Skip to main content

Milline kreatiin?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Milline kreatiin?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    madridista
    Member

nagu ei suuda ära otsustada millist tellida, niiet küsin asjatundjate soovitusi.

kas Kreatiintsitraat (450 g) – Tai Kane või Kreatiin monohüdraat (500 g) – Tai Kane

või äkki pakub veel kolmanda variandi välja

Sphinx
    Member

kreatiin monohüdraat seob lihastesse vett aga tsitraat ei seo. ise pead valima, kas tahad kaalus natuke juurde võtta või mitte. kuigi siin amazoni poes on ka teisi variante.

hugo boss
    Member

millist kreatiini. daaaa. otseloomulikult parimat. aga milline see parim on ei ütle.

eints
    Member

Hugo Boss, ära nüüd jonni, ütle oma kogemusi silmas pidades, milline on Sinule kõige paremini mõjunud. Ja Madridista, sina vaata ka näiteks lehekülge http://www.fitler.ee, seal on USA kaupa, mis mõnede arvates on ka suht hea valik. Ise hakkan peagi kasutama Satur8, mis on ka nn kreatiinibaasil toode.

kame
    Moderator

siin foorumites nii palju juttu kreatiinist et lissalt pane otsingusse – kreatiin ,

ja saad kõik mis tahad teada!

hugo boss
    Member

ma ka ei tea ju. mis mulle mõjub ei pruugi teistele üldse mõjuda. siiamaani kreatiinitest satur 8. väga hale purakas ja mõnus pump. nüüd hakkan kohe uueti peale. sain kirja et neil on see kaup lõpuks kohal. saturi ainus häda on see et kui lõpetad siis tekib kerge tagasiminek. aga kasutamisel on nagu täiega on vahet tunda ja näha.

eints
    Member

jamann, ma sain ka kirja, et kaup kohal, st siis peaks paari päevaga siia Pärnu ka ehk jõudma, krt jõuaks juba kiiremini, ei jaksa oodata enam.

Aga Madirista, sulle jah soovitus, et hakka mingist tootest peale ja proovi, kuidas mõjub sulle, sest mis mõjub ühele, ei pruugi mõjuda teisele.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.