline
aint et mismõttes raksutad?
märts 28, 2006 at 10:58 e.l. #77694Churka
MemberBicepsi pingile toetun seljaga ja k2in terve selja niimoodi alt-yles ylevalt-alla 2ra.
P6hjus on selles, et selg raksub peaaegu iga lylidevahe kohas ja harjutuse sooritamisel on see paras p6nts kui kuskil suurem raks tuleb.
märts 28, 2006 at 1:33 p.l. #77732Rihostern
Member5 min korralikult ratast
aprill 7, 2006 at 5:57 p.l. #79171commandertom
Member3,8 km kerget jooksu õues + venitused
aprill 8, 2006 at 7:45 e.l. #79232metanist
Membertrenni algul kõik lihased ja liigesed
kaelaringid käteringid küünarnukiringid randmeringid puusaringid kui teen ülakeha siis põlveringe ja pöiaringe ei tee
enne harjutust kergema raskusega 2x 15 umbes
suurema lihasgrupi korral teen veel u 50% 1×12 70% 1x 10 ja siis annan minna
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.